raven_raven 12 013 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Temat jak w każdym innym dziale: czyli w co aktualnie szarpiecie na DS'ie? U mnie na czasie jest: - Advance Wars: Dual Strike - Elite Beat Agents - WarioWare Touched! i kilka innych gierek, ale tak tylko w przerwach pomiędzy tymi. Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Wczoraj włączyłem Kirby: Squeak Squad, dzisiaj grę skończyłem Zostały mi jakieś duszki, ale rozprawienie się z nimi raczej długo nie potrwa zważywszy na to, że mam odkryty zamek. Gra jest bardzo przyjemna, polecam fanom platformówek. A teraz nie wiem za co się zabrać... Super Princess Peach, Tunguska, czy może w końcu Megaman, FF3 albo CC. Nie chcę grać w gry które wymagają dużej ingerencji stylusa, bo ekran mam już trochę zjechany (choć może skuszę się na drugie podejście do Dementium, gdyż doszedłem do 5. Chaptera i odstawiłem grę na ponad 4 miesiące). Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2008 FF3 używa stylusa mocno, bo co prawda można grać przyciskami, biegać można tylko stylusem z tego co zauważyłem... Może weź się za Megamana . Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Można biegać bez stylusa. Grałem trochę, więc wiem jak wygląda gameplay O Megamana się boję ze względu na sterowanie (kilka misji mam za sobą). Jestem przyzwyczajony do twardego krzyżaka (gram na takim w bijatyki od ponad 2 lat), a ten w DS Lite jest prawie jak z papieru. Poza tym klimatycznie dużo bardziej wolę serię X, w której można było grać Zero (tu niby jest możliwość używania miecza, ale to nie to samo). Przypomniałem sobie o Mario & Luigi, czyli póki co problem z głowy Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 (edytowane) Obecnie gram w Professor Layton. Gra dosyć ciekawa. Po nie całym roku, DS powoli zaczyna mnie nudzić, nie umiem znaleźć interesujących mnie gier. Skończyłem RE DS, NSMB, Donkey Kong Jungle Climber, Tony Hawki i kilka innych gier. Teraz już nie mam w co grać Edytowane 28 kwietnia 2008 przez Czappi Cytuj
Gość coopa Opublikowano 28 kwietnia 2008 Opublikowano 28 kwietnia 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Opublikowano 30 kwietnia 2008 Ja aktualnie The Secret Files: Tunguska, bardzo fajnie zrobiona przygodówka z niezbyt trudnymi zagadkami. Miło się w toto pyka, zwłaszcza, że fanem przygodówek nie jestem Cytuj
Czoperrr 5 113 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Od paru godzin wesoło stukam w bębenek w Taiko no Tatsujin DS! Jednak są jeszcze ciekawe gry na DS'a. Polecam, oczywiście grajcie na touch screenie a nie buttonami. Cytuj
Des 0 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 - Professor Layton - FFXII - Apollo Justice (poraz drugi) Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Assassins Creed - średniak jakich wiele, ale gra się całkiem znośnie. Grafika niezła, chociaż często tnie, walki do kitu, więc można powiedzieć, że odmóżdżam się przed kolejną przygodówką na DSa. Cytuj
ambasadororientu 0 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 metal slug x , shock troopers , kof99 Dzięki świeżutkiemu NeoDs Cytuj
KAZIORRR 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 The Legends of Zelda:Phantom Hourgrass - najlepsza gra na dS'a Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 The world ends with You, Ninja gaiden the dragon sword, próbuje skończyć Apollo i czasami sobie pykne w osu! lub moero nekketsu Cytuj
Di 839 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Od paru godzin wesoło stukam w bębenek w Taiko no Tatsujin DS! Jednak są jeszcze ciekawe gry na DS'a. Polecam, oczywiście grajcie na touch screenie a nie buttonami. Ja dzisiaj włączyłem pierwszą część bębenków, zagrałem kilka utworów, resztę tylko przeleciałem. Potem włączyłem najnowszą część i jak duże było moje zdziwienie, gdy usłyszałem utwór z Soul Calibura 2 :o Strasznie mi się ta gra spodobała. Szkoda tylko, że na jednej piosence 2. części na R4 gra się zacina. Gram przyciskami, bo: 1) tak mi wygodniej 2) szkoda mi ekraniku 3) wyrabiam sobie wyczucie w inputach I mimo tego, że stylus leży obok, świetnie się bawię Poza bębenkami gram w Professora Laytona i na emulatorach GB, GBC i NES-a. Cytuj
Gosiek 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Ja dzisiaj włączyłem pierwszą część bębenków, zagrałem kilka utworów, resztę tylko przeleciałem. Pierwsza część Taiko na DSa jest niestety słabiutka, zwłaszcza w porównaniu z tym, co wyszło wcześniej choćby na PSP. Ja odpuściłam w połowie gry na muzukashii, za nudno było. Gra ma zdecydowanie za mało piosenek i za mało bonusów. O ile do obu części Taiko no Tatsujin na PSP powracam dość często, to wersja na DSa leży porzucona od kilku miesięcy. W dodatku jej poziom skutecznie zniechęcił mnie do kupowania Meccha! Taiko no Tatsujin DS: 7-tsu no Shima no Daibouken. A żeby się trzymać tematu - skończyłam w długi weekend Picross DS i zabrałam się za niedokończone New Super Mario Bros. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 maja 2008 Autor Opublikowano 8 maja 2008 Dwie gry + przerywniki: - The World Ends With You - Legend of Zelda: Phantom Hourglass dodatkowo FIFA 08 i może Picross. Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Kończę Phoenix Wright: Justice For All Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 Wyciskam soki. Z Phantom Hourglass poszło jakoś łatwo. Teraz Pokemon Wiem. mission impossibe. Cytuj
ironspider 0 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 obie czesci Ossu!Tatakae!Ouendan! Cytuj
Gość coopa Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Mystery Dungeon: Shiren the Wanderer, świetny, wciągający rougelike na NDS. Nie dla każdego, bo mogą nie spodobać się zasady, ale polecam. Odstawiłem wszystke inne tytuły, by ją masterować Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 Ja aktualnie męczę Mario Kart oraz Zeldę, choć bardziej to pierwsze Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 czerwca 2008 O 2 w nocy w końcu skończyłem ostatnią część trylogii o prawniku ze sterczącymi włosami... popołudniu w temacie napiszę konkretnie moje przemyślenia. Ale na razie mogę napisać to: GENIALNA GRA. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 w zeldem gram [ta taka "przygodowke"]... przejsc, nie przejde, ale narazie fajnie sie gra... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi