nelson 4 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 to moze zrobmy jakas liste obecnosci ? kto sie pojawi ? Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Rejestracja zawodników rozpoczyna się o: 9.00 rano w sobotę 30 sierpnia. i do ktorej trwa? ja o 8:58 mam pociag do wawy dopiero. wiec o 10.30 dopiero bede spoko nelson turniej zaczyna sie jakos po poludniu 15 ? jakos tak Ale (pipi), główna atrakcją WCG jest pójście do McŚmiecia całą ekipą przed turniejem!!! Nie, cichy? Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 W sumie ale można się też stołować w jakiś dwóch innych fast foodach No i centrum pozwiedzać, popatrzeć na prosów z PC Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Ale (pipi), główna atrakcją WCG jest pójście do McŚmiecia całą ekipą przed turniejem!!! Nie, cichy? Costy! Do Burger Kinga 8) Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Ale to chyba do Złotych aż trzeba jechać, no chyba że już otworzyli w Blue Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Ale (pipi), główna atrakcją WCG jest pójście do McŚmiecia całą ekipą przed turniejem!!! Nie, cichy? Costy! Do Burger Kinga 8) Nie wiem czy jadłeś w Burdel Kingu, od kiedy wrócił do polski, ale to jest największe ścierwo jakie jadłem IMO Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 (edytowane) Sie domagam 20% warna dla Raptora za Spam! xD edit. Generalnie to Cegle tez z 20% a Dziobakowi to z 80% odrazu... taki mega spam na powaznym forum..... Edytowane 28 sierpnia 2008 przez B0CZEK Cytuj
Yoyo800 0 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Ogólnie to jest żenada to co się wyprawia. Jakieś mega offtopy Raptor robi a sam warnami sypie na lewo i prawo. Popieram Bartka w jego proteście. Dżastis for ol. Żeby na poważnym forumie jakieś żarcie było... Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 @Boczek: Do dyskusji akuracik co do "offtopa"..., ale nie tutaj. Yoyo probujesz byc smiesznym, ale ci nie wychodzi . Warny sie sypia jak przeginacie pale. We wszystkim musi byc umiar. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Sie domagam 20% warna dla Raptora za Spam! xD edit. Generalnie to Cegle tez z 20% a Dziobakowi to z 80% odrazu... taki mega spam na powaznym forum..... Ty chcesz, żebym JA dostał warna? Polski Ogre 20?? Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 (edytowane) no more shitballs as prize fkn liers me h8'em smtms pay for fun of playin Edytowane 29 sierpnia 2008 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Ogólnie to jest żenada to co się wyprawia. Jakieś mega offtopy Raptor robi a sam warnami sypie na lewo i prawo. Popieram Bartka w jego proteście. Dżastis for ol. Żeby na poważnym forumie jakieś żarcie było... Yoyo na moda!!!! Kto wygral eliminacje do WCG? Jak rozumiem dzis final i MISZCZOSTFA POLSKI? Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Zdecydowanie najlepszym teamem byly siusiaki z kentucky. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Dawac tutaj swierze informacje jak bylo a nie! Cytuj
miniu 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) Hmm z poczatku i podczas gry byla tak jak sie spodziewalem, czyli jak na fun dayu (w koncu organizowala to ta sama firma) ale to co sie potem stalo to poprostu.... hmmmm trudno mi to opisac wiec mniejwiecej tak : Dali nagrody, zrobili zdjecie, zabrali nagrody, powiedzieli dowidzenia... EDIT: A zapomnialem dodac wynik wiec tak: 1: tu was zaskocze Impact 2: Onyx 3: team czopoluda i uriziela (sry ale zapomnialem nazwe ale pamietam ze miala w sobie psajko i killaz moze psajko killaz ale nie pamietam ) Edytowane 30 sierpnia 2008 przez miniu Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Co ty Miniu opowiadasz, za(pipi)iaszcza impreza! A nagrody? Wyjazd na kolonie! Cytuj
Mops 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Nie no po prostu szkoda slow- bylo tak jak mowi miniu, szkoda mi tylko osob ktore specjalnie na wcg przyjechaly- co z tego ze byles na podium jak i tak nic nie dostales oprocz (pipi)icy ;/ generalnie pozdrawiamy organizatorow ;/// Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) WCG jakie było każdy widział, a jak ktoś nie widział to niech k$#@$ zacznie jeździć na turnieje :> * Impact = stare EvoX Edytowane 30 sierpnia 2008 przez Bieniu Cytuj
miniu 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) WCG jakie było każdy widział, a jak ktoś nie widział to niech k$#@$ zacznie jeździć na turnieje :> * Impact = stare EvoX Widze ze tobie humor dopisuje w koncu nagrody ci sie podobaly Ja zaluje ze nie ucieklem z tym monitorem co mi dali xD (znaczy dali urizielowi ale on nie podniosl ) Edytowane 30 sierpnia 2008 przez miniu Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Napisał: wrog 30.08.2008. Dzisiaj odbyły się polskie finały World Cyber Games 2008, czyli tegorocznej edycji imprezy uważanej przez wielu za najbardziej prestiżowy turniej w gry komputerowe oraz wideo. Po raz drugi w naszych lokalnych eliminacjach pojawiły się tytuły na konsolę Xbox 360. Tym razem, jak informowaliśmy dawno temu, wybór padł na Project Gotham Racing 4 oraz Halo 3. Najlepszym kierowcą okazał się Paweł "motorsportmanPL" Pilarczyk, zeszłoroczny zwycięzca rozgrywek w Forza Motorsport 2. W nagrodę pojedzie na światowe finały do Kolonii, gdzie zmierzy się z najlepszymi z całego świata. Z kolei w strzelance bezkonkurencyjni tego dnia byli członkowie zespołu Impact, którzy pokonali w ostatnim starciu drużynę Onyx. Oni mogą liczyć tylko na kilka gier. Oceny profesjonalizmu organizacji zawodów się nie podejmujemy, bo nas tam nie było, ale słychać spore niezadowolenie graczy. Też tak uważacie? Cytuj
miniu 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Napisał: wrog 30.08.2008. Dzisiaj odbyły się polskie finały World Cyber Games 2008, czyli tegorocznej edycji imprezy uważanej przez wielu za najbardziej prestiżowy turniej w gry komputerowe oraz wideo. Po raz drugi w naszych lokalnych eliminacjach pojawiły się tytuły na konsolę Xbox 360. Tym razem, jak informowaliśmy dawno temu, wybór padł na Project Gotham Racing 4 oraz Halo 3. Najlepszym kierowcą okazał się Paweł "motorsportmanPL" Pilarczyk, zeszłoroczny zwycięzca rozgrywek w Forza Motorsport 2. W nagrodę pojedzie na światowe finały do Kolonii, gdzie zmierzy się z najlepszymi z całego świata. Z kolei w strzelance bezkonkurencyjni tego dnia byli członkowie zespołu Impact, którzy pokonali w ostatnim starciu drużynę Onyx. Oni mogą liczyć tylko na kilka gier. Oceny profesjonalizmu organizacji zawodów się nie podejmujemy, bo nas tam nie było, ale słychać spore niezadowolenie graczy. Też tak uważacie? Gdyby te kilka gier bylo przynajmniej.... Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Ale mi chodzi o moje super ultra pro prowadzenie turnieju 8) Wiadomo, że MS pojechał po bandzie, zobaczymy co Kubson powie na 15 kawałków zamiast tych 10 ^_^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi