HeXa 435 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Dobra kto mi powie jak uzywac innych skili niz Asure Edge domyslnie ustawionym na A tak aby nie zmieniac co chwile skila ;x i jeszcze jedno, po pustyni wlazlem do lasu (tam gdzie poznalem Karola) i w tle widzialem duza muche, znaczy tylko skrzyda =d da sie jakos z nia stanac do walki? Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Dobra kto mi powie jak uzywac innych skili niz Asure Edge domyslnie ustawionym na A tak aby nie zmieniac co chwile skila ;x W odpowiednim miejscu w menu przypisujesz wyuczone skille do wybranych kombinacji klawiszowych (A, A + kierunki, prawa gałka) i jeszcze jedno, po pustyni wlazlem do lasu (tam gdzie poznalem Karola) i w tle widzialem duza muche, znaczy tylko skrzyda =d da sie jakos z nia stanac do walki? Tak, to Giganto Monster. W dalszej części gry, kiedy ulepszysz pierścień będziesz mógł się do niego dostać i go ubić Cytuj
polson 7 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) Dziwne, bo ja na norweskim marketplace(z tym ze na x360...nie wiem jak na playa) mam juz od dawna demko ang, sciagnelem jakies tydzien temu...ale totalnie mi nie podeszlo, jak wszystkie serie tales, za stary chyba jestem na po(pipi)kowate bajeczki...no a bohater jakos tak smiesznie nosil miecz, jak damska torebke:\ Edytowane 27 sierpnia 2009 przez polson Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Mi się tam właśnie podoba jak luzacko Yuri nosi ten miecz Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Czy Vasperia to trudna gra? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 W wiekszosci serii tales mozna bylo zmienic poziom trudnosci,w vesperie jeszcze nie gralem ale tam pewnie tez to jest. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Da się zmieniać tradycyjnie podczas samej rozgrywki. Różnice pomiędzy poziomami trudności są i to spore - przeciwnicy maja więcej hp i walą wiekszy damage. Hard jest dla masochistów bądź ludzi grających na exp x 10; p Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Trudniejszy niż taki np. Abyss? Bo ten na hardzie był dziecinnie prosty. Wiadomo czy ta gra w ogóle wyjdzie na PS3? Cytuj
estel 806 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 W Jap na pewno. Reszta świata czeka. Niech chociaż wyjdzie w Stanach... Please... Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Pierwsza ocena wersji na PS3 z Dengeki: 80/95/95/90 Generalnie autorzy podkreślają, że nowych elementów jest dużo i zostały umiejętnie wtopione. Zarówno jeśli chodzi o system, jak i fabułę (podawany jest przykład Patti). Wymienia jeszcze jako plusy rankingi online, poziomy trudności (przeznaczone zarówno dla początkujących jak i doświadczonych), możliwość przewijania cut-scenek itd. Cytuj
estel 806 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Mógłbyś napisać jakie są zmiany w systemie walki względem wersji na Xa? Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 W sumie to i mógłbym, ale w recenzji nic na ten temat nie ma, a przeglądanie wcześniejszych skanów/informacji byłoby żmudnym zajęciem na które nie mam niestety ochoty. Pamiętam tylko że dodano nowych bossów, nowe umiejętności chyba też i co najmniej parę innych rzeczy których teraz sobie nie mogę przypomnieć. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 a o wersji w zrozumiałem języku dalej echo..... :/ Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Jeśli Eternal Sonate wydali u nas to ToV też w końcu powinni. ; ) Cytuj
estel 806 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Myślałem, że w recenzji podali. Przeglądania poprzednich artykułów nie wymagam, bo sam bym się tego nie podjął. Nawet jakby było po polsku Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 Czy może mi ktoś powiedzieć jak odpalić 'atak specjalny', tj. ten atak, gdzie pojawia się twarz postaci na środku ekranu? (mystic arte?) Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 (edytowane) Musisz mieć 3 lub 4 poziom Overlimita (synthesis - Limit Trio i Limit Quatro bodajże). W walce odpalasz Overlimita 3go/4go poziomu, robisz jakieś Altered Arte (podpinasz sobie jako skrót) i podczas animacji przytrzymujesz B aby zlinkować AA w Mystica . Wymagany jest wyekwipowany skill 'Special' . Edytowane 13 września 2009 przez Aramis Cytuj
Mario104 0 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Mam małą prosbę Stanełem w miejscu gdzie jest ta maszyna i ten wielki sejf . I poprostu trzeba tam wpisać hasło , tylko nie wiem jakie ? W którym miejscu to hasło moge znaleść , albo niech ktos mi je poda Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 Chyba chodzi o Sun jak dobrze pamietam Cytuj
Mario104 0 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Sanryu Thx Zaraz ide obadać sprawe ^_^ Jak narazie Vesperia najlepszy Jrpg na XO 8) Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Jestem pod koniec gry, mam 45h nabite. Na chwilę obecną jedynym mankamentem tej gry to.... system walki. Cała reszta jest BARDZO DOBRA Cytuj
Ader 383 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Mi też system walki jakoś niespecjalnie pasuje(chaos) ,ale reszta genialna. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 A dlaczego system walki? Nie lubię tego systemu, ponieważ co to za filozofia naparzania na przemian dwóch przycisków + od czasu do czasu użycie itema. A byłbym zapomniał, wkurzające jest również to, że można mieć maksymalnie 15 sztuk danego itemu. Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Jest moj drugi jrpg (pierwszym byl FF VIII na ps one) i bawie sie nim wysmienicie tak jak wspomniana FFVIII,Eternal Sonata mnie zniechecil nudnosciami jakie we mnie wywoluje a ta giera mna zamiata. mam chyba 38 lv druzyne i wyszedlem wlasnie z pustyni...coz wiecej moge napisac , giera mi sie podoba bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi