Rudiok 3 376 Opublikowano 30 stycznia Opublikowano 30 stycznia Obolon chyba najbardziej klasyczny, i faktycznie najlepiej wchodzi mocno schłodzony. Ja to jeszcze za dziecka na Ukrainie piłem taki podawany ze stoiska-beczki i lany z kija z ciemną pianą, co to był za smak. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego kupiłem sobie wczoraj pierwszy raz w życiu kombuche, wylałem po jednym łyku, jakiś hipsterski wynalazek jak jerba 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Czy w ogóle da się kupić prawdziwą kombuche w sklepie? Przecież to wszystko jest pasteryzowane. Yerba to wg Ciebie też pewnie te napoje w butelkach w żabce. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Da się, jest sporo na rynku. Np z Pasieki Sadowskich jest niepasteryzowana, zamawiałem kiedyś od nich zakwasy i dostałem gratis. Sam smak kombuchy lubię, ale zapach mnie odrzuca. Napoje na bazie yerby bardziej mi podchodzą, ale to z prawdziwą yerbą niewiele ma wspólnego. Wyekstraktowana yerba, żeby kopało. Cytuj
Postal 638 Opublikowano 13 lutego Opublikowano 13 lutego W dniu 28.01.2024 o 22:50, Mejm napisał: Kwas chlebowy taknieok? Często kupuje różne i testuję ale najlepszy na razie jaki piłem i da się go kupić w Carrefour to rycerski. Polecam wszystkie smaki poza miodowym - czuć sztuczny miód. Ale wiadomo że z kija nic sklepowego nie przebije. 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Trochę jak cherry coke, ale to nie to samo. Lekko gazowane. 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Najbardziej zbliżony smakowo do Cherry COke jest Dr Pepper waniliowy. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Jak dla mnie to wisniowa coca cola jest najbardziej zblizona Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca 4 godziny temu, krupek napisał(a): Najbardziej zbliżony smakowo do Cherry COke jest Dr Pepper waniliowy. Ciekawe. Piłem kiedyś dr pepper wiśniowy, ale za słodki był. W ogóle dr pepper jest dla mnie już niepijalny bo za słodki. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Ja wolę odmianę zero, ale ten waniliowy był top. U nas go nie widziałem jeszcze. Cytuj
PiotrekP 1 881 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ten tymbark cola mango gładko wchodzi. Do tego ta cena, żal nie brać. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 19 listopada Opublikowano 19 listopada @Sheni jak tam nadal butla kolki zero wjeżdża? Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 20 listopada Opublikowano 20 listopada W dniu 3.06.2024 o 19:03, krupek napisał(a): Ja wolę odmianę zero, ale ten waniliowy był top. U nas go nie widziałem jeszcze. Niedawno był w Dealzie razem z takim 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi