nelson 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) . Edytowane 30 sierpnia 2008 przez nelson Cytuj
Mops 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 No walek niezly xD ci co dostali nagrody i wzieli dupska w troki zrobili imo bardzo dobrze. BTW czy wiecie ze nawet za 1st place w jakies smierdzacych grach na komorke byly przewidziane lepsze nagrody niz w h3? zal jak chui ;/ Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 a czemu zas n00by boczek, bobek, fil i flaha zmienili nazwe? Cytuj
nelson 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) . Edytowane 30 sierpnia 2008 przez nelson Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) Jak wręczyli nam te nagrody to myślałem jakieś fajne upominki i byłem pozytywnie zaskoczony, ale jak dali monitory to już się domyślałem że coś jest nie tak i było, za taką szopkę co odstawili to powinien ktoś beknąć. MS bez komentarza szkoda słów. Organizacja była lepsza niż na xbox day ( mieli już wystarczająco długie kable ), czasu było więcej i chociaż sobie można było trochę pograć. Dobry prowadzący turniej, fajne hostessy. Kto nie był to tak jak napisał Bienu niech zacznie jeździć na turnieje. Następne będzie PGA więc się szykować. PS. Cichy co z moją plakietka VIP PS2. NO Zielony to grubo poszedł Edytowane 30 sierpnia 2008 przez Uriziel Cytuj
wrog 609 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Przy przedstawianiu zwycięzców ktoś się pomylił i dał pecetowe nagrody, a później pozabierali? Jeśli tak, to nieźle i słusznie, że część osób się z nimi szybko zmyła. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 PGA ma Tomish robic wiec powinno byc oka... ale powaznie dali wam nagrody i je zabrali? Przeciez to skandal... to nawet smieszne nie jest. Cytuj
-Hp- BaNaN 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) Zająłem 4 miejsce z Team Pudzian - Nelson, Mops, Nini Buba i MeGa BaNaN. 5 miejsce przypadło Siusiakom z kentucky w składzie: Maiden, Cegła (20 fragów później) Goldi i Żygol(dawniej Psychol). Co do nagród to nie dotrwałem do tego ale lipton straszny po prostu brak słów. Szacun dla wszystkich którzy przyjechali z całej Polski i nie tylko. Za(pipi)isty klimat jeśli chodzi o ludzi którzy przyjechali ale organizacja (pipi)owa jak barszcz. zapomniałem dodać z pozdrowieniami dla Bartka : DOWNTOWN! Edytowane 30 sierpnia 2008 przez -Hp- BaNaN Cytuj
wrog 609 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 W zeszłym roku było podobnie. Hostessy chciały monitory podawać, ale szybko się skapnęli, że chłopaki od GoWa dostają "kupony" na H3 Legendary. Widać coraz gorzej z tym WCG. Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Ale jak by tak wszyscy się zwinęli z nagrodami to wątpię by nam ktokolwiek, kiedykolwiek już zechciał za sponsorować jakiś turniej ( a tak jest jakaś nadzieja na przyszły rok, prawda Cichy ? ). Był by wstyd dla całej sceny. Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Dobry prowadzący turniej Otóż to. PS. Cichy co z moją plakietka VIP Nelson za(pipi)ał tzn sobie wziął Miałem 3 i się rozeszły jak woda nawet sobie nie skombinowałem a tak jest jakaś nadzieja na przyszły rok, prawda Cichy ? poyebalo Cię? 22-23 listopad, Poznań, PGA, GoW2 i H3 :wkurzony: Ktoś chętny? Cytuj
nelson 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 sobie wzioł ? a to łobuz xD Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 A no fakt. Team Uriziela i spółki zwie się - Sajko Killazz A tam ten ktoś kto pisał miejsca 1,2,3 to niech wpisze w temacie: 1. impacT aka eVo Cytuj
-Hp- BaNaN 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 czy może mi ktoś wytłumaczyć po co były te kwiatki między telewizorami? Przy okazji Cichy mógłbyś wrzucić filmik z progamerem na youtube i linka na forum bo chętnie bym sobie obejrzał. Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 (edytowane) :x fajni ludzie, fajne laski, fajnie sie grało mega policzek dla sceny halo (kolejny z resztą) chyba rzeczywiście sądzą, że jesteśmy warci nie więcej niż pierdnięcie [edit] w 'wcg minuta po minucie' na wcg.com.pl nie ma o nas nawet wzmianki. o pegieerze jest. Edytowane 31 sierpnia 2008 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Ja tego komentował nie będę... No ja pier..e... Cichy - kiedy jedziemy do polskiego Billa G.?? Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Zdecydowanie najlepszym teamem byly siusiaki z kentucky. Zdecydowanie podzielam zdanie Cegły. Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 a tak jest jakaś nadzieja na przyszły rok, prawda Cichy ? poyebalo Cię? 22-23 listopad, Poznań, PGA, GoW2 i H3 :wkurzony: Ktoś chętny? Chodzi mi o to co kombinujecie z tym ESLem. A nasz team nazywa się Sajko Killazz i tam w temacie proszę zmienić z Uriziel & na Saiko Killazz Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 sierpnia 2008 To teraz już na spokojnie, po przespanej nocy i mini laniku w h1 (hi Bobek, Flaha, Juan, Boczek i Maiden ) mogę opisać swoje wrażenia z imprezy. Na początek gratulacje dla teamu Impact za zwycięstwo, szkoda, że nie jedziecie do Niemiec. (btw partia na guardanie roxx ) Podziękowania dla cichego za to, że starał się to zorganizować i tego dopilnować najlepiej jak potrafił. Generalnie byłem bardziej zadowolony niż z Fundaya bo: a) nic nie kapało mi na łeb b) atmosfera była przednia, kto nie przyjechał niech żałuje. Dzięki dla Onyxu za dobre i równe mecze, i tym razem byli lepsi, ale pamiętajcie - wszystko przed nami Mam nadzieje, że Flaszce i Bobkowi mieszkało się u mnie spoko i że cali i zdrowi dotrą do domu. Do zobaczenia za rok, mam nadzieję, że tym razem już jako "pełnoprawny" turniej. Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Chodzi mi o to co kombinujecie z tym ESLem. PRO SERIES X360. Cytuj
miniu 1 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 To co mnie najbardziej zdenerwowalo na WCG to to ze nie ucieklem z tym monitorem i komorka.... Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 (edytowane) no moralność się nie przydaje w konfrontacji z pierd.l.nymi korporacjami Edytowane 31 sierpnia 2008 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj
Yoyo800 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Szkoda ze po turnieju moge napisac tylko ze fajni to byli ludzie i atmosfera bo generalnie to potraktowali nas jak szmaty:/ wielki (pipi) w dupe im. Zamiast sie poczuc zeby nas jakos ladnie przeprosic za ta sytuacje uslyszalem tylko ciche "no sorry mieliscie nic nie dostac". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi