Mejm 15 265 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Czyli pozbyli sie cukru ale ceny nie obnizyli? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Podatek objął też napoje bez cukru, tylko największy wzrost cen zanotowały napoje z dużą ilością cukru. Chociaż byla określona maksymalna stawką wzrostu, więc od pewnego poziomu zawartości cukru i kofeiny wzrost był jeden, maksymalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 W Biedrze widziałem nową colę zero, nowa puszka, cała czerwona tylko napis czarny. Inny, zdecydowanie lepszy smak, coraz bardziej przypomina klasyczną minus cukier. Good job cola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 W Selgrosie są 2l butle nowej zero. Całkiem w pytę, zdecydowanie bliżej smakiem do normalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
DamianGrecky 477 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Nie jestem specjalistą od smaku coli, ale zauważyłem w TV reklamę nowego smaku zerówki to stwierdziłem, że przy najbliższej okazji spróbuję. No i kupiłem no i nic. Jak dla mnie nie różni się od zwykłej coli bez cukru, którą miałem okazję co jakiś czas wypić. Znaczy pamiętam smak coli zero sprzed 10 lat to jest niebo i ziemia, bo wtedy chciało mi się po niej zwymiotować, a teraz jest ok, ale jednak nie potrafię wskazać różnicy między colą zero sprzed roku a teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0zz 9 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 A ja można powiedzieć, że jestem specjalistą od Coli Zero bo niestety piję tego bardzo dużo od dość dawna. Nowa jest wyraźnie słodsza a sama słodycz jest mniej "aspartanowa". Teraz Cola Zero jest zdecydowanie bliżej Coli z cukrem. Jak dla mnie to trochę słabo, bo przyzwyczaiłem się już do smaku Zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 W Żabce są, przepyszna <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 W Carrefour Express jest Cola Zero Orange Vanilla. Smakuje jak Ballantines Brasil, czyli słabo. Jak jakiś syrop, lek. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Już nie kupuje butelkowanych napojów gazowanych. Na urodziny dostałem saturator, teraz tylko dolewam z koncentratu jaki chce smak i wychodzi jak ze sklepu. Plus tego jest taki że zawsze mam zgazowany mocno napój. A jak wiadomo butelka kupiona w sklepie po czasie straci gaz i na dnie zostanie woda o smaku napoju który piliśmy. Na początku odkręcasz korek i pierwszy łyk wchodzi jak złoto ale pod koniec gdy już nie ma gazu wylewałem do kibla to co zostawało w butelce. A dzięki saturatorowi mogę w dowolnej chwili dolać wodę i zagazować na nowo. A samych koncentratów o różnych smakach jest bardzo dużo. Nawet redbulla można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Fajna zabawa tym saturatorem, ale nie można po prostu wlac odmierzonej dawki syropu do szklanki z gazowaną wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 @u55r czy to jest model Spirit? Chciałbym kupić mojej taki saturator. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 1 hour ago, Plugawy said: Fajna zabawa tym saturatorem, ale nie można po prostu wlac odmierzonej dawki syropu do szklanki z gazowaną wodą? Można ale wówczas kupujesz wodę gazowaną w butelkach, i w zasadzie obracasz plastikiem. No i z gazowaną wodą w butelce mam ten sam problem co z colą lub inną pepsi, na końcu ostatnie 250 ml to już zwykła woda bez gazu. 1 hour ago, Paolo de Vesir said: @u55r czy to jest model Spirit? Chciałbym kupić mojej taki saturator. Tak to ten. Dostałem taki zestaw, dwie małe butelki i dwie duże i dwa naboje. Ten jeden pocisk ma zapewnić 80 litrów gazowanej wody, nie wiem na ile to prawda ale każdą butelkę spisuję do kajecika i gdy nabój będzie już pusty to okaże się na ile strzałów rzeczywiście mi wystarczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 W dniu 13.04.2021 o 20:09, Bartolinsky napisał: W Selgrosie są 2l butle nowej zero. Całkiem w pytę, zdecydowanie bliżej smakiem do normalnej. Myślałem, że ściema z tym smakiem, ale faktycznie się zmienił. Szkoda, że teraz takie rarytasy 7,5zł za 1,5l Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Ee, pepsi twisty wracają, na ulotce Lidla widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 22 godziny temu, u55r napisał: Można ale wówczas kupujesz wodę gazowaną w butelkach, i w zasadzie obracasz plastikiem. No i z gazowaną wodą w butelce mam ten sam problem co z colą lub inną pepsi, na końcu ostatnie 250 ml to już zwykła woda bez gazu. Tak to ten. Dostałem taki zestaw, dwie małe butelki i dwie duże i dwa naboje. Ten jeden pocisk ma zapewnić 80 litrów gazowanej wody, nie wiem na ile to prawda ale każdą butelkę spisuję do kajecika i gdy nabój będzie już pusty to okaże się na ile strzałów rzeczywiście mi wystarczył. A jest koncentrat pepsi zero? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Yep https://allegro.pl/oferta/soda-stream-koncentrat-pepsi-max-zero-cukru-440ml-10599388399 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Vaniliowa cola bez curu z zabki. No nie polecam mocno. Je.bie jakas chemia przy pierwszym lyku a dalej nie jest lepiej. Kto chorowal w latach 90 na bank rozpozna ten smak lekarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) 5 minut temu, Mejm napisał: Vaniliowa cola bez curu z zabki. No nie polecam mocno. Je.bie jakas chemia przy pierwszym lyku a dalej nie jest lepiej. Kto chorowal w latach 90 na bank rozpozna ten smak lekarstwa. Z dziwnych Col to polecam tą Coca cola life. Smak ciekawy, i nie wali tak chemią jak ww. Cytat Nazywana "Zieloną Colą" CocaCola Life to pierwszy napój z rodziny Coca-Cola, w którym do słodzenia użyto stewi Edytowane 4 Lipca 2021 przez oFi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 No stewiowa jest dobra. Ja sie znowu skusilem na vaniliowa bo mi zawsze jej malo ale wiedzialem, ze ta bez cukru jest ch.ujowa a mimo to mialem nadzieje, ze to tylko moj mozg mi zle podpowiada. No nie, podpowiadal dobrze. Od dzis tylko napoje z cukrem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Królestwo za Pepsi Twist, to jest napój bogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Nie mogę się pogodzić, że miętowa pepsi zastąpiła cytrynową. Smakuje jakbym się nażarł tic-taców czy innych orbitów i potem nagle przepił to kwasem fosforowym. No nie, to smakuje jak płukanka do ust. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Do Żabki wjechało dużo napojów zero - Fanta truskawa kiwi, Sprite miętowy, Fruze Tea jakas nowa i jeszcze inne napojem, z cukrem też. W Żappce można sprawdzić. Żabka otworzyła nam drzwi do napojów z zachodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Sprite widziałem tylko zero, ale klasyczny Fanta dobra jest Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Zwykły też spoko, robię sobie z nim mojito z piwem zero, albo murzynianką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 W dniu 9.07.2021 o 20:51, krupek napisał: Do Żabki wjechało dużo napojów zero - Sprite miętowy Nie przyśnil ci sie ten sprite? Z 10 żabek odwiedziłem i w zadnej o tym nie słyszeli, jest tylko zwyķły zero Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi