Vulc 3 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Genialne połączenie obrazu i dźwięku, fantastyczna sprawa. Jeśli gra zaprezentuje podobny poziom - w co już chyba nie wątpię - to już kompletnie nie mam pytań. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Podoba mi sie . Udany trailer.. Chyba trzeba będzie dopisisac tytuł do listy zakupów Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 9 października 2008 Autor Opublikowano 9 października 2008 11 najświeższych shotów z gry Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 (edytowane) Trailer z muzyką z końcówki "Sześć stóp pod ziemią" to niezły zabieg, co prawda pewnie mało kto kojarzy te sceny i tą notę, ale dla mnie dzięki niej ten trailer miał podwójny wydźwięk. Swoją drogą kapitalnie się to prezentuje. Sceptycznie podchodziłem do początkowych wieści nt. cell shadingu, teraz nie mam żadnych wątpliwości, że nowy PoP zakręci się w czytniku mojej konsoli. Po prostu nie mogą tego spieprzyć. Edytowane 11 października 2008 przez Hela Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 (edytowane) Właśnie że mogą. Boję się o walki - jeśli znów będą takie dziwne jak w The Two Thrones to dupa blada. Edytowane 11 października 2008 przez Figaro Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 A ja się boję interaktywnego otoczenia, które będzie robione pod akrobacje. Tak jak na jednym trailerze było pokazane - koleś biegnie po ścianie pod soba nie ma podłogi która się zawaliła a ni stąd ni zowąd na ścianie przyczepione jest duże metalowe kółko aby na hero mógł się go chwycić. Dla mnie to wygląda bez sensu. Zresztą w poprzedniej trylogii też takie elementy miały miejsce i strasznie mi to przeszkadzało. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 http://www.gametrailers.com/player/41114.html gejmplej HD. Jest fajnie, tylko ta babeczka i jej kolorwe moce w locie mi nie pasują. Reszta jak najabrdziej in + Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Jest fajnie, tylko ta babeczka i jej kolorwe moce w locie mi nie pasują.Jasne, dodaje odrobinę magicznego kiczu, ale też dorzuca do baśniowego klimatu i ogólnej estetyki - w ciemnych lokacjach te jej efekty fajnie rozświetlają wszystko. Cytuj
kant1983pl 7 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Trailer zrobił na mnie ogromne wrażenie... Cóż Ubi miał mnie już wcześniej (EndWar). Niestety-PoP będzie musiał poczekać na swoją kolej Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 31 października 2008 Autor Opublikowano 31 października 2008 7 gorących obrazów z PoPa. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Widzieliście to... http://www.gametrailers.com/player/42193.html OMFG Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Świetnie się to prezentuje, właśnie przypominam sobie trylogię z PS2/Xbox/GCN i po przejściu Sands of Time rozpoczynam Warrior Within, a z wielką chęcią zagrałbym w najnowszą część serii . Jedno mnie zastanawia - czemu ten Prince nie ma żadnego podtytułu? Cytuj
konan129 0 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Z czasem pewnie dadzą jakiś podtytuł, to jest nazwa robocza chyba jak na razie ;] Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 podtytul juz usuneli w trailerze z tgs - jak sie nazywa ta piesn co leci? Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Sia - "Breathe Me", znana również z epilogu Six Feet Under Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 13 listopada 2008 Autor Opublikowano 13 listopada 2008 Z czasem pewnie dadzą jakiś podtytuł, to jest nazwa robocza chyba jak na razie ;] Nie, nie dodadzą: http://www.gamikaze.pl/Specjaly/GC08_Prince_of_Persia.aspx Świeżutkie screenshoty z gry: http://www.gamikaze.pl/Galerie/Prince_of_P..._Galeria_9.aspx Cytuj
TomisH 3 Opublikowano 21 listopada 2008 Autor Opublikowano 21 listopada 2008 Altair w Prince of Persia Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 TomisH - tylko powiedz jak te konto polaczyc Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Pewnie tak samo jak w przypadku BF BC było, zresztą narazie to nieważne bo możliwość taka pojawi się dopiero PO premierze POP'a. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Pojawiła się pierwsza recenzja na IGN. Według jej autora twórcy stanęli na wysokości zadania i dostarczyli pretendenta do miana GOTY, choć nie ma też jakichś wielkich zachwytów. Nie zmienia to faktu, że będąc wielkim fanem serii kupię grę w ciemno, niezależnie od dalszych opinii, które IMO raczej nie będą za wiele odbiegać od tej wystawionej przez powyższy serwis. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Pojawiła się pierwsza recenzja na IGN. Według jej autora twórcy stanęli na wysokości zadania i dostarczyli pretendenta do miana GOTY, choć nie ma też jakichś wielkich zachwytów. Nie zmienia to faktu, że będąc wielkim fanem serii kupię grę w ciemno, niezależnie od dalszych opinii, które IMO raczej nie będą za wiele odbiegać od tej wystawionej przez powyższy serwis. Juz wiem co kupuję w grudniu obok F3. Nowy PoP dostał tak wysoką ocenę od tego IGN, który dał Assassin's Creed zaledwie 77%. A że z oceną AC zgadzam się całkowicie takie 93% robi wrażenie. IGN to zdecydowanie najlepszy miernik jakości gier jaki jest dostępny w internecie. Cóż łykam Pop'a jak tylko wyjdzie. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Juz wiem co kupuję w grudniu obok F3. Nowy PoP dostał tak wysoką ocenę od tego IGN, który dał Assassin's Creed zaledwie 77%. A że z oceną AC zgadzam się całkowicie takie 93% robi wrażenie. IGN to zdecydowanie najlepszy miernik jakości gier jaki jest dostępny w internecie. Cóż łykam Pop'a jak tylko wyjdzie. Jednak łykasz F3? Co do IGN, rzeczywiście ostatnio IMO dość dobrze oceniają gry, nie przeginają z ocenami w żadną stronę. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Ja na święta też raczej kupię ;-). Kto wie, może to będzie czarny koń tego roku i faktycznie gra dostanie tytuł GotY? Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Ja na święta też raczej kupię ;-). Kto wie, może to będzie czarny koń tego roku i faktycznie gra dostanie tytuł GotY? Ciężko nazywać nowego PoPa "czarnym koniem", gra od pierwszego info budziła wielkie zainteresowanie i chyba każdy spodziewał się, że będzie hitem, mniejszym lub większym. Poczekajmy jednak na kolejne recenzje. Cytuj
kAos 1 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Prince of Persia a wersja Polska [Dialogi PL] wersja PC Wersja językowa Polska (napisy i dialogi) grudzien 2008 http://www.sklep.cenega.pl/index.php?actio...r=845&sub=3 wersja PS3 Wersja językowa Polska (tylko napisy) styczen 2009 http://www.sklep.cenega.pl/index.php?actio...r=847&sub=5 wersja XBOX360 Wersja językowa Polska (tylko napisy) styczen 2009 http://www.sklep.cenega.pl/index.php?actio...r=849&sub=4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi