miki77 16 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 (edytowane) Warto brać wersję angielską? Cena 120 zł za nówkę w końcu kusi. EDIT: Najważniejsza sprawa - gra ma możliwość włączenia napisów? Edytowane 2 stycznia 2009 przez miki77 Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Przynajmniej w polskiej wersji jest możliwość włączenia napisów. Nie wiem jak z angielską ale ja bym brał PL, jednak jak dla mnie przynajmniej dużo wygodniej się gra. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Jesli chodzi o pierwszą fotkę to wydaje mi się, że używając podwójnego skoku spokojnie doskoczysz do ściany, a nastepnie się od niej odbijesz ponownie na półkę. I 2 ziarna masz. Kolejne dwa przypadki: używaj 'latającej' płyty mocy. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Tia, tylko czy tam są te płyty? Obchodziłem całą lokację parę razy i nic. Ponawiam pytanie: jak zrobić achievementa Explorer? I rozumiem, że po zebraniu 1000 ziaren mam iść na bossa, z którego wypadnie ostatnie? Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 (edytowane) Explorer - musisz odwiedzić każdą lokację, po prostu graj i pod koniec gry wskoczy. Co do ostatniego ziarna : nie dokońca lecz troszkę później, sam się przekonasz. Edytowane 2 stycznia 2009 przez HudyPL Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 (edytowane) Ta, explorer i i ten acziw za wyleczenie wszystkich krain wpada po pokonaniu ostatniego bossa. Tyel, że ten pierwszy nieco później nawet. Edytowane 2 stycznia 2009 przez jojok21 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Zbieranie ziaren wcale nie jest takie trudne , trochę cierpliwości i wszystkie idzie znależć bez poradnika. Mam już wszystkie w : Mieście Swiatła , Pałacu Królewskim i Dolinie , jeszcze tylko jutro Cytadela i 1001witaj BTW. bardzo prosty calak do wyciśnięcia. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Zbieranie ziaren wcale nie jest takie trudne , trochę cierpliwości i wszystkie idzie znależć bez poradnika. Mam już wszystkie w : Mieście Swiatła , Pałacu Królewskim i Dolinie , jeszcze tylko jutro Cytadela i 1001witaj BTW. bardzo prosty calak do wyciśnięcia. Ano, ja już zebrałem 1001. Gra świetna, zostało mi 5 aczików, ale muszę przejść drugi raz grę. Odpocznę chwilę i za parę dni się zrobi. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Prosty tak jak cała gra. Trochę problemów sprawia mi jednak kombinacja 14 ciosów, bo nie mogę jakos jednocześnie patrzyć na kartkę z wypisanymi klawiszami i grać. Poza tym nie mam save wodpowiedniej częsci gry i przeciwnicy czesto zmieniaja formy, blokują itp. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Prosty tak jak cała gra. Trochę problemów sprawia mi jednak kombinacja 14 ciosów, bo nie mogę jakos jednocześnie patrzyć na kartkę z wypisanymi klawiszami i grać. Poza tym nie mam save wodpowiedniej częsci gry i przeciwnicy czesto zmieniaja formy, blokują itp. Ja zacząłem 2 raz grać i na konkubinie zrobiłem. Nie umiałem zrobić od razu 14 ciosów, więc najpierw: X, X, X, Y <pauza> X <pauza> Y <pauza> A, itd. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Aaa z ta pauzą to sie może nawet udać . Tylko trzeba raczej zrobić na pierwszej walce z konkubiną. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Mi za trzecim razem weszło kombo, tak trudno nauczyć się tej sekwencji na pamięć? Cytuj
popiol 16 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Trzy podejścia i gra skończona. Przed zagraniem miałem spore obawy czy przypadnie mi do gustu, ale na szczęście PoP okazał się fajną, odprężającą grą (chociaż przyznam, że momentami mnie ch*j strzelał ). Tak 8/10 dałbym tej grze. Ale muszę przyznać, że jestem nieco zażenowany, ponieważ po przejściu gry nie ma możliwości hasania po wybranej krainie (w ogóle przycisk BACK jest nieaktywny), co prawda mogę wczytać "ręcznego" save, ale wtedy będę jakieś 70-80 ziarenek w plecy i nie będę miał możliwości zdobycia tego 1001, a poza tym nie mam jak zrobić osiągnięć czasowych (dwa mi zostały) bo akurat te potrzebne krainy mam nie uzdrowione, a nie uśmiecha mi się robić tego ponownie ;/ Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Mam pytanie.Czy te kule swiatla mozna wszystkie zdobyc posiadajac podstawowe umiejetnosci? Mam wrazenie, ze w pierwszej lokacji niektore kule sa dla mnie po prostu niedostepne.Kompletnie nie mam pomyslu jak je wyhaczyc... Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Mam pytanie.Czy te kule swiatla mozna wszystkie zdobyc posiadajac podstawowe umiejetnosci? Mam wrazenie, ze w pierwszej lokacji niektore kule sa dla mnie po prostu niedostepne.Kompletnie nie mam pomyslu jak je wyhaczyc... Nie, trzeba mieć wszystkie moce aby zdobyć wszystkie ziarna światła. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 moja recka http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=166 Cytuj
cylob 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 A ja mam taki problem, jestem w sali koronacyjnej i nie mogę uzdrowić krainy. Naciskam y w odpowiednim miejscu i nie ma reakcji. Poważny błąd w grze. Niestety grałem na jednym save-ie i muszę iść od początku. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 moja recka http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=166 Czytałem urywkami i recka naprawdę fajna Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 A mi nie za bardzo, typowa bezpłciowa recka w necie jakich wiele. Gotowy szablon na stronę, jeden rozmiar fonta i screeny z neta. Lepiej się zajmij showshowshowshowami. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Gra jest nudna jak flaki z olejem. Monotonna do bólu. Nawet zginąć się nie da. Walki są banalne, elementy zręcznościowe niemożliwe-do-zawalenia. Dobrą stroną jest grafika i muzyka oraz głosy postaci w ang wersji językowej (w pol nie grałem). Ode mnie 7- Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Dla mnie gra tego roku, nic nie wciągnęło mnie tak jak ta gra. Gearsy, ok fajna wyrzynka. CoD, ok fajnie. Pop, jak dla mnie pierwsza gra z takim baśniowym klimatem, scenariuszem i gameplayem w tej generacji konsol. Mało ludzi robi już takie gry, w natłoku strzelanek jest to świetna odskocznia. No, a zakończenie ładnie nastawia na sequel. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Cała gra jak wyżej napisał Smiti, natomiast zakończenie z leksza mnie wkurzyło , nie po to tyle ganiałem, skakałem,kombinowałem , żeby na koniec wrócić do punktu wyjścia Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 (edytowane) mam problem z zgarnieciem światełek w Kocioł Dolina, miejsce po lewej stronie mapy na górnej półce. jakieś propozycje? dodam że mam wszystkie moce, choć na fotce mi jednej brak Edytowane 13 stycznia 2009 przez matrix_dk Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 (edytowane) O ile dobrze pamiętam to musisz pójść kawałek dalej i po lewej stronie szukać na dole wystającej belki , potem to już tj cię droga zaprowadzi Tutaj masz poradnik do reszty acziwów jbc http://www.onlinecenter.pl/Poradniki-Xbox-...-of-Persia.html Edytowane 14 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi