Gość _Be_ Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Skołołowanie Xboxa to nie problem Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 (edytowane) http://www.gametrailers.com/player/46314.html - recenzja Edytowane 5 marca 2009 przez Super Big Boss Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Widziałem recenzję i powiem tyle: gra byłaby dobra, gdyby nie była o 0 cencie, żałosnym raperze. Tupac się w grobie przewraca. Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Bardzo mocny argument, nie grajcie w tą grę Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 marca 2009 Autor Opublikowano 8 marca 2009 Nie wiem po co te Taunty do kupienia oraz melee ataki - ciagle widze ta sama sekwencje a gadki - po co to? Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) Taunty masz po to żeby, jak rozwalisz typów to właśnie wtedy używasz taunta-wrzuty żeby zdobyć dodatkowe punkty do odznaczeń. A nowe melee zmieniasz w budce telefonicznej, po zmianie wchodzą nowe animacje. policjant Tupac to by mógł się nadać do nowego Residenta, typ nie żyje od paru lat a nadal wychodzi pełno szajzu z nim istne zombii. Edytowane 8 marca 2009 przez Slupek88 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 (edytowane) @ JJ Przekonałeś mnie do tej gry. Signap - dalej jesteś chętny sprzedać po atrakcyjnej cenie? ]:-> Fucki i muza 50 centa? To jest to... Edytowane 8 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 marca 2009 Autor Opublikowano 8 marca 2009 Smieszy mnie ten glos jak cos gada DJ Who Kida np. - Yee 50, Yee. A w instrukcji fajnie sie mu podlizuje - ulubiony album - get rich..., ulubiony raper - 50c XD Szkoda ze musze tej gry pozbyc ale wykne za jakis czas bo widze ze gra szybko tanieje... Pewnie drugi GOW2 bedzie Cytuj
pasztecik7 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Co-op jest na splicie, czy tylko system link/xbl? Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Generalnie to nie przepadam za Pół dolara, ale jakoś wszystkie poziomy na Gold mam. Taka krótka odskocznia od Gyrosów. Gra zyskuje niemało dzięki gangsta tekstom i giwerom. Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 12 czerwca 2009 Opublikowano 12 czerwca 2009 Ostatnio też skończyłem i zdecydowanie polecam. Radocha z walki niezgorsza, bluzgi też niezłe i nadają bardzo pozytywny klimat rozgrywce. Zostawiam sobie i za jakis czas zagram jeszcze raz. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 nie wiem czy juz bylo pisane czy nie, ale nie chce mi sie czytac tematu. Mam pytanie: jak przejdę na hardzie to zaliczy mi odrazu za nizsze poziomy? Cytuj
Trezege 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Zaliczy. Dodam jeszcze, ze tylko na hardzie mozna zdobyc wszedzie zlote odznaki, bo na tym poziomie trudnosci dostajemy wiecej za zebranie posterow i strzelanie do celow-tarcz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi