Shen 9 620 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Pierwsza smakowa cola po cherry która mi smakuje, lime, brzoskwiniowa czy waniliowa były slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Ku.rwa po tym zielonym monsterze i kilku lykach pepsi mialem zjazd w weekend przy ogladaniu speedrunu dooma i do teraz mdli mnie na mysl o slodkim. Ale chyba przejde sie po te cole bo w koncu zero xD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 Ja dziś wypiłem znowu zielonego Monstera, bo mnie naszło do po południowej roboty i on jest pyszny niesamowicie. Chociażto chyba nie moja pora na kofeinę, bo zjazd jakiś dziwny miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 10 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2020 ja odstawiłem energole na czas tych upałów, kofeina za bardzo grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 sa tu jacys trenerzy personalni? chcialbym sie dowiedziec od nich ktora ogolnodostepna woda wysoko mineralizowana jest najlepsza dla osoby ktora ma nie najlepsza stamine w ciagu dnia. W sensie chętnie popołudniami drzymam z godzine czasu a pod wieczor jestem juz tylko duchem obecny w domu bo fizycznie czuje sie juz jak 60 latek. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 Skąd pomysł, że brak energii do życia i przewlekłe zmęczenie to kwestia konkretnej wody? Pewnie słabo się odżywiasz, mało śpisz, jesteś mało aktywny fizycznie, ogólnie za mało pijesz płynów i stresujesz się małym popytem na teksty o filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 brak potasu, magnezu, sodu niestety ale ma wpływ na zmęczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 (edytowane) Prawda, ale to tylko składowa ogółu. No jak coś do Murzynianka, albo Cechini Muszyna to dobre składowo wody. Ja kupuję Lidlową wysoko zmineralizowaną i też jest ok, bo nie mam skurczów, a jest tańsza. Edytowane 30 sierpnia 2020 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 17 godzin temu, michal napisał: sa tu jacys trenerzy personalni? chcialbym sie dowiedziec od nich ktora ogolnodostepna woda wysoko mineralizowana jest najlepsza dla osoby ktora ma nie najlepsza stamine w ciagu dnia. W sensie chętnie popołudniami drzymam z godzine czasu a pod wieczor jestem juz tylko duchem obecny w domu bo fizycznie czuje sie juz jak 60 latek. Cukier sobie zbadaj a nie na wodę zwalaj. Ilość minerałów w wodzie nie ma większego znaczenia przy normalnym spożyciu. No chyba, że wypijasz 5 butelek wody źródlanej bez żadnych składników mineralnych to fakt, możesz sobie trochę zaszkodzić wypłukując nadmiar pierwiastków z organizmu. Tak na codzień najlepsza będzie Cisowianka, dobry balans pomiędzy źródlaną a wysokozmineralizowaną. Z tych na sterydach to Cechini Muszyna albo Kinga Pienińska, ale tu nie można też przesadzać z ilością wypitej wody tego typu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 We Frog Shopach Cola waniliowa, ta prawilna. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Oje.bałem właśnie Litra Aż mi zęby zgrzytają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Po ile? W pipie 10zl za litr xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 3 złote przy zakupie dwóch, pojemność 850 ml. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 A to nawet nie zauważyłem, że to nie jest litrowa. Niedawno też piłem te Tymbarki w puszkach gazowane i jabłkowy spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 43 minuty temu, Rozi napisał: 3 złote przy zakupie dwóch, pojemność 850 ml. O ku.rwa. Lece. Krupek, te 0.85 to juz od dluzszego czasu. W biedronce zwykla cola to tez 0.85. Duzo produktow zostalo przy cenie ale zmniejszylo sie wagowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 Dokładnie tak. Z 2 litrów zrobiło się 1,75, a z litra 0,75. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 12 godzin temu, Rozi napisał: Dokładnie tak. Z 2 litrów zrobiło się 1,75, a z litra 0,75. Down sizing mega (pipi).nia. pomniejszają masło, czekolady, napoje i resztę produktów a cena ta sama lub większa. Natomiast od dwóch lat na stole u mnie króluje Cechini. Cena nawet akceptowalna i wysoką ilość składników mineralnych, dodatkowy plus, że jest średniogazowana lub jej siostra w białej butelce lekko gazowana. Niestety bez gazu w jakiejkolwiek ilości nie potrafię pić bo za bardzo przypomina kraniczankę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 W sumie to nie alko więc zapostuje tutaj. Macie jakieś polecane winka 0% bo ile można te piwerka tankować? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 Polecam wybrać się do większego marketu, albo do galerii alkoholi, coś doradzą. Piłem kilka czerwonych i białych i wszystkie były git. Ostatni piłem też Cin Cin Free i całkiem ok, ale a win musujących, czy szampanów nie lubię. Namnożyło się tego trochę ostatnio, nawet twarzą jednej marki bezalkoholi jest Krychowiak xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 5 minut temu, krupek napisał: Namnożyło się tego trochę ostatnio, nawet twarzą jednej marki bezalkoholi jest Krychowiak xd Szkoda, że nie Peszkin bo mu browarny interes nie pykł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 Peszkin wutke gdzieś sprzedaje, ale tylko w jakimś lokalu konkretnym. Byłem w cerfie i okazało się, że mieli skitraną półkę zero - wziąłem cin cina zero i jakiegoś merlota czerwonego na sprobowanie. Lubie babskie prosecco wiec fajnie jakby nie okazal sie cin cin ujowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 Wiecie gdzie znajde likier krupnika o smaku miodowym? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 największy wybór takich rzeczy to masz w selgros/makro ale taki krupnik to równie dobrze może być w osiedlowym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 Albo specjalistyczny sklep z alko. U mnie ostatnio wysyp takich sklepów się na osiedlu i wybór mają ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 31 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2020 4 godziny temu, Figaro napisał: Wiecie gdzie znajde likier krupnika o smaku miodowym? W Auchan widziałem. Dobre to? Ja kupiłem Starotoruńską pigwowo-korzenną do testów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi