barth 70 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Ale nie napisali ze mapy sa mlg Jak jest Onslaught, to raczej innej wersji jam MLG nie ma Cytuj
miniu 1 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Ale nie napisali ze mapy sa mlg Jak jest Onslaught, to raczej innej wersji jam MLG nie ma Nie przypatrzylem sie Ale stocka na mlg nie graja Cytuj
barth 70 Opublikowano 27 kwietnia 2008 Opublikowano 27 kwietnia 2008 cały czas niestety nie, ale zauważ, że w playliście (i na turniejach) też go nie ma, wszystko przez powalone spawny, które są już podobno naprawione, ale władze MLG jeszcze nie zatwierdziły nowej wersji mapy Cytuj
miniu 1 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 cały czas niestety nie, ale zauważ, że w playliście (i na turniejach) też go nie ma, wszystko przez powalone spawny, które są już podobno naprawione, ale władze MLG jeszcze nie zatwierdziły nowej wersji mapy Gralem w nowa wersje i tez zdazalo sie ze respili sie podemna ale ogolnie lubie ta mape. Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 (edytowane) http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileShar...=WCG%20Gametype EDIT: 20:40:37 B 2th artek (9265707) ja tam spokojny jestem o wynik ;] :spox: Edytowane 29 czerwca 2008 przez FiL4 Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileShar...=WCG%20Gametype EDIT: 20:40:37 B 2th artek (9265707) ja tam spokojny jestem o wynik ;] :spox: 3-0 dla Hiszpanii 8) Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 29 czerwca 2008 Autor Opublikowano 29 czerwca 2008 http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileShar...=WCG%20Gametype EDIT: 20:40:37 B 2th artek (9265707) ja tam spokojny jestem o wynik ;] :spox: ja również Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Duży turniej się szykuje. Cytuj
CichyGrzmot 2 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 (edytowane) buaha[...]hah -pawel A mnie to nie smieszy... POYEBANI -grzmot Edytowane 11 lipca 2008 przez Raptor "H" i "A" sie komus zacielo... Cytuj
miniu 1 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 buah[...]hah -pawel A mnie to nie smieszy... POYEBANI -grzmot x2 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Dobra po pierwsze to skroccie te posty... po drugie zacznijmy myslec konstruktywnie. Potrzebne jest dzialanie i pokazanie Microsoft Poland, ze scena jest silna. Po trzecie raper sciagaj warna. Jest list ktory napisalem z barthem kazdy by podpisal i w niedziele wieczorem wszyscy razem bysmy wyslali do pewnej osoby w M. Oto jego tresc Witam! Nazywam sie xxx xxx. Postanowiłem do pana napisać w związku z najnowszymi informacjami odnośnie World Cyber Games w Polsce i brakiem profesjonalnego turnieju 4vs4 w Halo 3, który byłby eliminacjami do finałów WCG odbywających się w Niemczech. Jestem przedstawicielem polskiej sceny Halo, która to być może i nie jest najsilniejszą sceną w Polsce ale nadal się rozwija. Co jakiś czas pojawiają się różnego rodzaju turnieje LAN czy via Xbox Live w których w ramach możliwości staram się brać czynny udział. Na scenie istnieje grupa graczy związanych z konsolami Microsoftu od czasu ich premiery w Europie, którzy są wielkimi fanami gier z serii Halo. Razem z tymi graczami spędziliśmy tysiące godzin od premiery gry na doskonaleniu naszych umiejętności by powalczyć o podium na finałach WCG w Niemczech. Teraz dowiadujemy się, że takiej szansy nie będziemy mieć. Biorąc pod uwagę, że nie prezentujemy o wiele gorszych umiejętności od graczy grających na codzień w Major League Gamining (największa światowa liga gier konsolowych, na której zasadach oparte są zasady turniejowe WCG), którzy ponadto są naszymi znajomymi i z którymi razem gramy poprzez Xbox Live. Musi pan przyznać że jest to naprawdę krzywdzące, gdyż zdajemy sobie sprawę, że jesteśmy w stanie powalczyć o podium w Niemczech. Zwracam się do pana, jako głównego sponsora WCG w Polsce na konsoli Xbox 360, z uprzejmą prośbą o umożliwienie polskim graczom wzięcie udziału w turnieju finałowym w Niemczech. Jeżeli w jakimś stopniu jestem w stanie pomóc organizacyjnie proszę mnie o tym poinformować, a zrobię wszystko co w mojej mocy aby wam dopomóc. Na scenie Halo mamy dużą grupę ludzi posiadających doświadczenie w organizowaniu turniejów LAN w Halo 3, którzy na pewno w ramach swoich możliwości pomogą. Pozdrawiam Serdecznie Xxxxx xxxx Gamertag: xxx Najpierw zbierzmy odpowiednia liczbe osob tu. Pozniej znajdziemy wiecej Halo maniakow na innych forach. TomisH na pewno tez dziala z Microsoftem i ma racje, ze wyzywajac firme nic nie osiagniemy. Wiec opanowac emocje. Moze cos sie wyjasni w przyszlym tygodniu. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Ja sie boje o swojego GT, jeszcze bana dadza czy cos . Xbox Live jest nielegalny (ROTFL HAHAHA) w polsce . Ogolnie bardzo dobra inicjatywa, podpisuje sie pod tym. Zer: jeden post/temat nie zdejmie ci warna, musi byc wyrazna poprawa, ale z takimi postami i stylem jestes na bardzo dobrej drodze. Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 11 lipca 2008 Autor Opublikowano 11 lipca 2008 Dobra po pierwsze to skroccie te posty... po drugie zacznijmy myslec konstruktywnie. Potrzebne jest dzialanie i pokazanie Microsoft Poland, ze scena jest silna. Po trzecie raper sciagaj warna. Jest list ktory napisalem z barthem kazdy by podpisal i w niedziele wieczorem wszyscy razem bysmy wyslali do pewnej osoby w M. Oto jego tresc Witam! Nazywam sie xxx xxx. Postanowiłem do pana napisać w związku z najnowszymi informacjami odnośnie World Cyber Games w Polsce i brakiem profesjonalnego turnieju 4vs4 w Halo 3, który byłby eliminacjami do finałów WCG odbywających się w Niemczech. Jestem przedstawicielem polskiej sceny Halo, która to być może i nie jest najsilniejszą sceną w Polsce ale nadal się rozwija. Co jakiś czas pojawiają się różnego rodzaju turnieje LAN czy via Xbox Live w których w ramach możliwości staram się brać czynny udział. Na scenie istnieje grupa graczy związanych z konsolami Microsoftu od czasu ich premiery w Europie, którzy są wielkimi fanami gier z serii Halo. Razem z tymi graczami spędziliśmy tysiące godzin od premiery gry na doskonaleniu naszych umiejętności by powalczyć o podium na finałach WCG w Niemczech. Teraz dowiadujemy się, że takiej szansy nie będziemy mieć. Biorąc pod uwagę, że nie prezentujemy o wiele gorszych umiejętności od graczy grających na codzień w Major League Gamining (największa światowa liga gier konsolowych, na której zasadach oparte są zasady turniejowe WCG), którzy ponadto są naszymi znajomymi i z którymi razem gramy poprzez Xbox Live. Musi pan przyznać że jest to naprawdę krzywdzące, gdyż zdajemy sobie sprawę, że jesteśmy w stanie powalczyć o podium w Niemczech. Zwracam się do pana, jako głównego sponsora WCG w Polsce na konsoli Xbox 360, z uprzejmą prośbą o umożliwienie polskim graczom wzięcie udziału w turnieju finałowym w Niemczech. Jeżeli w jakimś stopniu jestem w stanie pomóc organizacyjnie proszę mnie o tym poinformować, a zrobię wszystko co w mojej mocy aby wam dopomóc. Na scenie Halo mamy dużą grupę ludzi posiadających doświadczenie w organizowaniu turniejów LAN w Halo 3, którzy na pewno w ramach swoich możliwości pomogą. Pozdrawiam Serdecznie Xxxxx xxxx Gamertag: xxx Najpierw zbierzmy odpowiednia liczbe osob tu. Pozniej znajdziemy wiecej Halo maniakow na innych forach. TomisH na pewno tez dziala z Microsoftem i ma racje, ze wyzywajac firme nic nie osiagniemy. Wiec opanowac emocje. Moze cos sie wyjasni w przyszlym tygodniu. Podpisuję się pod tym rękami i nogami i mój kolega Mops PL też (chociaż jeszcze o tym nie wie ;p) Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Mnie tez dodac! Bedzie fajnie jak ms odpisze "Rozumiemy wasz problem, zmieniamy zasady WCG 2008 na 5 vs 5, oraz zwiekszamy pule nagrod do smyczki i oficjalnej paczki krówek microsoftu, Pozdrawiamy." o_O Cytuj
miniu 1 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 (edytowane) Mnie tez dodac! Bedzie fajnie jak ms odpisze "Rozumiemy wasz problem, zmieniamy zasady WCG 2008 na 5 vs 5, oraz zwiekszamy pule nagrod do smyczki i oficjalnej paczki krówek microsoftu, Pozdrawiamy." o_O Rozwaliles mnie tym postem xD W sumie mozna dopisac na jakie zasady maja zmienic Edytowane 11 lipca 2008 przez miniu Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Oczywiscie tez sie pod tym podpisuje. Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 I moja skromna persona, która ma teraz mało czasu na granie, też się pod tym podpisuje. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Oczywiście mnie też podpiszcie! Może nie gram w H tyle co Wy , ale bardzo tego żałuje! zwiekszamy pule nagrod do smyczki i oficjalnej paczki krówek microsoftu, Pozdrawiamy." o_O Kerlo - z doświadczenia wiem , że ze słodkości Ms ma dobre lizaki. Lizaki maja być i basta! :wkurzony: Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Tu nie chodzi kto ile gra, ale kto mial zamiar jechac na WCG do wawy Cytuj
barth 70 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 ok, szybkie podsumowanie polskiej akcji z WCG 2008 - kiła i mogiła, ale za to narobiliśmy trochę zamieszania, nieźle jak na te 10 osób Jeśli ktoś nie wie jeszcze o co chodzi to ogłoszono, że w naszym "pięknym" kraju nie będzie eliminacji do światowego finału, gorzej, zamiast tego dostaniey lokalny turniej 3v3 (kto korwa gra 3v3?) oto linki do wszystkich tematów i komantarzy: Online Center, czyli to od czego wszystko się zaczęło: http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...89&Itemid=1 Potem Engarde pod postacią TroniC'a ogłosiło to dalej: http://engarde.pl/jak-nam-microsoft-pl-wcg...al/#comment-320 Następnie Zeratul zaproponował wysyłanie następującego maila na jakubm@microsoft.com (kto tego jeszcze nie zrobił, niech ruszy swoje szanowne cztery litery ): Witam! Nazywam sie xxx xxx. Postanowiłem do pana napisać w związku z najnowszymi informacjami odnośnie World Cyber Games w Polsce i brakiem profesjonalnego turnieju 4vs4 w Halo 3, który byłby eliminacjami do finałów WCG odbywających się w Niemczech. Jestem przedstawicielem polskiej sceny Halo, która to być może i nie jest najsilniejszą sceną w Polsce ale nadal się rozwija. Co jakiś czas pojawiają się różnego rodzaju turnieje LAN czy via Xbox Live w których w ramach możliwości staram się brać czynny udział. Na scenie istnieje grupa graczy związanych z konsolami Microsoftu od czasu ich premiery w Europie, którzy są wielkimi fanami gier z serii Halo. Razem z tymi graczami spędziliśmy tysiące godzin od premiery gry na doskonaleniu naszych umiejętności by powalczyć o podium na finałach WCG w Niemczech. Teraz dowiadujemy się, że takiej szansy nie będziemy mieć. Biorąc pod uwagę, że nie prezentujemy o wiele gorszych umiejętności od graczy grających na codzień w Major League Gamining (największa światowa liga gier konsolowych, na której zasadach oparte są zasady turniejowe WCG), którzy ponadto są naszymi znajomymi i z którymi razem gramy poprzez Xbox Live. Musi pan przyznać że jest to naprawdę krzywdzące, gdyż zdajemy sobie sprawę, że jesteśmy w stanie powalczyć o podium w Niemczech. Zwracam się do pana, jako głównego sponsora WCG w Polsce na konsoli Xbox 360, z uprzejmą prośbą o umożliwienie polskim graczom wzięcie udziału w turnieju finałowym w Niemczech. Jeżeli w jakimś stopniu jestem w stanie pomóc organizacyjnie proszę mnie o tym poinformować, a zrobię wszystko co w mojej mocy aby wam dopomóc. Na scenie Halo mamy dużą grupę ludzi posiadających doświadczenie w organizowaniu turniejów LAN w Halo 3, którzy na pewno w ramach swoich możliwości pomogą. Pozdrawiam Serdecznie Xxxxx xxxx Gamertag: xxx I znowu Zer zaczął temat na oficjalnym forum Xbox'a, który dość szybko został zamknięty: http://forums.xbox.com/21376435/ShowPost.aspx A na koniec mała rada - śledźcie głosowanie na gry na Xbox Fun Day, może jeszcze wyjść na nasze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi