Amer 1 383 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 sc z dc to ,,dzieło geniuszu" kropka!! Jak w mordeczkę strzelił zleciało już tyle lat, a dla mnie jest to cały czas najlepsza gra ever. Cytuj
Meanthord 335 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 (edytowane) Potwierdzam wszystko to, co napisali w recce . Dzisiaj sciagnalem, zagralem... toz to stary, dobry a nawet genialny SC, ktorego kazdy lubil (nie to, co kolejne czesci), gra legenda, kawal solidnego mordobicia. Przeszkadza troche brak trybu panoramicznego i przede wszystkim brak on-line . Tak czy siak polecam zagrać wylacznie w wersjie trialowa z sentymentu, na fulla szkoda kasy. To jedna z tych gier, o ktorych zawsze bedzie sie pamietac, zawsze . Edytowane 6 lipca 2008 przez Meanthord Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Ja zassałem fulla. Dla mnie to najlepsza bijatyka ever i nie mogłem tego nie mieć. Dla tej gry kupiłem DC. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Nie można zmienić ustawienia klawiszy. Dla mnie to dyskwalifikuje grę w VS. Cytuj
sznyta. 9 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Jak to nie można zmienić? Ja jakoś zmieniłem bez problemu. Jedynym mankamentem jest to, że nie można obłożyć wszystkich "elów" i "erów", lecz tylko 1 klawisz na stronę. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Cirex gra na sticku, wiec to nie problem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi