Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Imo najlepszy to jest sok z kwiatów czarnego bzu. Taki schłodzony na lato to idealna sprawa. Szkoda,że raz do roku można sobie taki zrobić ale za to jaka radocha,że po takim całorocznym czekaniu można sobie taki przyrządzić i mieć miłą odmianę od całej reszty soczków,wody itd

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano

Piłem ostatnio cole wanillla z biedronki i całkiem spoko :)

Ktos ma info czy ta cola jest ogolnodostepna czy sezonowa? Na necie pisza, ze raczej bywa. Sam tez nie widzialem ostatnio i nie wiem czy sie specjalnie fatygowac do biedry.

Gość _Milan_
Opublikowano

mam dla was przepis na idealny drink na lato:

najpierw wersja bezalkoholowa:

paczka mrożonych malin ( 300-400gram)

1 limonka

5 łyżek cukru rozpuszczonych  we wrzątku ( do ostudzenia)

woda ( 2 szklanki)

maliny miksujesz na miał ( frakcja 2/4 mm) wciskasz limonke, dajesz resztę składników i miksujesz dalej.

Masz najlepsza rzecz na lato.

A jesli chcesz miec polepszony humorek to dodatkowo ładujesz przed miksem:

tequila - 50 ml

triple sec/ cointreau - 40 ml

to już rozkosz

• Plusik 2
  • 3 tygodnie później...
Gość _Milan_
Opublikowano

Najlepsze napoje na dzien dzisiejszy dla mnie to Aloe vera King, polecam na pewno  te z granatem, naturalną, i mango, wyższa klasa napoi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsze napoje na dzien dzisiejszy dla mnie to Aloe vera King, polecam na pewno  te z granatem, naturalną, i mango, wyższa klasa napoi.

Ty chyba serio nie piłeś dobrego napoju klasy Aloe.

Opublikowano

Ty chyba serio nie piłeś dobrego napoju klasy Aloe.

Jaki to jest?

Opublikowano

Np. Tropical (zwłaszcza Aloe Green Tea oraz Natural), zdecydowanie najlepszy (smak, skład) z dostępnych w Polsce. Tylko droższy od pozostałych.

Opublikowano

Ale masz nadal na myśli Aloe vera King tak?

No nie bardzo. Tropical to inna firma.