Enori 0 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Trauma Center, Animal Crossing, Final Fantasy III głównie Cytuj
Gość coopa Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
okens 541 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Exit DS- no wlasnie... kupilem bo na PSP wydawal sie byc fajny, pogralem kiedys troche na Arcade na 360tce i wydal mi sie calkiem sympatycznym" kombinatorem", polowalem wiec jakis czas na wersje Dual Skrinowa i upolowalem. Jak narazie rozkrecam sie wiec powiem wam o pierwszych odczociach. Poziomow jest sto, jak narazie z kazdym stopien trudnosci odrobinke wzrasta, strasznie licze, ze dojdzie do tego, ze trzeba bedzie naprawde porzadnie rozplanowac kazdy nastepny krok. Wszystko robimy na czas wiec trzeba sie odrobine spinac. Graficznie pewnie kojazycie co i jak. Sterowanie stylusem- no wlasnie, niby sie na nim zawiodlem ale z drugiej strony nie jest tak zle, Mr. Exit w zasadzie zawsze wykona to co mu zaznaczymy, zwiech nie robi( chociaz odrazu widac, ze kzyrzakiem+ XYAB wszystko szloby plynniej) postacie daja sobie rade niezle, chociaz zaliczylem juz zwieche gdzie- grubas za cholere nie chcial wejsc po schodach... ilez sie nameczylem zeby dziada przywolac) po drugie( choc wynikalo to z niewiedzy) wyslalem wysoka osobe do wyjscia przed tym jak samouczek powiedzial mi, ze wysocy ludzie maja mi pomoc w wyciaganiu grubasow na wyzsze przeszkody. Jesli graliscie kiedys w EXITA i podobal sie wam biezcie, nie powinniscie pluc sobie w twarz po takim wyborze, ale szalu nie ma. Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Ja aktualnie męczę Viva Pinata i Harvest Moon: Island of Happiness. Pinata wydaje się już robić trochę nudnawa, Harvest Moon dopiero zaczęty. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Ciągle ekspię w FFIV. A dziś zakupiłem Phoenix Wright: Justice for all. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 (edytowane) puzzlequest chelenge of the warlords, pochlonal mnie na maxa. ukonczylem na psp, ukonczylem na pc i ukoncze teraz na ds nie ma lepszej giery imo zwiazanej z kulkami czekam teraz na wersje galaxies. edit: galatrix wersje Edytowane 5 lutego 2009 przez wielad Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 PW: AA - ToT zakoczone, niesamowita giera, najlepsza seria z najlepszych, ideał... AJ : AA rozpoczęte Pierwsze pare 'h w pierwszej tak naprawdę Zeldzie w jaką kiedykolwiek grałem : Phantom Haurglass, nie wiem co się ludziom podobało w poprzednich, ale ta jest zaje-ista ! Ale wszysko przez touch-screen'a, grafikę na morzu i zabawne dialogi. Nieźle wyszło to SW : Force Unleashed na Nintendo DS'a, gorzej afkorz niż na X360 ale o niebo lepiej od tego na PSP, kamera już nie sprawia kłopotu, nieźle wykorzystana moc konsolki. Ghhhh - Ghhhh Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 PW:justice for all - wlasnie koncze ta gre i szykuje sie na zachwalane T&T,ale samo Justice for all,mimo ze najslabsza czesc serii daje rade i rownie mocno wciaga,ta seria jest poprostu boska i dla niej kupilem NDS'a,nie zaluje ani troche. Dragon quest IV - staram sie to przejsc ale nie moge sie przemoc,brak fabuly i charakterystycznych postaci (poza sklepikarzem) za bardzo doskwiera. A w miedzyczasie brain training:D Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Dwa FPS-y: Moon i Call of Duty: World at War. Po Metroidzie najlepsze FPS-y w jakie grałem na DS-ie, ten drugi dodatkowo ma bardzo ciekawy, wciągający tryb online, w którego głównie gram, totalnie olewając singla . Wielka szkoda, że tak mało na tej konsolce mamy dobrych FPS-ów, bo te dwa wymienione tytuły pomimo że jedne z najlepszych na konsolce Nintendo, to oceniłbym je jedynie co najwyżej w granicach 7/10... Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Próbuje skończyć Valkyrie na ds-a ale jedna walka mi sprawia trudnosci. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 marca 2009 Autor Opublikowano 4 marca 2009 Chciałbym umieć japoński . WarioWare i Super Mario 64 DS, powrót do DS'a i do jego korzeni . Cytuj
wielad 0 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 N+, ta gra mnie zjadla, i nie moge nadal przejsc 2 ostatnich staegow no poprostu za hooya nie moge tam przejsc wyrwalem sobie juz wszystkie wlosy, obgryzlem wszystkie paznokcie i nds musialem obudowac w specjalna tytanowa obudowe bo tyle razy juz nim rzucalem Cytuj
BartX 9 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Ninjatown - dopiero zaczynam ale jestem bardzo zadowolony Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 Avalon Code w oczekiwaniu na pare fajnych rpg-ów Cytuj
Marlon 18 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 - Another Code - Castlevania: Down of Sorrow Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Gta:Chinatown (ale tylko chwilami) Zrobiłem sobie wolny weekend i sobie tylko gram:) Edytowane 15 marca 2009 przez SpacierShark123 Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 GTA: Chinatown Wars - rockstar nie zawiódł, jest dobrze Cytuj
verthex 1 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Gram już 3 tydzień z przerwami w Ninjatown. Gierka z marszu trafiła do mojego TOP 5, mój znajomy napisał fajną reckę tej gierki na swoim blogu. Edytowane 15 marca 2009 przez verthex 1 Cytuj
pele15 3 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 GTA: Chinatown Wars dla mnie GTA od kiedy weszło w 3D się skończyło ale na tej częsci z widokiem izometrycznym miłość jaką darzyłem GTA 2 zaiskrzyła na nowo Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 marca 2009 Autor Opublikowano 16 marca 2009 Nowe Dżitiej, a co . Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Zaczynam nowego Suikodena i Fire Emblem (imo mój 1 kontakt z serię FE, jednak uważam że producenci więcej miodu wsadzili w Advance Wars ). Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Oryginalny nie będe - GTA ;] Ostatnio z ciekawości odpaliłem drawn to life, crap. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 GTA i nic innego nie istnieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi