Skocz do zawartości

50 Cent: Blood on the Sand

Scorp1on

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

dobra ta gra jest

fabularnie: chodzisz murzynskim raperem, zabijasz talibow i zbierasz pieniadze

niezbyt skomplikowana, strasznie glupia, ale nadrabia zadyma

bardzo dynamiczna, pirat obadany, wiec jak tylko wyjdzie to kupie

takie mocne 7+/10

tylko krotka

Edytowane przez ‮loljezus
Opublikowano

Nie bede sie dziwil widzac napis "Twoi przyjaciele graja THIS GAME"

=]]]] a o co be w ogole w tej grze =D?

50cent zostal zaatakowany podczas dawania koncertu w oazie?

Jakby dali wam tam innego glownego bohatera to byscie sikali w majtki

Oooo jaki mastach! i overpower ziomazzss! Mushe Kupic te gre ;xxx

Na pare godzin rozrywki mozna sobie kupic te gierce

btw. fajnie jakby dawali za kupno gry znizke na ubrania G-UNIT!! XD

Opublikowano (edytowane)

nie ma splita

streszcze piekna fabule: piecdziesiat groszy z ziomalami daja koncert u arabow (ubrani w kevlary i z pasami amunicji), ida potem odebrac swoje honorarium, iles tam milionow, okazuje sie ze nie ma, a w zamian gosc daje jakas diamentowa czaszke, ktora ktos podczas jazdy ich hummerem z lakierem camo zajebuje.

pol dolara z innym czarnuchem do wyboru (nie znam ich, bo nie slucham tego gowna, ale trzech ich jest i roznia sie az strojami i mordami) leci wiec zabic tego kto mu ukradl czache i se ja odzyskac przy okazji

Opublikowano (edytowane)

przeszlismy

5-6h gry, przy czym system chowania sie za przeszkodami jest niepotrzebny bo szedlem "na przecinaka" i zginalem dwa razy na medium

fabula jest najlepsza czescia gry, streszcze ja od samego poczatku do konca:

UWAGA SPOILERY

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  papi napisał(a):
No to bardzo wciągająca fabuła jest. Ciekawe jaki normalny gracz to kupi, poza fanami mudżyna.

Ja bym kupil ale w cenie ok 100zl, brak splita to b. zle. Pewnie malo kto bedzie tam gral na coop - jedynie to chyba tylko ustawka ze znajomym bedzie najlepsza

Opublikowano
  papi napisał(a):
No to bardzo wciągająca fabuła jest. Ciekawe jaki normalny gracz to kupi, poza fanami mudżyna.

Nie uważam się za normalnego gracza, 50 lubie zapuścić, ale w grę pykne na pewno ^_^

Opublikowano

Ostateczny werdykt: warto czy niewarto? ;-)

No i co z soundtrackiem w tle. Rozpierducha + kawałki pół-dolarówki w tle? AK 47 + Get up = pędze do sklepu!

Opublikowano
  papi napisał(a):

Fanem nie jestem, wręcz przeciwnie, koleś mnie irytuje. Nie powiem, jak gierka będzie za śmieszne pieniądze i będę miał kompana do co-opa to pewnie zagram. Beztroska rozwałka dla odstresowania się i dla odmiany od innych gier.

BTW jak jest z celowaniem? Jakiś auto-aim czy tylko manual?

Opublikowano

Może źle się wyraziłem, ale zupełnie nie są to moje klimaty. Nawet jeśli gra stawia tylko na fun płynący z rozwałki, to wolał bym przeznaczyć swoją kasę na inną grę. Taki mam już gust, a jak wiadomo o nim się nie dyskutuje.

Opublikowano

Wczoraj gadałem z kumplem który nabył grę kilka dni temu(mieszka w Anglii). Grę zaliczył w ciągu jednego dnia, za jednym podejściem, ale oprócz krótkiego czasu mówi że, 50 jest naprawdę dobrym średniakiem hehe. To znaczy jest co-op, jest dobra wyrzynka, grafika ok, fabuła nie ma znaczenia bo jest tylko po to że musi być. Mówi że, jest to idealna gra akurat na odstresowanie, na wspólną grę z kumplem. No chyba że, jest ktoś fanem 50-ciaka to w ogóle must have, podobno można kupować nowe kawałki. Cholera złapałem lekkie ciśnieni na tą grę, szczególnie na co-op. Jadę dziś zobaczyć do sklepu czy nie mają jej na wymianę, bo nową kupować to podziękuję.

Opublikowano

Taka mini recka ;)

Gra jest freakin awesome. Wiele osob zobaczylo 50c + gra videło = crap (np. Kroolik jak pamietam ;)), lecz gra posiada to cos w sobie ze przyciaga dalej. Na Hardzie to mi troche zeszlo czasu z nia - na oko gdzies z 7-8h choc trudna nie byla. Jak widzielismy na gameplayu gra to polaczenie Gearsow (cover, split choc brakuje blind fire) + The Club (zbieranie punktow za fragowanie im efektywniem tym wiecej) + Army of Two (zbieranie kasy na bronie, duzo giwer, choc gdyby porownac 50c + Ao2 to w tej pierwszej jest mniej akcji gdzie jest wymagany drugi gracz gdzie w Ao2 bylo Back-2-Back czy zabranie rannego kolesia z pola bitwy). Szkoda tylko ze coop jest tylko przez Live :/ ...

Graficznie ok, plynnie (w 95% ;)) mimo ze to silnik UE3 - to tak na oko jest srednio 40-50fps). W grze sa 2 etapy w ktorych nie chodzimy 50c - prowadzimy Hummera lub obslugujemy dzialko na helikopterze.

Inaczej mowiac kawal dobrego softu - jak wspomnialem wyzej wiele osob z gory oznaczylo gre jako sredniak/crap lecz sporo osob sie milo zaskoczy. Porzadny szpil, nonstop akcja, coop, spoko pukawek, "dodakowe zadanka". Jak dobra gra to i dobre oceny. Poprzedni Bulletproof byl crapem :}.

Dam 8/10

Gość _Be_
Opublikowano

Przeraża mnie idiotyzm bijący od tej gry. Może i gamplay jest dobry, ale bieganie czarnuchem po iraku, z krzyżami na szyji, sluchając np. disco inferno to do mnie przemawia. Fifticent wziął do Iraku hummery? Swoich ziomków ubranych w buty najka? Podziękuje ;]