Opublikowano 15 kwietnia 200816 l Mam szalony zaszczyt zaprosić szanownych państwa na krakowskie targi gier i zabezpieczeń nazwanych dla ułatwienia LEVEL_01, które odbędą się między 18, a 20 kwietnia bieżącego roku. Zapewne zachodzicie w swoje rozczochrane głowy: "po co niby mam, Ja, zwykły gracz zapylać przez pół polski na jakieś zbiorowisko ludzi?". Odpowiedź jest bardzo prosta (wręcz pierwotnie prosta) - turnieje i możliwość pogrania w kilka nowych pozycji przed premierą. Wśród turniejów możecie spodziewać się czołówki gier ostatnich czasów, czyli niesamowitego Halo 3 (organizowany przez znane poniekąd Neo+, 2na2, na zasadach MLG), wspaniałego Call of Duty 4 (3na3, standardowe zasady turniejowe), obłędnego Pro Evo Soccer, powszechnie kochanego Guitar Hero 3 i wiele, wiele, wiele innych. Co będzie wystawiane? Po prostu szkoda gadać tyle tego będzie, lepiej przyjechać, zobaczyć na własne oczy i mieć co opowiadać wnukom podczas jednego z wywodów typu "a za moich czasów...". Oprócz grania na konsolach/komputerach będziecie też mogli pokulać sobie kostkami, poprzestawiać Warhammer'owe i Halo'we figurki po planszy i poukładać mega-bitewne talie do Magic'a. Zainteresowani? Uderzajcie po więcej info na http://polskietargi.blogspot.com/ i do zobaczenia na targach (pewnie na turnieju Halo, bo gdzieżby indziej ).
Opublikowano 15 kwietnia 200816 l Cos tak troche pozno, jakby nie bylo to za 2 dni ,bo juz mamy prawie jutro
Opublikowano 15 kwietnia 200816 l O turnieju H3 organizowanym przez scenę gry tutaj: http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=60756
Opublikowano 15 kwietnia 200816 l O turnieju H3 organizowanym przez scenę gry tutaj: http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=60756 nie badz juz taki skromny
Opublikowano 15 kwietnia 200816 l targi gier i zabezpieczeń nazwanych dla ułatwienia LEVEL_01, które odbędą się między 18, a 20 kwietnia bieżącego roku. Dobrze, że nie napisałes tego 18 kwietnia... nieogarnięty jakiś ... A taka fajna impreza mogła być. Edytowane 15 kwietnia 200816 l przez Dark Serge
Opublikowano 15 kwietnia 200816 l Nie czepiać sie mi tu Bartha! Nie ma żadnego interesu by pisać ta informacje to jeszcze mu sie obrywa... Info o Targach można znaleźć na sporej liczbie stron - masa osób je napewno widziała wcześniej i mogla tu info wlepić... Sami zainteresowani też - właściwie to dziwne ze sie nic nie pojawiło... Edytowane 15 kwietnia 200816 l przez TroniC
Opublikowano 15 kwietnia 200816 l wlasnie, nie czepiajcie sie burtha. impreza bedzie na pewno swietna. krakow to piekne miasto, kiedys nawet byl stolica polski. zainteresowanych odsylam do wikipedii
Opublikowano 16 kwietnia 200816 l potwierdzam, ze bedzie fajnie sam mam do rozdania mase gier i gadzetow, wiec... wpadac
Opublikowano 17 kwietnia 200816 l Będę spaślaku ( to Ty byłeś tym grubym ? bo już nie pamiętam xd ) nie, ja jestem tym krzywym