ghost. 60 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 No hej, witajcie w Kąciku Podróżnika. Grupowiec powstał po to, aby forumowicze dzielili się doświadczeniami odnośnie miejsc wartych zobaczenia, w których byli albo w których chcieliby być, a wiedzą że warto (bądź, z jakiegos powodu, nie warto). Jak wiec mozna sie domysleć, głównym tematem forum jest turystyka, i tego sie trzymajmy. Zachowujemy jakiś zdrowy rozsądek w pisaniu, tzn nagminny spam bedzie usuwany i nagradzany, ale jakiegos wielkiego Gestapo czy Inkwizycji nie ma co sie bać Narazie tyle, pewnie costam sie dopisze w trakcie Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 (edytowane) Proponuje by zachowac jako taki porzadek, i zeby to jakos wygladalo, by nazwy tematów wygladaly tak: temat: miejsce ktore opisujemy/komentujemy podpis: opcjonalnie jakas pomocna informacja Edytowane 28 kwietnia 2008 przez _Milan_ Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Zakładajcie jakieś tematy ,bo niedługo będzei trzeba do Kosmologii to wrzucić Myślę ,że moze o WWA temat założyć.Niby oczywistość , ale dużo ludzi przyjeżdża do stolicy na weekend i chciałoby dobrze zjeść czy gdzieś wyjść. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 1 maja 2008 Autor Opublikowano 1 maja 2008 no jasne, zakładaj, bo ja np bardzo rzadko jestem w stolicy, ale jednak czasami jestem, i podejrzewam, ze mase ludzi jest takich jak ja... generalnie, ludzie, jesli uważacie ze mieszkacie w jakims ciekawym miejscu, albo w miejscu które czesto jest odwiedzane przez ludzi, a nie kazdy wie, jak znaleźć w tym miejcu coś ciekawego, to piszcie smiało, im wiecej takich informacji tym łatwiej bedzie potencjalnym podróżującym Cytuj
Cris 120 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Myślę , że dobrym pomysłem byłoby opisywanie swoich rodzinnych miast. Jakie puby , ciekawe miejsca , zabytki należy odwiedzić. Przecież kto wie gdzie kiedyś wyląduje, czy to celowo czy to przypadkiem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Gołst dawaj zakładaj temat od Danzingu ja dam swoje 3 grosze o pubach;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi