Opublikowano 11 maja 20159 l 16 puszek ? Ja miałbym dosyć. Nic poza waodą, nie jestem w stanie pić przez dłuższy czas nieprzerwanie
Opublikowano 11 maja 20159 l mega sztos jeśli ktoś chce coś słodkiego, ale nie mdłego oraz niskokalorycznego
Opublikowano 11 maja 20159 l Chvjowe są te napoje, magnezu i minerałow mało, słodziki, konserwanty i chemia.
Opublikowano 11 maja 20159 l No chyjowe, ale jest coś słodkiego, niskokalorycznego i zdrowego do kupienia w sklepie?
Opublikowano 11 maja 20159 l Ja sobie czasem tymbarka 100% pomarańczy kupię i rozwadniam z wodą pół na pół. Smak mniej więcej taki sam tylko nie jest tak kurewsko słodkie. Edytowane 11 maja 20159 l przez Yakubu
Opublikowano 11 maja 20159 l To oshee magnez jest paskudne w smaku, ale bruce lee juz moglbym polecic.
Opublikowano 11 maja 20159 l No chyjowe, ale jest coś słodkiego, niskokalorycznego i zdrowego do kupienia w sklepie? Soki, tak jak Bartek pisze. Ze śmieciowych napojów Ice Tea od Liptona też nie tragedia.
Opublikowano 13 maja 20159 l woda z cząstką cytryny, polecam tym co nie potrafią pić dużej ilości wody bo ich mdli.
Opublikowano 18 maja 20159 l od jakiegos czasu pijam tylko muszynianke niskonasycona co2 z syropem zurawinowym paola, polecam mocno edit: kupilem ostatnio nestea cytrynowa w malej butelce i o ku,rwa jakie to niedobre. kilka lat temu smakowala o wiele lepiej, a teraz ma okropny posmak. lipton ice tea >>> nestea Edytowane 18 maja 20159 l przez Qvstra
Opublikowano 24 maja 20159 l Hej, gdzie kupie energetyk Mountain Dew? Nie ma w polo markecie, lidlu, biedrze, zabce, kauflandzie i tesco czyzby wycofali? Mam ochote juz od dwoch miesiecy i znalezc nie moge na mojej wiosce.
Opublikowano 24 maja 20159 l Ostatni raz kupilem 2lata temu w supersamie w Lodzi od tego czasu nie moge znalezc
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Po prostu bierzesz wino za 3-4 dychy i już Zależy, czy preferujesz półsłodkie, czy słodkie, wytrawne? Każdy ma inny gust/smak, to co Tobie będzie smakowało, niekoniecznie lasce. A poza tym, nie zawsze im wyższa cena, tym lepszy smak.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Nie znam sie na winach. Ale ceny 30-40zl to jest juz pulka win dobrych, w takim sensie, ze nie bedzie je.balo jakas plesnia, siara czy innym syfem. Juz za 15-20zl kupisz takie wina, wiec tym bardziej za 30-40. Masz 4 rodzaje: slodkie (deserowe), pol-slodkie, pol-wytrawne, wytrawne (jeszcze widzialem ostatnio jakis piaty rodzaj ale nie pamietam co to bylo). Czyli od najslodszego do najbardziej wykrecajacego jape. Ale to juz sam musisz wiedziec jaki smak chcesz i do czego (generalnie czerwone - miesa, biale - ryby, kurak, makarony, rozwe - desery). Jak na poczatek to celuj w pol-slodkie zeby sie oswoic. Laski najczesciej wola slodkie, jesli kupujesz zeby potem poruchac. Ja wina pije zbyt malo zeby sie na tym znac, a tym bardziej zeby komus polecac bo jest tego od ch.uja i wiecej. Kieruje sie raczej cena no i krajem, ze ktorego chce sprobowac.