matrix_dk 1 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 O ile dobrze pamiętam to musisz pójść kawałek dalej i po lewej stronie szukać na dole wystającej belki , potem to już tj cię droga zaprowadzi THX poszło :bow: :bow: :bow: :bow: Cytuj
Gość Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) Panowie problem!!! Czy w Tower of Ormazd w City of Light przy dojściu do miejsca walki z sub-bossem i uzdrawiania jest bug? Doszedłem elegancko w to: miejsce i w momence gdy stoje przed tą niebieską poświatą podłoga zdaje sie przenikać i wpadam w dół, a gdy tylko sie wdrapuje na to miejsce gdzie powinna załączyc sie scenka i wejść sub-boss to w ogole nic sie nie dzieje, nie wychodzi bos, nie załącza sie scenka..... Co jest grane, pomoze ktos??? EDIT: O, znalazłem - jest problem na częstszą skale - jak to obejść? Pomoże ktos? Edytowane 15 stycznia 2009 przez Gość Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Cała gra jak wyżej napisał Smiti, natomiast zakończenie z leksza mnie wkurzyło , nie po to tyle ganiałem, skakałem,kombinowałem , żeby na koniec wrócić do punktu wyjścia Wkurzyło? Dla mnie jedno z lepszych zakończeń, jakie dane mi było oglądać. Do nowego Prince of Persia byłem początkowo nastawiony nieco sceptycznie, ale po tych kilku godzinach z nim spędzonych, uważam tę grę za dzieło sztuki. Serio. Piękna gra. Nienachalna, malownicza, bajkowa. Nieprzekombinowana. Nie potrzeba super-zawiłej fabuły, setek zwrotów akcji (wystarczy jeden konkretny;>), rozwoju postaci, dziesiątek przedmiotów, broni i pancerzy do zebrania, żeby stworzyć bardzo dobrą grę. A atmosfera w Prince of Persia jest bezbłędna. Gdybym miał ją ocenić wystawiłbym naciągane i niesprawiedliwe 10/10. Cytuj
Gość Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Odpowiedź na moj problem: załadować stan gry jeszcze raz @Hejas: Ciiiiiicho o tych zwrotach! uleczam właśnie ostatnią miejscówke w ostatniej krainie i chce sobie nie psuć zabawy Bez dwoch zdan, piękna baśniiowa przygoda z dwójka fajnych postaci, strasznie urzekająca i wciągająca (nawet po angielsku ) Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 właśnie skończyłem POPa zaje..bista gra, zakończenie zwala z nóg czekam na II część. ocena 9+/10 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) Cała gra jak wyżej napisał Smiti, natomiast zakończenie z leksza mnie wkurzyło , nie po to tyle ganiałem, skakałem,kombinowałem , żeby na koniec wrócić do punktu wyjścia Wkurzyło? Dla mnie jedno z lepszych zakończeń, jakie dane mi było oglądać. Do nowego Prince of Persia byłem początkowo nastawiony nieco sceptycznie, ale po tych kilku godzinach z nim spędzonych, uważam tę grę za dzieło sztuki. Serio. Piękna gra. Nienachalna, malownicza, bajkowa. Nieprzekombinowana. Nie potrzeba super-zawiłej fabuły, setek zwrotów akcji (wystarczy jeden konkretny;>), rozwoju postaci, dziesiątek przedmiotów, broni i pancerzy do zebrania, żeby stworzyć bardzo dobrą grę. A atmosfera w Prince of Persia jest bezbłędna. Gdybym miał ją ocenić wystawiłbym naciągane i niesprawiedliwe 10/10. Ironia na grubą skale . Też bym tak ocenił. W tym sezonie to tylko POP i L4D udało się na dobre odciągnąć mnie od multi w GOW . Edytowane 15 stycznia 2009 przez TheBesTia Cytuj
MYSZa7 8 956 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) Przed chwilą skończyłem Prince of Persia.Na początku nie grało mi się jakoś super.Ale później gdy się wczułem i na końcu zobaczyłem zakończenie,zmieniłem diametralnie zdanie o tej grze.Muszę powiedzieć,że gra jest po prostu za(pipi)ista .Dla mnie 9+/10 Edytowane 15 stycznia 2009 przez MYSZa7 Cytuj
Gość Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Dobra to i ja dorzuce jeszcze to samo.. Skonczyłem też dziś i też zakonczenie bardzo mnie rozczulilo.. ;( Nie wiem jak miała by wyglądać druga część skoro oboje zgineli no ale też już wyczekuje Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 No tego w spoilerze to akurat nie wiadomo. Cytuj
fajfer77 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Pomóżcie proszę! jak zdobyć ostatni (4 od góry) strój dla księcia i księżniczki? dla tych którzy nie mają pozostałych (żeby nie było żem świnka): strój altaira dostaje sie po zsynchronizowaniu konta z ps network stroje z klasycznego POPa (sands of time ) po wpisaniu kodu 525858542 a strój dla księżniczki Jade-bge po ukończeniu gry. pozdrawiam. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 No co do tego w spoilerze to faktycznie nie jest pewne, na pewno nie ... no na pewno mają się dobrze. Pewnie kolejna częśc będzie mroczniejsza. A ksiąze nie będzie już takim luzakiem i przyjemniaczkiem. Cytuj
MYSZa7 8 956 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Sądzę,że po tym jak Książę uwolnił Arymana,otrzyma on jakąś specjalną mroczną moc od niego.I będzie to coś podobnego jak w "Jak-u",gdzie tam główny bohater miał dobrą i złą moc Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Pewnie będzie się stopniowo przemieniał w "złego" księcia, zyskiwał coraz to nowe moce. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 Mam za sobą ponad połowę gry i wczoraj zacząłem po raz drugi przechodzić CoD 4 muszę spauzować na parę dni bo gra najnormalniej na świecie cholernie nudzi i nie mam na mysli tego , że w PoP jest mało walki . 7 w N+ jest zdecydowanie bardziej trafione niż 9 Kaliego . Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 9+ jak nic za klimat, klimat, klimat oraz grafikę i eksplorację świata. Tego mi było trzeba, zresztą za 40 złotych to niezbyt wygórowana cena, zwłaszcza, że Tomb Raider Underworld mimo, że dobry to na jedno posiedzenie. Nuda? w AC też ponoć była, a grę łyknąłem 2 razy ciesząc michę jak gupi. Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 17 stycznia 2009 Opublikowano 17 stycznia 2009 W AC nuda była jakoś 100 razy bardziej zauważalna. Po połowie gry sprzedałem. Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Mam problem. Zdobylem pierwsza moc dla Eliki (wziolem ta niebieska) i poszedlem tam gdzie dzieki tej mocy mozna bylo isc. Wpadlem na jakiegos bossa ze swiecaca sie na niebiesko morda i mam tu problem. Tlucze kolesia a jemu ani troche energia nie ulatuje, pewnie jest na niego jakis sposob, tylko jaki ? Pomozcie. Cytuj
MYSZa7 8 956 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Mam problem. Zdobylem pierwsza moc dla Eliki (wziolem ta niebieska) i poszedlem tam gdzie dzieki tej mocy mozna bylo isc. Wpadlem na jakiegos bossa ze swiecaca sie na niebiesko morda i mam tu problem. Tlucze kolesia a jemu ani troche energia nie ulatuje, pewnie jest na niego jakis sposob, tylko jaki ? Pomozcie. Podejdź tak by być koło przepaści i daj mu się uderzyć będąc w pozycji obronnej.Wtedy włączy się QTE,jak ci się uda je wykonać uderz go później jeszcze kilka razy mimo iż nie zabierze mu to życia i znowu poprawnie wykonaj QTE. Mi tak wyszło Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Jak masz go uderzyć już drugi raz to zrób to za pomocą Eliki(Y) bo akurat ten boss w tej sytuacji nie może tego zblokować, a zwykły cios mieczem (X) w 70% zostanie zblokowany bądź nie wystarczy, aby zepchnąć potwora Jest to szczegół, ale sprawdzony Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Mam problem. Zdobylem pierwsza moc dla Eliki (wziolem ta niebieska) i poszedlem tam gdzie dzieki tej mocy mozna bylo isc. Wpadlem na jakiegos bossa ze swiecaca sie na niebiesko morda i mam tu problem. Tlucze kolesia a jemu ani troche energia nie ulatuje, pewnie jest na niego jakis sposob, tylko jaki ? Pomozcie. Podejdź tak by być koło przepaści i daj mu się uderzyć będąc w pozycji obronnej.Wtedy włączy się QTE,jak ci się uda je wykonać uderz go później jeszcze kilka razy mimo iż nie zabierze mu to życia i znowu poprawnie wykonaj QTE. Mi tak wyszło ale za nim go zrzucisz to 20 razy unik zrób przed jego ciosem Achiv ci wpadnie, potem może być trudniej Cytuj
Gość Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Zapraszam do subiektywnej recenzji mojego autorstwa i polemiki na jej temat: http://okiemgracza.wordpress.com/2009/01/2...ersia-recenzja/ Cytuj
jakub93 21 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Dopiero zacząłem grać. Jestem w Ruined Citadel, gdzie do zebrania jest 45 pierdółek. Mam 41 i została mi jedna nad takim czerwonym znakiem i 3 na jednej ze ścian budynku. Za nic nie mogę tam dojść. Patrzyłem na filmiki ludzi, ale u nich te znaki się świecą i Elika może ich używać. Jak to aktywować? Musimy zbierać wszystkie światełka w levelach? Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Graj dalej, pozniej bedziesz mogl tych znakow uzywac. A co do zbierania to sa za nie achievementy. Do przejscia gry wystarczy chyba 540. Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 (edytowane) przeszedłem dziś ta grę i bardzo mi się spodobała, no może poza walkami z bossami, są wnerwiające. Gra ma za(pipi)isty klimat, przypomniało mi to Shadow of Collosus, szkoda tylko że zakończenie beznadziejne. Zastanawia mnie też dlaczego ten koleś jest nazywany ksieciem, skoro nim nie jest? i o co chodzi z tą jego rękawicą, w grze tłumaczy się, że znalazł, ale dla mnie jest jakas podejrzana sprawa z tym, może w DLC będzie wiecej nt. Edytowane 31 stycznia 2009 przez skyblue Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi