estel 806 Opublikowano 20 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2011 Fell Armsy są poukrywane po świecie. Fell Armsa dla Yuriego dostajesz w trakcie fabuły, ale on wtedy ma jakieś określone staty i tyle. Gdy odblokujesz wszystkie inne Fell Armsy i przejdziesz do nowej gry z zachowaniem itemów z poprzedniej to wtedy ich moc się "odblokuje" i z każdym zabitym przeciwnikiem będziesz zadawać co raz to większe obrażenia. Na razie się tym nie przejmuj, bo jeszcze za blisko początku jesteś ;] @QstomPL Nie grałem w Destiny, ale wszystkie Tales.. są do siebie podobne, więc jak podobał ci się jeden to drugi też łykniesz. Ja zacząłem od Abyss, który uważam za jeden z najlepszych erpegów na PS2, teraz łyknąłem Vesperie przy której również się nie zawiodłem (chociaż Abyss lepsze) i czekam na Xille, która musi u mnie wylądować na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2012 Jak myślicie, za ile dałoby się opchnąć dzisiaj używkę Tales of Vesperia na X360 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2012 nie wiem jak w pl ale w uk kolo £25-30, szkoda ze nie zdecydowales sie na sprzedanie jej przed wprowadzeniem jej do katalogu GOD moze sprobuj wystawic na ebay'u Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2012 Pytam z ciekawości bo na amazon.co.uk widziałem nówki po £60, a używki ponad £50. Cytuj Odnośnik do komentarza
gnojek 4 Opublikowano 8 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2012 siema ma ktos na sprzedaz ta gre ? Albo czy kto wie gdzie najtaniej kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2012 Zagrałem w demo na PS3 i eem... nie podoba mi się :\/ Ta ilość randomowych walk po prostu przeraża. Chyba zbytnio się przyzwyczaiłem do FF XIII. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2012 siema ma ktos na sprzedaz ta gre ? Albo czy kto wie gdzie najtaniej kupic ? Można kupić wersję cyfrową z xbox live. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 Bez problemu kupisz cyfrowo na UK koncie (nie wiem czy jest na polskim XBL). Cytuj Odnośnik do komentarza
lysyolec 0 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 ja chce na ps3 xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 najtaniej 80 dolarów, free shipping standardowy lub 20$ EMS z trackingiem z Korei Pudełka mają po Koreańsku, ale gra jest JP i działa z DLC JP jakby co.... wziąłbym, cholera wziąłbym i zajadał się frytkami przez miesiąc, ale na obecnym poziomie zrozumiałbym maks z połowę gry.... więc nie dla mnie, na razie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 (edytowane) Najtaniej jest tu: http://www.newegg.co...N82E16874156009 16$ ale nie wysyłają do Polski. Trzeba mieć dobrego wujka. PS. Myślałem, że chodzi o X360. Edytowane 9 maja 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 Najlepszy jRPG na X, ale chętnie bym jeszcze raz pograł na chlebaku, oby Xillie wydali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 Chyba sie zepne, uzbieram te 90$ i na wakacje sobie w koncu kupie Vesperie na ps3, zobaczymy jak będe z hajsem stał. Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 9 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2012 Chyba sie zepne, uzbieram te 90$ i na wakacje sobie w koncu kupie Vesperie na ps3, zobaczymy jak będe z hajsem stał. Może do wakacji Bamco wyda Vesperie w wersji Best. Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 Dzisiaj przeglądając sklepy Japońskie trafiłem na... テイルズ オブ ヴェスペリア [ベスト版] [PS3]/ ゲーム Nie wierząc w to co widzę szybko pobiegłem na cdjapan skąd przeważnie kupuje japońszczyzne... i proszę 2 Sierpnia 2012 http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=BLJS-50024 Taniej chyba się nie da ;p Zastanawiam się czy się nie szarpnąć w celach kolekcjonerskich, jeszcze nie wiem bo grać to chyba nie znajdę czasu.... Xillie musiałem odsunąć bo nauki w cholerę -.- okazało się, że muszę napisać test zaraz na dzień dobry w Październiku jak wrócę na zajęcia z JP ehhh.... kurczę no.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 No nie, czemu akurat dzisiaj. Akurat w poniedziałek wysłali mi Vesperia za 68$, myślałem, że to już najtaniej (wtedy było). Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 Wow.... pech A tak z innej beczki.... oh shit... Idolmaster 2 też w serii Best Teraz to mam dylemat.... Wersja normalna chodziła po 8000-10000 yenów, ta best jest za tyle ile Vesperia Best ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 Nie wierząc w to co widzę szybko pobiegłem na cdjapan skąd przeważnie kupuje japońszczyzne... i proszę 2 Sierpnia 2012 http://www.cdjapan.c...?KEY=BLJS-50024 Taniej chyba się nie da ;p Da się . A sklepy to mają w ofercie od 2 tygodni. http://www.amiami.co...cnt=0$pagecnt=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 17 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2012 Haha, gram sobie w tales of vesperia Rozwaliła mnie pewna sytuacja, w tym porcie nor harbor czy jakos tak, co deszcz pada. Gość mnie namawia do zagrania w grę, ja taki podjarany, bo lubię takie mini gierki. Gada, że jest mistrzem, że szuka wyzwania bla bla, no dobra ciekawa jaka to gierka będzie. Się okazuje, że gość rzuca 3 koścmi i ja mam zgadnąć czy wynik będzie poniżej 11 czy powyżej... haha xDD I do tego trzeba zgadnąć 3 razy z rzędu inaczej ten "mistrz" wygrywa. Nie no niezłą gierkę sobie wymyślił, sie nie dziwie, ze jest w niej mistrzem... Do tego chyba kantował, bo jak brałem ciągle np, ze bedzie powyzej to za nic w świecie nie chciało wejść : p Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 18 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2012 Można to wygrać. Dostajesz dzięki temu title dla Rity "Dice Master" czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 18 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2012 Wygrałem to, i nagroda mnie zesmuciła ;< Oczekiwałem jakiejś broni czy możesz czegoś unikalnego : / Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 18 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2012 Masz unikalny title dla Rity do achievementa;p Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2012 Jest cała opcjonalna wyspa z mini-gierkami, więc powinieneś być usatysfakcjonowany Nam Cobanda Isle się zwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 28 listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2012 Ile osób zrobilo 100% trophy.achievements? Ja przestalem na jakiś 80-paru %, keidyś do tego wróce bo nie zostało mi tego dużo. Ile godzin to wam zajeło? Xillia ma o wiele łatwiejsze te trophies. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 3 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2012 Z ciekawości się zapytam Komu się udało odgadnąć bez żadnego patrzenia w jakiejś solucji czy coś te hasło, co trzeba było wpisać w tym dungeonie, ruinach, w których używało się teleporterów, które wysyłały nas w zależności od wyboru do przodu, w lewo lub w prawo. Mam nadzieję, że wiecie o jakie miejsce chodzi Mi się udało odgadnąć tę zagadkę, żeby otworzyć te drzwi na dole po jakichś 10 min może i byłem z siebie naprawdę dumny xD Sądziłem, że to przegięcie i praktycznie, że nie da się tego odgadnąć, ale jednak jakoś to rozkminiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi