SiemankoOo 19 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Witam. Mam takie pytanka 1.kupiłem klocka i chce go podlaczyc do neta, Mam neostrade z modemem Usb. jakis poradnik itp. byl by mile wdziany. 2.Czy mozna grac na klocku przez Live na piratkach? 3.Czy konsola moze zostac zbanowana? za pomoc bede wdzieczny. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 ad. 1 do neostrady to po prostu podłączasz i jazda, wszystko bierze z automatu jak masz bezpośrednio pod router/modem podpięte ad. 2 teoretycznie tak? ad. 3 jak najbardziej (ale to jest ruletka) Cytuj
jaroz 0 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 ad. 1 do neostrady to po prostu podłączasz i jazda, wszystko bierze z automatu jak masz bezpośrednio pod router/modem podpięte przeciez napisal ze ma modem USB. musisz kupic router. Cytuj
SiemankoOo 19 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2008 a co powicie na ten sposób, dziala na x360 to i na pierwszym powinno. http://www.xboxonline.pl/artykuly,podlacza...tp,81,show.html słyszalem ze zeby grac online trzeba odpalic jakis program na kompie i mozna grac w halo itp. jak ktos sie zna na rzeczy niech odpisze. dzieki 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi