estel 806 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Mi się udało. Jakoś chyba od razu złapałem o co chodzi. Hasłem było sun? Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Tak Ja właśnie kompletnie nie wiedziałem o co chodzi twórcom Jeszcze w ogóle zdziwiło mnie to, że mogłem wpisać cokolwiek Zawsze w takich grach było, że miało się jakąś listę odpowiedzi i z niej się brało Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 No bez przesady. Nie było to takie znowuż trudne. W tym mieście mogło się znaleźć 3 wskazówki - kuliste, niebo i światło - it's kind of obvious;]. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 4 grudnia 2012 Opublikowano 4 grudnia 2012 Jak się już odgadnie hasło, to tak wydaje się to oczywiste Ale jak się nie ma żadnej podpowiedzi jak traktować te podpowiedzi, to można się naprawdę zamotać Dla mnie to było na początku: Światłość, Niebo, Kula Brzmiało to dla mnie trochę jak losowy zlepek słów, dopiero potem się zastanowiłem i chciałem to potraktować jako całość i jakoś poszło Cytuj
estel 806 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Nie no luz, każdy łapie w innym tempie. Grunt, że udało Ci się rozkminić i ruszyłeś do przodu Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 No już miałem zamiar patrzeć gdzieś w solucji, bo uznałem, że to nie do rozkiminienia, więc na pewno bym się tu nie zaciął Nie w czasach internetu itd. : P Kiedyś to mógłby być problem, hehe No ale dałem tej zagadce szanse i spróbowałem jeszcze raz i jakoś poszło Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Dawno nie grałem w taką długą grę : o Już 35h Wracam z pustyni Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 (edytowane) Ja maksujac gre (wszystkie sub-questy etc) spedzilem lekko ponad 100 godzin przy tym tytule. Obok Lost Odyssey moj ulubiony jrpg w tej generacji. Edytowane 9 stycznia 2013 przez Bansai Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 9 stycznia 2013 Opublikowano 9 stycznia 2013 (edytowane) Ja jeszcze nie wiem czy będę maksował, ale w sumie jak już się gre przejdzie i nie trzeba czytać tych tony dialogów, tylko można pędzić przed siebie na złamanie karku to gra się często jeszcze przyjemniej : p Więc nie wiem, kto wie. Dla mnie ta gra była na poczatku bardzo dobra, potem doszly nowe mozliwosci bylo coraz lepiej, potem zacząłem czuć znużenie, a tak od 25h wzwyż trochę wsiąkłem i praktycznie co chwila chce mi się w nią grać : p Możliwe, że serio jeden z lepszych jrpg generacji, bo dużego wyboru nie ma : / No ale gra narazie bardzo dobra Ale kurde pograć nie można, bo studia atakują : / Edytowane 9 stycznia 2013 przez QstomPL Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Zacząłem grać ostatnio, po latach czytania jaka to jedna z lepszych gier tej generacji i jestem mocno zawiedziony. Scenki są drewniane, skity żałosne, lokacje malutkie, backtrackingu masa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi