Voytec 2 761 Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 czy zeby skonczyc glowny watek fabularny musze zaliczyc wszystkie te lokacje z Elika na mapie, w ktorych przy uzyciu jej mocy je oczyszczamy? Cytuj
suli 0 Opublikowano 21 stycznia 2010 Opublikowano 21 stycznia 2010 (edytowane) Gra jest naprawde fajna ,a to za sprawą grafiki tylko ja myślałem ,że będzie więcej walk.Gra idealna na zimowe wieczory. Edytowane 21 stycznia 2010 przez suli Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 I tak i nie, zakończenie raczej otwarte. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 A ja mam problem techniczny z tą grą ;/. Jakiś czas leżała na półce ale postanowiłem wrócić no i konsola nie jest w stanie odczytać płyty (tzn. menu się ładuje ale sama gra już nie). Instalacja na dysk nie pomaga (zawiesza się przy 25-35%) a sama płyta nie ma ani jednej rysy ;/. Ktoś powie, że to wina lasera ale wszystkie inne płyty czyta bez problemu. .. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 lipca 2010 Opublikowano 2 lipca 2010 Skoro nie lasera to płyty ;> Nie ma żadnego zadrapania na górnej powierzchni? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Tak właśnie zaczyna się problem lasera , pierw nie czyta jednej , potem następnych... Cytuj
Randal_Graves 0 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Dorwałem tą grę za jakieś śmieszne pieniądze. Jako fan pierwszej trylogii ( od Piasków Czasu do Dwóch Tronów ) musiałem to odhaczyć, że tak powiem, i mimo, że jestem tak w 75 % gry, to już wiem, że wielkim fanem to nie będe tej gry, i na 100 % nigdy nie wrócę. Podobnie jak do Zapomnianych Piasków, które trzeba było zrobić bo wychodził film. Sama gra nie powiem, ma kilka ogromnych plusów - grafika, baśniowy klimat, muzyka ale sam gameplay jest mierny. Najgorsze jest to, że ta gra zmusza do zbierania znajdziek, co robię niezbyt chętnie - ale ok. Najgorsza w tej grze jest walka. Oprócz tego, że każdego bossa trzeba pokonać 5 razy w czasie gry, to do tego dochodzi jeszcze sposób walki polegający totalnie na schematach - każdy boss ma ten sam system walki, na każdego reagują te sposoby aninhilacji, a walki zamieniają się w festiwal QTE i takich samych sekwencji, gdzie musisz w odpowiednio reagować. Boss atakuje gradem ciosów ? Naciśniskaj X w nieskończoność. Boss zaatakował CIebie spod ziemi ? Y. Boss złapał Twoją postać w pół i chce rzucić ? B. I tak dookoła. Dawno nie grałem w tak monotonną grę. Boss, zbieranie znajdziek, boss, zbieraniek znajdziek i to wszystko. Żeby jeszcze było mało konsola zawiesiła mi się konsola więc musze powtórzyć całą sekwencję z ostatnim bossem, i wyjdzie na to, że do końca gry pokonam go 8 razy. Człowiek aż ma chęć od czasu do czasu poszlachtować jakichś cieci między zbieraniem tych znajdziek - niestety, gibaj się po rurkach skacz po płotkach i zbieraj - aż do następnego bossa, tfu... tego samego bossa, 5 raz. I tej grze 5/10 spokojnie bym dał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi