Skocz do zawartości

- W co gracie na NDS'ie? -

Featured Replies

Opublikowano

Devil Survivor.

Całkiem niezłe turowe RPG.

Ciekawa fabuła i fajne walki.

Polecam.

• Odpowiedzi 449
  • Wyświetleń 111,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Po 3 latach wyciągnąłem NDSa z szuflady i odpaliłem Chrono Triggera. Grałem do 02:00 W dobie crapów na obence konsole i posuchy z gatunku RPG był to strzał w 10! Wciągnał mnie strasznie - zdażyłem ju

• Gram w Chrono Trigger. Jak skoncze to zagram w DQ9. To bedzie moja ostatnia nie ograna gierka z DSa.

• Gram już 3 tydzień z przerwami w Ninjatown. Gierka z marszu trafiła do mojego TOP 5, mój znajomy napisał fajną reckę tej gierki na swoim blogu.

Opublikowano

Rowniez Devil Survivor.

Swietna gra,ciekawa fabula,swietne postaci i naprawde zakrecony system.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dragon Quest Hand of the Heavenly Bride - przypomniałem sobie za co kocham tę serię ^_^

Opublikowano

POKEMONY!!!!!!!!! Szukam pomocnika xD

Opublikowano

Czasami pogrywam w ouendan'y. Te gry mi sie nigdy nie znudzą, są uniwersalne

Opublikowano

- New Super Mario Bros

- GTA Chinatown Wars

- Chrono Trigger

Każda świetna : )

Opublikowano

Time Hollow

Avalon Code

ScummVM (simon,loom,DoTT, SoMI)

Kingdom Hearts

Rhytm Heaven

Namco Museum (mappy)

...

Opublikowano

Myślałem, że napiszę: Castlevania Order of Ecclesia ale niestety gra zakupiona na Alle(pipi) okazał się być chińska podróbką (pieprzone chinole, już nie poznasz podróby po zdjęciu - uważajcie). Człowiek się stara, kupuje oryginały a tu taki ch*j... <_<

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W chińskiego Lego Band :)

Lego RB fajny jesst. Już połowę kawałków wygoldstarowałem LOLOLOL!

Band hero i tak jest lepsze xD

Obecnie wszystko po trochu

Assasin creed 2 : D , Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade Attack , NFS Nitro, WireWay itd...

Ogólnie skwituje to cytatem z reklamy pewnego hamerynańskiego koncernu, którego nazwy celowo nie podam, żeby nikt nie myślał ze jestem przepłacony : "coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...."

Jest Bosko :P

Opublikowano

a mnie zmiazdzylo the world ends with you, genialna gra : o tylko troche sie boje jak dojda te pin'y co trzeba bedzie do mikrofonu gadac xd dzikie to bedzie

Opublikowano

Band hero Polecam wiekszosc kawalkow jest swietna nawet chyba kupie wersje na Ps3 :) jak dla mnie moga wydac 2 czesc nawet i za 3 miesiace :)

Cooking Mama 1 i 2

Assassin's Creed 1

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

GTA CW i Pokemony

Sprawdziłem dziś moją kolekcję gier na DS-a pod kątem chińskich podróbek... okazało się że MAM WIĘCEJ PODRÓBEK NIŻ ORYGINAŁÓW!!! :'-(

Edytowane przez KiNiO_64

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie boskie Kingdom Hearts, nieustannie Picross i okazjonalnie Touch Mechanic - to ostatnie zaskakująco dobre ;)

Opublikowano

Nowego i za(pipi)istego Might & Magic-a :D

... DSTT znowu pierwsze :D

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier - zaskakująco dobry jRPG ze świetnym oryginalnym systemem walki. Mocno liniowy ale wciąga.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier - zaskakująco dobry jRPG ze świetnym oryginalnym systemem walki. Mocno liniowy ale wciąga.

też tak myślałem ale po ok 40 godzinach gry dostałem ostrej niestrawności po przeżuciu scenariusza tej jakże ambitnej fabularnie gry!

Opublikowano

SMT: Devil Survivor

wreszcie pare dni temu udalo mi sie skonczyc i zaczalem drugi raz (teraz ide droga aniołów). Okazało się, że podczas drugiego przejścia pokazuje się superboss - Lucyfer na 99 levelu, najbardziej przepakowany s(pipi)iel jakiego widzialem chyba : D