Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obolon chyba najbardziej klasyczny, i faktycznie najlepiej wchodzi mocno schłodzony. Ja to jeszcze za dziecka na Ukrainie piłem taki podawany ze stoiska-beczki i lany z kija z ciemną pianą, co to był za smak.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Da się, jest sporo na rynku. Np z Pasieki Sadowskich jest niepasteryzowana, zamawiałem kiedyś od nich zakwasy i dostałem gratis. Sam smak kombuchy lubię, ale zapach mnie odrzuca. Napoje na bazie yerby bardziej mi podchodzą, ale to z prawdziwą yerbą niewiele ma wspólnego. Wyekstraktowana yerba, żeby kopało.

Opublikowano
W dniu 28.01.2024 o 22:50, Mejm napisał:

Kwas chlebowy taknieok?

Często kupuje różne i testuję ale najlepszy na razie jaki piłem i da się go kupić w Carrefour to rycerski. Polecam wszystkie smaki poza miodowym - czuć sztuczny miód. Ale wiadomo że z kija nic sklepowego nie przebije.

image.thumb.png.de329fdcc8bea3ab3c3e2fa9995c9223.png

• Plusik 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
4 godziny temu, krupek napisał(a):

Najbardziej zbliżony smakowo do Cherry COke jest Dr Pepper waniliowy.

Ciekawe. Piłem kiedyś dr pepper wiśniowy, ale za słodki był. W ogóle dr pepper jest dla mnie już niepijalny bo za słodki. 

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 3.06.2024 o 19:03, krupek napisał(a):

Ja wolę odmianę zero, ale ten waniliowy był top. U nas go nie widziałem jeszcze.

Niedawno był w Dealzie razem z takim

dr_pepper_strawberies_cream.jpg

• Dzięki 1