Opublikowano 2 września 200816 l Ta nieokrzesana ch.ujoza w niebieskim polo. A na zdjęciach chyba mnie nie ma Nelson- parę razy mnie trąciłeś barem, wiec powinieneś kojarzyć Maiden- Ja nawet nie wiem jak ty kuźwa wyglądasz Edytowane 2 września 200816 l przez Dziobak_
Opublikowano 2 września 200816 l Kogo to Nelson nie tracal barem... BTW. Wie ktos cos na temat PGA? Bo widzialem jakas date 26.11 ale nie jestem pewien czy to to.
Opublikowano 5 września 200816 l noo Nelsona to tylko na dystans z Nokii 3310 headshotem można załatwić. Każdy boss ma łikpojnt.
Opublikowano 8 września 200816 l http://www.gametv.pl/video.php?id=7572 Relacja GEJmtivi. Nawet załapał sie filf..... w8, coś jest nie tak korwa. Sami zobaczcie. Fil- siedzisz jak BOSS Edytowane 8 września 200816 l przez k0ntra
Opublikowano 8 września 200816 l Fifol - 1 miejsce Halo 3. xD Edytowane 8 września 200816 l przez B0CZEK
Opublikowano 8 września 200816 l HAHAHAHHAHAHAHA "FILFOL" (zamiast "Filfor" - dla nie kumatych ) kiedy zmieniasz xywke? Da rade zmiane zalatwic szybko na forum . Boki zbijam . Ogolnie spoko wywiad, szkoda ze nie powiedziales im, ze nie przewidzieli dla was wyjazdu ani nagrod.
Opublikowano 8 września 200816 l ieblem XDDDDDDDDDD pozycja bosa [czek] nowy, MEGA pro nick [czek] roskorw [czek]
Opublikowano 9 września 200816 l HAHAHAHHAHAHAHA "FILFOL" (zamiast "Filfor" - dla nie kumatych ) kiedy zmieniasz xywke? Da rade zmiane zalatwic szybko na forum . Boki zbijam . Ogolnie spoko wywiad, szkoda ze nie powiedziales im, ze nie przewidzieli dla was wyjazdu ani nagrod.Wlasnie powiedzialem all, ale jak widac wycieli to (zgaduje, ze na reke im tak bylo?) =/ btw Mam juz nowy tag na XBL - ma ktos triala i chce 50? FiFoL zalatwi :lol3: Edytowane 9 września 200816 l przez FiL4
Opublikowano 15 września 200816 l to ja KORWA myslalem, ze to Niemcy chca 32k zl za pobyt na WCG i takie (pipi)y, a to POLSKA firma... OJ NARODZIE NARODZIE... nosz noz sie w kieszeni otwiera
Opublikowano 15 września 200816 l Oficialne wyjasnienia: http://esports.pl/?id=post&post_id=1879637533 ps. Fifola juz nie ma . Chlopaki poprawily i tera jest poprawna xywka .