wielad 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 skonczylem wlasnie ninjatown, swietna gierka naprawde za(pipi)iaszczo sie w nia gralo teraz moze łykne gta Cytuj
okens 541 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Suikoden- no niewiem. Nie wiem, nie wiem, nie wiem. Niby tla sa przesliczne, miasta oraz system poruszania sie po nich bezbledne, walki sa wporzadku chociaz malo urozmaicone( atak/ magia/ specjalny power/ obrona/ uzycie itemu) wszytsko oczywiscie turowo. Postac staje sie silniejsza samodzielnie, po skoku poziomu doswiadczenia, zadnych siatek wyboru czy cos w tym rodzaju. Fabula jest calkiem przyswajalna. Banda dzieciakow( znowu, dlaczego zawsze sa abo dzieciaki albo niewiadomo kto?) odkrywaja ksiegi po dotknieciu ktorych zostaja obdazone specjalnymi mocami( mark of the stars), mamy tu rowniez wie frakcje: Orders- kolesie gloszacy, ze przyszlosc jest ustawiona a spoleczenstwo powinno kierowac sie narzuconymi przez nich schematami oraz ich przeciwnikow ktorych nazwy nie pamietam a ktorzy choc graja role tych dobrych tez maja swoje brudy do wyprania. Sa tez wrota przenoszace do innych swiatow i szczatki wizji o ktorej nikt nie wie nic. Wszytsko przyzdobione jak na jrpga przystalo lekko pedalska muyzczka i gra gotowa... idziemy przed siebie, plotkujemy w nowch miastach, handlujemy, wymieniamy zeby finalnie sprawdzic sie na polu bitwy. Chcecie kolejnego zwyklego do bolu( choc wcale nie zlego) jrpga? Suikoden pewnie czeka na sklepowych polkach Cytuj
Gość Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Ninjatown-musze jeszcze zrobić tylko jedną planszę na ocenę A i będzie git. K-A-P-I-T-A-L-N-A gra, polecam i nie zrażać się klimatem Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Grand Theft Auto: Chinatown Wars - może i nie jest najdłuższa, ale za całokształt należą się Rockstar słowa uznania. Jeden z najlepszych tytułów, w jakie dane mi było zagrać do tej pory na DS-ie. Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Broken Sword: The Director's Cut Jak powyżej.... wciągaaaaaa! Cytuj
Gość coopa Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 marca 2009 Opublikowano 25 marca 2009 Broken Sword: The Director's Cut Jak powyżej.... wciągaaaaaa! jak powyżej i powyżej, eine kleine masakra, seria BS to dla mnie świetna sprawa, a ta część ma chyba najgenialniejsze zagadki . Poza tym Suikoden i GTA. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 GTA CW - na liczniku 26h, x360 nie włączany od tygodnia, jak dla mnie masakra Broken Sword: The Director's Cut - moja kobitka w to pocina i powiem szczerze, że wygląda pięknie. Włączyły mi się wspomnienia starych dobrych BS. Rub Rabbits - przechodze drugi raz, bo gra cudnie głupio-słodka no i Flower, Sun, and Rain - kolejne dzieło Sudy51, dziwne, brzydkie, ale dam jeszcze mu szansę Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Age of Empires - Mythologies Blue Dragon Plus Chrono Trigger Final Fantasy Crystal Chronicles - Ring of Fates Bardzo chętnie bym pograł w GTA ale nie mogę odpalić na R4 (1.18) ani YSMenu :-( Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Dengeki Gakuen cross of Venus. FAjny szpil, taki akurat na pare minutek przed spaniem. Cytuj
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 (edytowane) Chrono Trigger Fire Emblem:Shadow dragon(moj faworyt ostatnio ) Ace Attorney: Trials and tribulations Edytowane 27 marca 2009 przez TwardkiSlovian Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 marca 2009 Autor Opublikowano 27 marca 2009 Grand Theft Auto: Chinatown Wars Pokemon Platinum Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 Castlevania. Ecclesia obecnie. Jestem hardkorem. Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 GTA:CW nie daje mi spać na wykładach ! Cannot stand this hell I feel! Touch Detective okazał się smakowitym ciastkiem z mniej-smakowitym mega-robakiem w środku (czyt. po pierszych paru kęsach odechciało się jeść). Turned the page... Chrono Trigger, ciąg braku punktów Techniq'i rulz. So what! So what so what so what! Cytuj
Gość coopa Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
firana140 622 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Advance Wars Dual Strike miazga. walki tagowe są za****ste Cytuj
Gość Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Broken Sword: The Director's Cut- kapitalna przygodówka, zdziwiłem się, żet ak dużo zmieniono względem orginału. Zmieniono ze smakiem, szkoda mi tylko dialogów mówionych. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 New Super Mario Bros. GTA: CW Tony Hawk's American Sk8land Cytuj
Kathleen 5 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Rhapsody a musical adventure - śmieszny, mangowy RPG Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Skończyłem Chrono Triggera (CUDO, CUDO, CUDO!) i teraz pobawię sie trochę tą grą - wezmę pewnie new game +... i trzeba by wrócić do Pokemonów, bo liga mi została do rozpaćkania :wkurzony: Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Wlasnie skonczylem Fire Emblem:Shadow Dragon. Swietna gra,polecam. Teraz nie wiem za co sie wziac,w kolejce czeka mnie tyle gier na NDS ze mi zycia nie starczy...albo Phoenixa Wrigtha nr 3,albo Laytona,albo Zelde,albo Luminous Arc,cos z tego napewno zaczne:D Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Jak to "za co się wziąć"? Za kupowanie oryginałów... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi