TomisH 3 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Nowy Prince oficjalnie zapowiedziany (wreszcie!) Tytułu nie podano, ale po coś to Prince of Persia: Prodigy Ubisoft rejestrowało ;] Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 mam nadzieje, ze powrot do korzeni... moj prywatny ranking 1. Prince of Persia (razem z nowa wersja Classic z XLA) 2. Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame 3. Prince of Persia: Sands of Time 4. Prince of Persia: Two Thrones 5. Prince of Persia: Warrior Within w handheldowe wersje nie gralem, tak samo jako w PoP 3D(ktory ponoc porazka byl) tak czy inaczej dla mnie must-have Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 PoP 3D był strasznie skaszaniony ciekawe w jakim kierunku pójdą, Kratos czy klasyczny PoPik Cytuj
Baron Ski 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Są już pierwsze screeny: http://onlygames.pl/news-hot_nowy_prince_o...reeny-1044.html Pewnie będzie wiele kontrowersji odnośnie techniki graficznej, jaką stosuje w najnowszy PoP Ubi Montreal . Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2008 Screeny, pff - skany. Tutaj jest ich więcej. Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 29 kwietnia 2008 Nie no, wygląda, że nowy księciunio pójdzie w kierunku grafy rodem z Crackdown. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Mi tak samo, lubie cel-shading a na dodatek łykam wszystko w Prince of Persia w tytule Dobrze że ubi nie robie księcia w stylistyce AC, tak jak wiele osób tego oczekiwało Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Oby dali wiecej zabijania niz skakana czy rozwiazywania "zagadek" Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Jeśli chodzi o klimat, dizajn i w ogóle to WW podobał mi się najbardziej. Gitara z soundtracku jest boska. SoT zbyt bajkowy (jeśli chodzi o samo skakanie itp to może być), a TTT całkiem niezły, ale wygląd księcia mi nie odpowiadał (SPAŚLAK!). Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Nowy Prince zawsze mówię tak, tylko żeby był wyważony jak 2 trony, pod względem zagadek i walki. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 ja również uważam oraz mam nadzieje że sporo elementów pozostawią z ostatniej części..No i oczywiście animacja która jak dla mnie w PoP musi w końcu być doskonała Cytuj
PePeP 2 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Oby dali wiecej zabijania niz skakana czy rozwiazywania "zagadek" Właśnie oby tego było jak najmniej... Do tej pory najwięcej się walczyło bodajże w PoP:WW i była to zdecydowanie najgorsza cześć gry... Ogólnie zachodni developerzy nie umieją robić dobrych chodzonych bijatyk (nawet uwielbiany God of War miał w istocie dosyć kiepski system walki) więc lepiej żeby skupili się na elementach platformowych, zagadkach i podziwianiu krajobrazów... Co do samej grafiki jak dla mnie wygląda genialnie - prawdziwy film rysunkowy, zamiast standardowego oklepanego cel-shadingu. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 ...ale zdecydowanie w Warrior Within (która i tak pozostanie moją ulubioną) fabuła stała na najwyższym poziomie, i chciałbym, zeby czwóreczka to jeszcze bardziej podbiła - zamieszania z czasoprzestrzenia nigdy za wiele... Swoją drogą, zastanawiam się jak potoczy sie fabuła, trójka została całkiem sprawnie i logicznie zakonczona - moze Farah umrze? edit: no faktycznie, wymskneło mi sie, bo w sumie myslałem, ze kady kto tu zaglada juz grał w trójke... enyłej poprawiam i sorki ;] Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 kwietnia 2008 Opublikowano 29 kwietnia 2008 Dzięki Gołst. za spojlerek;] Nie no fajnie to wyglada...Uwielbiam ta serię. No dobrze by było żeby gra była zbalansowana jak TTT. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 niech to będzie bliższej Tomb Raiderowi a nie God of War, walki w WW były nużące na dłuższą metę edit: stronka http://prince-of-persia.us.ubi.com/home.php fajne logo Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 system rozgrywki faktycznie w TTT był najlepszy (dobre wyważenie walki i zagadek, do tego wiele przeciwników można było zadźgać bez walki ), ale jak wspomniałem WW był dla mnie najfajniejszy za fabułę, klimat, design itp Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 (edytowane) "The gameplay centres on healing a corrupted world in the style of Okami, Shadow of the Colossus or The Legend of Zelda: Twilight Princess." "Creative director Jean-Christophe Guyot told Joypad that the aim was to create a more fantastical game and "more poetic vision" than the Sands of Time trilogy, with which it shares no connection." "Although combat is still an important part of the game, enemies will be much less numerous and more vicious. The emphasis is on one-on-one swordfighting duels, with a very dynamic camera. It's described as being more Soul Calibur than God of War." "Structurally, the game will be a mix of open-ended and linear. The Prince is free to explore the world map and take on challenges in whatever order he wants - dynamic settings taking care of the difficulty curve - but each challenge will be a fairly linear assault course, maximising fluidity and acrobatics, and ending in a boss confrontation. The developers are hoping the bosses will have some of the strong personality of Metal Gear Solid's." To takie najciekawsze kawałki z tego tekstu. Nie ma wspominki o wersji na DSa. Edytowane 30 kwietnia 2008 przez Hela Cytuj
MESHtro 0 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 more Soul Calibur than God of War No to super. Przeskakiwanie z akrobacjami od jednego wroga do drugiego może było efektowne ale na dłuższą metą nudzące i męczące IMHO. Structurally, the game will be a mix of open-ended and linear. The Prince is free to explore the world map and take on challenges in whatever order he wants Jestem ciekaw jak to się sprawdzi w praniu. Ogólnie czekam z niecierpliwością na kolejną część PoP'a Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Mnie marzy sie powrót do bajkowego klimatu z SoT, ale wątpię, żeby producencie zdecydowali się na taki krok, bo to sie nie sprzeda Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 5 maja 2008 Autor Opublikowano 5 maja 2008 Szersze info o grze, po polsku. Główny bohater to nie ksiażę O_o Cytuj
MESHtro 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Przynajmniej na początku nim nie jest...tak można wywnioskować czytając skany tego czasopisma Edge. Można jeszcze wyczytać, że inspiracją dla twórców są japońskie filmy, mangi czy gry takie jak Okami. Taki styl grafiki mi jak najbardziej się podoba. A powrotu do bajkowego klimatu raczej nie będzie skoro ma być ukazana ta walka między starożytnymi bóstwami. Zresztą po samych screen'ach widać, że będzie mroczno. PS. Ta rękawica to nawet fajny patent a jej koncept wygląda IMHO zabójczo ---> http://ipersia.eu/images/news/edge6.jpg Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 22 maja 2008 Autor Opublikowano 22 maja 2008 Wreszcie screeny "ludzkiej" jakości. Fajnie to wygląda, bardziej komiksowo niż się spodziewałem. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 22 maja 2008 Opublikowano 22 maja 2008 design ksiecia to mistrzostwo, czekam z niecierpliwością Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi