Shen 9 623 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 widzial ktos dr peppera light? odkad alma upadla nigdzie nie moge dostac Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 5 kwietnia 2017 Opublikowano 5 kwietnia 2017 House of Protein w Gdańsku, dobrze zjesz przyvokazji. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 to pewnie miliard za puszke Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 3 zł chyba, a w Fit and Tasty na Morenie mają więcej takich napojów, Ice Tea na przykład. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 tragedii nie ma, musze ich zagadac czy maja tez w lokalu w Sopocie, jednak blizej. dzieki za info Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 W Sopocie już od dawna nie mają lokalu, nierentowny był. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 nawet nie wiedzialem. Przez kilka tygodni stali pod moja silka swoim foodtruckiem, ale fit zarcie to sobie sam robie. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Warto spróbować, spaghetti mają dobre, desery, tortilli w życiu lepszej nie jadłem. Za 16 zł wielka i syta, samemu się nienchce robić placka, a oni mają swoje. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Dziś ciekawe rzeczy próbowałem. Piłem klasyczny. Napój chmielowy, w składzie woda i ekstrakty z chmielu, 0 kcal, cukru, no niczego nie ma. Smakuje jak rozwodnione piwo bezalkoholowe, raczej nic specjalnego, choć warto spróbować, bo niepodobne w smaku do niczego. Trochę jak mocno zmineralizowana woda gazowana. Piłem cytrynową. Spodziewałem się słodko-kwaśnego smaku, ale to zupełnie co innego. Napój jest gorzkawy z cytrusowym aromatem, całkiem dobre, choć moim zdaniem lepiej byłoby, gdyby właśnie dodano więcej soku z cytryny, bardziej orzeźwiające by było. Ten zdecydowanie warto spróbować, na upalne dni dobry, bo gasi pragnienie i nie chce się bardziej pić. Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Ginger Ale. Rety, ależ to dobre! Wiosną, do ginu, będzie wchodzić jak złoto. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Dziś ciekawe rzeczy próbowałem. Piłem klasyczny. Napój chmielowy, w składzie woda i ekstrakty z chmielu, 0 kcal, cukru, no niczego nie ma. Smakuje jak rozwodnione piwo bezalkoholowe, raczej nic specjalnego, choć warto spróbować, bo niepodobne w smaku do niczego. Trochę jak mocno zmineralizowana woda gazowana. Piłem cytrynową. Spodziewałem się słodko-kwaśnego smaku, ale to zupełnie co innego. Napój jest gorzkawy z cytrusowym aromatem, całkiem dobre, choć moim zdaniem lepiej byłoby, gdyby właśnie dodano więcej soku z cytryny, bardziej orzeźwiające by było. Ten zdecydowanie warto spróbować, na upalne dni dobry, bo gasi pragnienie i nie chce się bardziej pić. where did you buy all of this Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 (edytowane) Leclerc, w pisdu tam tego mają. Piwa tak samo, nawet jakieś po 7 dych za butelkę. Edytowane 7 kwietnia 2017 przez krupek Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 no wiem, w moim leclercu tego nie ma, szukalem duzo razy ehhhh Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Kur.wa, wypiłby ;/ W ogóle ostatnio mi mignął gdzieś w necie taki automat wypełniony takimi nietypowymi smakami klasycznych napojów, szkoda że nie ma ich normalnie w sklepach. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 od kilku miesiecy nie pijam slodkich napojow typu cola, pepsi, fanta itp, ostatnio kupilem puszke coli i ledwo zmeczylem, strasznie slodkie, klei morde, wzmaga pragnienie polecam sprobowac nie pic, wyjdzie na zdrowie Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 w zasadzie to nie piję żadnych fant, mirind czy innych sprite'ów, już dawno zbrzydły mi te smaki, ale jak zobaczyłem taką truskawkową czy malinową fantę, to jakoś wzięła mnie ochota xD Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 od kilku miesiecy nie pijam slodkich napojow typu cola, pepsi, fanta itp, ostatnio kupilem puszke coli i ledwo zmeczylem, strasznie slodkie, klei morde, wzmaga pragnienie polecam sprobowac nie pic, wyjdzie na zdrowie Mam podobnie, ale obadaj to co wrzuciłem. Tłuszcz. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Nowa Fanta malinowo-winogronowa fajna, kwaskowa. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Polska chyba zaczęła wychodzić z cienia pod względem napojów. Coraz więcej czegoś ciekawego. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Ale Coca-Coli waniliowej skurwysyny nie chcą wprowadzić na stałe. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Tez ubolewam, jednak 3.50 raz na jakis czas jeszcze mozna przezyc. Przynajmniej cena ogranicza spozycie cukru. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Na szczęście mam źródła przemytu, więc co kilka miesięcy wchodzi jak złoto Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Opublikowano 7 kwietnia 2017 Idealny odstep czasu aby sie nie przepilo i smakowalo jak za pierwszym razem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi