Mejm 15 296 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Red, w zabce? xD Bo dzis przechodzilem i zwrocilem uwage na plakat i tez mi manga sie zachcialo. Ale nie kupilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 No zabce zabce, napisalem xd Pyszny przecier mango o mamo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Ku.rwa post zaczalem czytac od przekreslenia ignorujac nieswiadomie poczatek xD. Jutro tez se kupie se. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Kiedys zjadlem mango i po pol godzinie poczulem sie senny i polozylem sie na kanapie potem wstalem i lukam w lustro bo mnie cos lewa lopatka zaczela swedziec a tam pod koszulka jakies uczulenie wyszlo az skora spuchla i zaczelo schodzic na ramie ktore tez zaczynalo lekko puchnac. Polecialem do apteki po alertec i wapno i uczulenie zeszlo po godzinie. Dziwna sprawa, zwlaszcza to nagle uczucie sennosci i czerwona lekko puchnaca skora w ktorej jakbym nie mial pelnego czucia. Moze owoc byl czyms pryskany i za slabo umylem. Jadlem kiedys potem mango i nic podobnego nie mialem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Kuchnie Świata to niesamowity sklep. Ostatnio spróbowałem: - Big Red - bardzo słodki, smakuje jak guma balonowa w płynie; - Fanta Mezzo Mix - pomarańcze z dodatkiem coli, wspaniała na zimno!; - Kinnie - to już piłem wielokrotnie i jest to dla mnie jeden z ulubionych napojów. Cierpki, w smaku przypomina wermut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Ten sprite zero to chu,j oszustwo. Smakuje jak tanie napoje cytrynowe za 99 groszy w tych butelkach z miękkiego plastiku, tyle że za 7 czy tam 8zł za litr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 4,99zł za 2 litry w tesco, cos cie w (pipi)a zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 I tak cena nieadekwatna. Woda, aspartam, kwas - 5zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) 7 w Piotrze i pawle pół roku temu kosztowało. Tak czy inaczej, patrz post reda. Skład pierwszego lepszego taniego napoju cytrynowego który też nie ma cukru, bo za drogi. Edytowane 9 listopada 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Kuchnie Świata to niesamowity sklep. Ostatnio spróbowałem: - Big Red - bardzo słodki, smakuje jak guma balonowa w płynie; - Fanta Mezzo Mix - pomarańcze z dodatkiem coli, wspaniała na zimno!; - Kinnie - to już piłem wielokrotnie i jest to dla mnie jeden z ulubionych napojów. Cierpki, w smaku przypomina wermut. Za twoim wpisem kupiłem w ks tego kinnie w weekend. ... Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 Mnie kusi ten Big Red o smaku balonowym. Z grubej rury, na bogato. A potem Fanta Mazzeo Cos jeszcze mają forumkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) Kuchnie Świata to niesamowity sklep. Ostatnio spróbowałem: - Big Red - bardzo słodki, smakuje jak guma balonowa w płynie; - Fanta Mezzo Mix - pomarańcze z dodatkiem coli, wspaniała na zimno!; - Kinnie - to już piłem wielokrotnie i jest to dla mnie jeden z ulubionych napojów. Cierpki, w smaku przypomina wermut. Za twoim wpisem kupiłem w ks tego kinnie w weekend. ... Nie smakuje? Mi smakuje w cholerę, nie jest słodki i właśnie podobny do Martini bianco. Edytowane 9 listopada 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Swoją drogą nieźle Kuchnie Świata tną w wuja na cenach. Jest Arizona energy drink, na puszce cena 99 centów amerykańskich, polska cena - 13 zł xd Pringelsy krewetkowe po 19 zł. Ale i tak lubię ten sklep, bo choć ceny wysokie, to dużo zaje.bistych napojów, słodyczy, czy innych produktów. Gumy Big Red cynamonowe czysty sztosinger. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 To co w usa kosztuje przyslowiowego "zyla" sprzedawac polaczkom na ich wlasnym terenie z 13 krotna przebitka xD. Za tym biznesem na bank stoi polak, jestem tego pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 *Polakom, "polaczkiem" się bynajmniej nie czuję. No ale tak niestety jest. Nie wiem z czego wynikają podobne marże. Chociaż dobrze, że Cola waniliowa tylko 3,50 za puszkę kosztuje XD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 musze kupic ten dzem aloesowy w kuchni swiata, no ale ceny troche przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 No wlasnie, skoro waniliowa kosztuje 3,5 to jak wytlumaczyc te 13zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 (edytowane) Hubba Bubba o smaku Dr. Peppera - 9 zł. Nigga why... @Mejm, no nie wiem właśnie, może od 'rzadkości' danego produktu. Wszak Cola waniliowa u nas była już (i kur.wa nie została ), albo nie wiem. Fanty różne smaki po 6,50 za puszkę, Kofola też za tyle. Ale no chyba mają monopol jeśli chodzi o sklepy stacjonarne z zagranicznymi produktami, to sobie ustalają takie ceny. Edytowane 10 listopada 2016 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Co? xD 4 czy tam 5 kostek gumy za dyche? Dzizas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Taaa, to chyba item ULTRA RARE. Ale te Big Redy co były w Polsce chyba na przełomie tysiąclecia są zaje.biste i nie takie aż drogie, bo chyba za piątaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 golić smakoszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 Ale c0r nie rób się nieznośny jak Szejdi, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2016 jak się przegląda forum na telefonie to czasem trudno powstrzymać się przed shitpostingiem Ontop - najlepsza woda mineralna? Chyba ze 3 lata nie piłem innej niż cisowiankę, a może wypadałoby spróbować czegoś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 (edytowane) \ Matko bosko jakie to dobre Edytowane 11 listopada 2016 przez alienator Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Jak kiedyś gdzieś znajdę pewnie spróbuję bo jestem bardzo ciekaw takich wynalazków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi