Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Zaton.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Warto spróbować, spaghetti mają dobre, desery, tortilli w życiu lepszej nie jadłem. Za 16 zł wielka i syta, samemu się nienchce robić placka, a oni mają swoje.

Opublikowano

Dziś ciekawe rzeczy próbowałem.

33475210525_c025c7f586_k.jpg

Piłem klasyczny. Napój chmielowy, w składzie woda i ekstrakty z chmielu, 0 kcal, cukru, no niczego nie ma. Smakuje jak rozwodnione piwo bezalkoholowe, raczej nic specjalnego, choć warto spróbować, bo niepodobne w smaku do niczego. Trochę jak mocno zmineralizowana woda gazowana.

IMG_0083_w.jpg

Piłem cytrynową. Spodziewałem się słodko-kwaśnego smaku, ale to zupełnie co innego. Napój jest gorzkawy z cytrusowym aromatem, całkiem dobre, choć moim zdaniem lepiej byłoby, gdyby właśnie dodano więcej soku z cytryny, bardziej orzeźwiające by było. Ten zdecydowanie warto spróbować, na upalne dni dobry, bo gasi pragnienie i nie chce się bardziej pić.

Opublikowano

Dziś ciekawe rzeczy próbowałem.

33475210525_c025c7f586_k.jpg

Piłem klasyczny. Napój chmielowy, w składzie woda i ekstrakty z chmielu, 0 kcal, cukru, no niczego nie ma. Smakuje jak rozwodnione piwo bezalkoholowe, raczej nic specjalnego, choć warto spróbować, bo niepodobne w smaku do niczego. Trochę jak mocno zmineralizowana woda gazowana.

IMG_0083_w.jpg

Piłem cytrynową. Spodziewałem się słodko-kwaśnego smaku, ale to zupełnie co innego. Napój jest gorzkawy z cytrusowym aromatem, całkiem dobre, choć moim zdaniem lepiej byłoby, gdyby właśnie dodano więcej soku z cytryny, bardziej orzeźwiające by było. Ten zdecydowanie warto spróbować, na upalne dni dobry, bo gasi pragnienie i nie chce się bardziej pić.

where did you buy all of this

Opublikowano

fanta-truskawkowa.jpg

Kur.wa, wypiłby ;/ W ogóle ostatnio mi mignął gdzieś w necie taki automat wypełniony takimi nietypowymi smakami klasycznych napojów, szkoda że nie ma ich normalnie w sklepach.

Opublikowano

od kilku miesiecy nie pijam slodkich napojow typu cola, pepsi, fanta itp, ostatnio kupilem puszke coli i ledwo zmeczylem, strasznie slodkie, klei morde, wzmaga pragnienie

polecam sprobowac nie pic, wyjdzie na zdrowie 

Opublikowano

w zasadzie to nie piję żadnych fant, mirind czy innych sprite'ów, już dawno zbrzydły mi te smaki, ale jak zobaczyłem taką truskawkową czy malinową fantę, to jakoś wzięła mnie ochota xD

Opublikowano

od kilku miesiecy nie pijam slodkich napojow typu cola, pepsi, fanta itp, ostatnio kupilem puszke coli i ledwo zmeczylem, strasznie slodkie, klei morde, wzmaga pragnienie

polecam sprobowac nie pic, wyjdzie na zdrowie 

Mam podobnie, ale obadaj to co wrzuciłem. Tłuszcz. 

Opublikowano

Ale Coca-Coli waniliowej skurwysyny nie chcą wprowadzić na stałe. 

Opublikowano

Na szczęście mam źródła przemytu, więc co kilka miesięcy wchodzi jak złoto :lapka: