Gość Rozi Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 A piłeś kiedyś już waniliową i możesz porównać do tej z żabki? Jest jakaś różnica? Piłem zagraniczną z Kuchni Świata i nie widać różnic w smaku. A co do Coca Coli Cherry: http://wygrywamzanoreksja.pl/porownania/coca-cola-cherry-vs-cherry-coke/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Ale mi smaka narobiliście, poszedłem do Żabki, biorę z lodówki Colę Vanilla, a babka przy kasie mówi, że nie może mi sprzedać, bo nie ma jej w systemie. Smutny poszedłem do drugiej Żabki 10 metrów obok i tam nie mieli wcale. No trudno, dziś przy konsoli herbata, albo kakałko Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Było trzeba zayebać. Jak nie ma w systemie to w sklepie też nie istniene taki produkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 20 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2014 Mogłeś powiedzieć, że to Twoja cola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 A piłeś kiedyś już waniliową i możesz porównać do tej z żabki? Jest jakaś różnica? Jak dorwe to ci napisze. Szukalem wczoraj i lipa. To samo co w puszcze ze "smakow swiata" czyli bardzo dobra. Roznica jedynie w cenie za litr. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 No to jest dobra nowina, bo bałem się, że to będzie co innego. Szkoda tylko, że w 2 Żabkach koło mnie dalej jej nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 22 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2014 Szukaj, ale w Zabkach i tam gdzie na witrynie masz plakat-reklame z butelka i cena, bo np. we Freshach nie widzialem w cale a to to samo co Z. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) Nie wiem jak wam ale mi cytrynowa kola z biedry smakuje jak plyn do mycia naczyn. Bardzo rzadko pije smakowe shity, wiec moze dlatego nie mam spapranego smaku i czuje ten zaje.bisty posmak. Ogolnie za cola nie przepadam, chyba ze na Swieta do biedry wjechalo pepsi dwupak 1.25l za 5zeta o ile dobrze pamietam. Edytowane 23 grudnia 2014 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Wyciągnąłem z kilogram czereśni z zamrażalnika i zrobiłem goty kompot. Zapiszcie skład: - czereśnie - wodaGotowałem w kociołku z 20 minut, nawet cukru nie musiałem dodawać bo czereśnie dają intensywny smak - prawie się kisiel zrobił.Naturalne witaminy na zimę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Dzisiaj zauważyłem w sklepie hoop cole ze śliwką. Próbował ktoś? Ciekawe Pamietam że kiedys mieli bardzo dobrą "korzenną" czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 2 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2015 Ze "sliwka" bym sprobowal. Dorwalem w koncu "waniliowa" z biedry. Szybko poszla, nawet smaczna, ale mam dosc na pol roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 3 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 Kupie dzis , zdam relacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 Kupiłeś? Bo plusa już dostałeś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Wlasnie kanabis, recenzja albo oddawaj plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Nie kupiłem, przepraszam. Zachowałem sie jak gów.niarz. jutro kupie obiecuje. Oddam wam plusy tymczasem. Dla mejma nie starczyło xD grzybi oddaj mejmowi połowe O grzybiarz oszuscie wcale mi nie dałeś plusa. Mejm ale na tym wyszłeś, a plus miał być 100% sprawny Ninja edity sa wykur.wiste mój post wygląda jak tomik poezji I jeszcze raz I jeszcze raz kur.wa Za mame Za tate O kur.wa ale sie podjarałem starczy ufff 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 No my sie tak bawic nie bedziemy. Juz zalozylem spor u administracji. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Ok kupiłem. Moge smiało polecić jesli komuś smakuje cherry coke. No smaczna jest, szału nie robi ale jest ok. 8-/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 W krakowie w kocykach waniliowa coca cola za 4,99. Taniej niż woda Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 W Piotrze i Pawle jest napój, który zwie się Chai Kola. Mega dobre, jakny połączenie coli i ice tea, lekko kwaśne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Wild Grass (taka polska marka napojów) tez miała ten smak, ale nie wiem czy gdzies można dostac je Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Ja taki piłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 No to ta sama firma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Cisowianka. Ostatnio kupiłem w Lidlu Saguaro średnio gazowaną - wziąłem dwa łyki, dałem pannie do spróbowania i wylałem do kibla. Smak był jakby ktoś w wodzie chciał kredę taką co to się w szkole po tablicy pisało wymieszał. Może tak miało być (naiwny?) ale nie mój gust. Co do słodkich to smakuje mi Cola z biedronki, ale w wersji zero czy tam bez cukru. Z soków to czarna porzeczka. A pijąc czy to sok, czy napój pomarańczowy zawsze boli mnie po nim głowa... Edytowane 14 stycznia 2015 przez Mihau_ALU Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 No z tą wodą miałem to samo. Kupiłem ją raz. Pierwszy raz kupiłem niesmaczną wodę, bo ogólnie woda to woda i jakoś specjalnie smaków nie rozróżniam, ale ta była okropna. Była jakaś słodko-gorzko-kredowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 swego czasu w osiedlowym sklepie kolo siebie kupowalem czesto jedna i ta sama najtansza wode jaka mieli niegazowana, nazwy nie pamietam - no prawie nie dalo sie trafic na taki sam smak w butelce - raz to smakowalo jak woda, raz jakby wlasnie z kreda wymieszali, raz taki lekki naturalny gaz jak te wody wysokozmineralizowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi