Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Żabce pojawiły się Lucozade, energetyki z glukozą, które dotąd widziałem tylko w UK w milionach smaków. Nie wiem, jakie są u nas, ale sprawdzę, bo w smaku całkiem ciekawe są.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś wrzucił dzisiaj na wykopie i sobie przypomniałem o tym napoju, pamiętacie?

1_12060200045.jpg

kawał mojego dzieciństwa, ale się piło jak się z boiska zgrzanym wracało :banderas: Brzoskwiniowy był goty, choć trochę za słodki.

Opublikowano

To była tak średnia półka, dużo niżej niż pepsi, ale wyżej niż pozostałe tanie oranżady. Też w dzieciństwie piłem. Była bezsensowna moda, aby zawsze kupić największy napój i nosić w plecaku cały dzień, bo raczej się go nigdy nie wypijało.

Opublikowano

Pamiętam jak do Polski weszła niemiecka sieć Edeka, potem Royal Market. Mieli takie szczynowe oranżady po 40 gr za 1,5l. U mnie na osiedlu właśnie to królowało.

Opublikowano (edytowane)

Faktycznie Lift-a sie pilo lata temu , a mi z 15 lat temu moze troche wiecej smakowal w puszce ,,Toma,, tez juz pewnie dawno ich nie ma. Na puszce było napisane Tylko Toma To Ma . 

Lift dokladnie smakował ja krupek pisze. Ja pamietam jak w wakacje na boisku cale popołudnie z kumplami i zrzutka na napoje byla - najszczesciej woda aqua cytrynowa ale nie zapomnie ,,Volcano,, jak sobie przypomne ta oranzade - jedna chemia, inne smaki dało sie wypic jeszcze.

Edytowane przez obrazus
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś wrzucił dzisiaj na wykopie i sobie przypomniałem o tym napoju, pamiętacie?

1_12060200045.jpg

kawał mojego dzieciństwa, ale się piło jak się z boiska zgrzanym wracało :banderas: Brzoskwiniowy był goty, choć trochę za słodki.

Pilo sie bo bylo tanie. No i moze nie kazdy wie, ze to produkt coca coli. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W normalnych sklepach powinna być. Ja kupowałem w dworcowych kioskach - Hubiz i Inmedio.