GhettoKingSas 0 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 blant po ile w olsztynie jest POP? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Małe pytanko jak wersja pl wypadła ? mam problem gdyż u mnie w mieście jest tylko wersja pl i wolę się dowiedzieć od was czy warto wydać na nią kasę czy kupić eng wersje poprzez neta:) http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=275 Jak dla mnie polska wersja wypadła nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
rad 0 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Czy w pl wersji z boskim Michalem mozna wybrac tez standardowy angielski? Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 O jakiego boskiego Michała Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Chyba chodzi o "boskiego" Maćka, zdaje się że Zakościelny podkłada głoś tytułowemu bohaterowi. Właśnie, jak Wasze opinie o polonizacji? Jestem jednak bliski zakupu, i waham się, czy brać spolszczoną wersję, czy szukać oryginalnej. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez _tomek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasandra Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 No jak dla mnie to ta gra jest idealna dla casuali. Jak poprzednie były proste i tak, to nowy PoP jest po prostu banalny jeśli chodzi o skakanie po platformach etc. Nazwijcie mnie casualem, ale mi takie podejście do akrobacji się podoba. Poza tym powtarzam, że w końcowych etapach run'y są bardzo długie i nie są wcale łatwe, a jeden błąd wymusza na nas zczynanie całego biegu od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 blant po ile w olsztynie jest POP? 219 zl w media Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Na pewnym serwisie aukcyjnym można kupić już za 159zł (oczywiście wersje PL). Natomiast we wrocławskim Saturnie cena za wersje PL wynosi 199 złociszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
rad 0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 O jakiego boskiego Michała Ci chodzi? O przepraszam, moze faktycznie to Maciek, moj blad, tak czy inaczej nadal nie wiem czy w wersji pl mozna ustawic j. ang. Bardzo mi na tym zalezy gra bedzie dla dziewczyny, ktora angielskiego nie czai nic, no i dla mnie, dla ktorego ang. jest jedynym slusznym jezykiem w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 off-top cena w UK spadla do 20 funtow,gra nie sprzedaje sie za dobrze z tego co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 O jakiego boskiego Michała Ci chodzi? O przepraszam, moze faktycznie to Maciek, moj blad, tak czy inaczej nadal nie wiem czy w wersji pl mozna ustawic j. ang. Bardzo mi na tym zalezy gra bedzie dla dziewczyny, ktora angielskiego nie czai nic, no i dla mnie, dla ktorego ang. jest jedynym slusznym jezykiem w grze. Właśnie wczoraj dotarła do mnie gierka w wersji polskiej (za 165 PLN ) z Maćkiem i nie mam jej jak na razie nic do zarzucenie, teksty księcia do Eliki są czasem powalające . Graficznie i klimatem gra jest bajeczna i stanowi doskonałą odskocznie od GOW2 które katuje od 7/11/2008 . Jest dużo skakania i kombinowania, mało walki IMO BDB. Stary dobry POP z 486DX w 3D. :spox: Święta zapowiadają się pełne emocji :jupi: UBI Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 matrix, mógłbyś sprawdzić czy w tej wersji jest możliwość wyboru języka angielskiego? Rad już dwa razy zadawał to pytanie, i cały czas nie ma odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 740 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Nie mam gry, ale możecie być pewni, że wyboru języka nie ma. Cenega prawie nigdy nie daje takiego wyboru, poza tym jak są i dialogi i napisy to nie ma szans, bo raczej tylko dźwięki w jednym języku są nagrane na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 matrix, mógłbyś sprawdzić czy w tej wersji jest możliwość wyboru języka angielskiego? Rad już dwa razy zadawał to pytanie, i cały czas nie ma odpowiedzi nie ma możliwości jest tyko PL w mowie i piśmie Cytuj Odnośnik do komentarza
rad 0 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Dzieki wszystkim za odzpowiedz, przewidywalem ze nie bedzie takiej opcji, dlatego tez zaopatrzylem sie juz w wersje ang. Nie bylo sie co zastanawiac, kiedy spadla do niecalych 30€ Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Wczoraj skończyłem PoP i mam mieszane uczucia. Z jednej strony architektura niektórych poziomów( finałowy z Alchemikiem), ostatni level i samo trochę zaskakujące zakończenie wywarły na mnie pozytywne wrażenia. Z drugiej ogólna łatwość gry, nadmierny backtracking i nijaka w porównaniu do poprzednich części ścieżka dźwiękowa, trochę to wrażenie rozwiała. Nowy Prince jest z całą pewnością grą w którą warto zagrać, jednak według mnie nie jest tak dobry jak poprzednie części cyklu. Tak, więc PoP jako sequel zasługuje tylko na 8- , a jako oddzielna gra spokojnie na 9. Ps. Ale to tylko moje subiektywne zdanie z którym nikt nie musi się zgadzać Ps2. Jak odblokować wszystkie dodatkowe stroje? Po przejściu dostałem tylko strój Jade z Beyond: Good & Evil, dla Eliki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Strój Altaira dostaniesz po załozeniu konta na serwerach ubisoft (z poziomu gry). Reszta strojów dostępna tylko po wprowadzeniu kodów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jeżeli nie grałem w żadnego PoPa, ale to żadnego, uwielbiam strzelanki, grałem w AC i mi się baardzo podobał - warto wziąć PoP PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Jeżeli nie grałem w żadnego PoPa, ale to żadnego, uwielbiam strzelanki, grałem w AC i mi się baardzo podobał - warto wziąć PoP PL? Warto. Tylko dlaczego akurat po polsku skoro wersja eng jest tańsza? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) bo PL zrozumialsza Edytowane 22 Grudnia 2008 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Hlipo 3 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) Tylko z(pipi)ali Elikę w polskim wydaniu Edytowane 22 Grudnia 2008 przez Hlipo Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) Szaden, pieniądze to mały problem - w takich przygodówka gdzie lubie sobie patrzeć na widoki, nie mogę jednocześnie tłumaczyć sobie w głowie o co chodziło autorom. Tak samo miałem a Assassin's Creed, nie zrozumiałem za pierwszym razem, więc jeszcze raz przechodziłem 30 zł nie zrobi mi wielkiej różnicy, a przecież to pójdzie kiedyś na sprzedaż za większą cene, tak jak różnica w cenie jest między AC PL, a AC ENG. Pozdrawiam Btw. Bestia - krótko, zwięźle i na temat Edytowane 22 Grudnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Strój Altaira dostaniesz po załozeniu konta na serwerach ubisoft (z poziomu gry). Reszta strojów dostępna tylko po wprowadzeniu kodów. No ja tam nie wiem... mam wersję PL i strój Altaira, Księcia z Piasków czasów jak i Farah odblokowało mi po przejsciu około 20% gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 (edytowane) Fisiu- ja mam już takie zboczenie, że wolę wszystko w oryginale:P Nawet filmów z dubbingiem nie lubię oglądać. A co do zrozumiałości to fabuła nowego PoP'a jest porównywalna do fabuły typowego serialu, więc ze zczajenie o co chodziło autorom raczej problemu nie ma:P Ale Twoja kasa, Twój wybór, ja tylko przedstawiłem swoje zdanie. pozdrawiam Edytowane 22 Grudnia 2008 przez szaden Cytuj Odnośnik do komentarza
Vulc 3 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 No ja tam nie wiem... mam wersję PL i strój Altaira, Księcia z Piasków czasów jak i Farah odblokowało mi po przejsciu około 20% gry. To bardzo dziwne, bo ja w wersji ENG mam tylko strój Altaira i Jade z BG&E. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi