Skocz do zawartości

WYBORY MVP TURNIEJU W KRAKOWIE

TroniC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tez mialem pare fajnych akcji czy tam noscope ;p ale nie wiedzialem na ktorych konsolach byly zapisane ;p i tak do dzis nie wiem gdzie sa te moje mecze ;D tylko wiem ze jeden mecz na flahy dysku ;p gratki bo naprawde fajna akcja ;)

Opublikowano
a jaka nagroda przypada flaszce? bo chyba nie flaszka 8)

Pierwszy post w tym temacie: http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1497802

Nagroda;

Replika BR , smyczka H3 (od Ms) , Burnout Paradise wraz z kuponem na jedna darmową wymianę (na tytuł w podobnej granicy cenowej) od sklepu GAMESOFT KRAKOW.

mvppa9.jpg

Shot with Digimax A402 at 2008-04-21

Tak ciezko zajrzec? :catfight:

Opublikowano (edytowane)
to kto byl sedzia?

1. TroniC

2. barth

3. Zeratul

4. ???

& Mr. Raptor

Flaszka - doczekam sie na ten adres?? :P

Bo jak coś to Barth pewnie nie pogardzi , jeszcze mi zapłaci... :lol:

Edytowane przez TroniC
Opublikowano (edytowane)

no tak tylko uzyl zdrapke na swoim profilu ;] wiec ja nie moglem z niej korzystać (aka przeslac filmikow):P wiec bez aluzji do mojego lenistwa ;P

Edytowane przez B0CZEK
Opublikowano (edytowane)

MOLO PISAŁO KONTEM BOBKA... WYBACZCIE :blush:

To może tak jakiegoś online wypalić? Skoro jest taki ogólnie love and joy po turnieju w krk... Jakieś 3vs3 może żeby nie tłuc tego niemiłosiernie bez końca 2vs2 no i jakiegos Race'a albo Team Rockets zagrać :lol: ... 2 grupy po 4 teamy plus play off? Zeratul, co Ty na to...

A żeby nie było offtopa, to gratsy Flaha za MVP te frag z Maulera na końcu był mega... hehehe

Edytowane przez _Bobek_
Opublikowano
MOLO PISAŁO KONTEM BOBKA... WYBACZCIE :blush:

To może tak jakiegoś online wypalić? Skoro jest taki ogólnie love and joy po turnieju w krk... Jakieś 3vs3 może żeby nie tłuc tego niemiłosiernie bez końca 2vs2 no i jakiegos Race'a albo Team Rockets zagrać :lol: ... 2 grupy po 4 teamy plus play off? Zeratul, co Ty na to...

A żeby nie było offtopa, to gratsy Flaha za MVP te frag z Maulera na końcu był mega... hehehe

http://www.psxextreme.info/index.php?showt...56771&st=20 tu karczoh próbuje zrobic online 4v4 ale z team-ami slabo jak uda ci sie jeszcze z dwa trzy teamy zorganizowac to mozna bedzie cos zagrac.

Pozatym gz flash ;)

Opublikowano

Nie wiem kto tu czyta i rozumie bez zrozumienia :) Ale ja z zeratulem sie dogadałem o zdrapke dla mnie aby stworzyć SOBIE konto. Był deal za coś. Więc mi tu teraz nie mowić że dostałem dla Boczka bo tak nie było. Jak coś to moge archiwum PM pokazać <_<