Skocz do zawartości

- W co gracie na NDS'ie? -

raven_raven

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Myślałem, że napiszę: Castlevania Order of Ecclesia ale niestety gra zakupiona na Alle(pipi) okazał się być chińska podróbką (pieprzone chinole, już nie poznasz podróby po zdjęciu - uważajcie). Człowiek się stara, kupuje oryginały a tu taki ch*j... <_<

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W chińskiego Lego Band :)

Lego RB fajny jesst. Już połowę kawałków wygoldstarowałem LOLOLOL!

Band hero i tak jest lepsze xD

Obecnie wszystko po trochu

Assasin creed 2 : D , Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade Attack , NFS Nitro, WireWay itd...

Ogólnie skwituje to cytatem z reklamy pewnego hamerynańskiego koncernu, którego nazwy celowo nie podam, żeby nikt nie myślał ze jestem przepłacony : "coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...."

Jest Bosko :P

Opublikowano (edytowane)

Band hero Polecam wiekszosc kawalkow jest swietna nawet chyba kupie wersje na Ps3 :) jak dla mnie moga wydac 2 czesc nawet i za 3 miesiace :)

Cooking Mama 1 i 2

Assassin's Creed 1

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

GTA CW i Pokemony

Sprawdziłem dziś moją kolekcję gier na DS-a pod kątem chińskich podróbek... okazało się że MAM WIĘCEJ PODRÓBEK NIŻ ORYGINAŁÓW!!! :'-(

Edytowane przez KiNiO_64
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier - zaskakująco dobry jRPG ze świetnym oryginalnym systemem walki. Mocno liniowy ale wciąga.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier - zaskakująco dobry jRPG ze świetnym oryginalnym systemem walki. Mocno liniowy ale wciąga.

też tak myślałem ale po ok 40 godzinach gry dostałem ostrej niestrawności po przeżuciu scenariusza tej jakże ambitnej fabularnie gry!

Opublikowano

SMT: Devil Survivor

wreszcie pare dni temu udalo mi sie skonczyc i zaczalem drugi raz (teraz ide droga aniołów). Okazało się, że podczas drugiego przejścia pokazuje się superboss - Lucyfer na 99 levelu, najbardziej przepakowany s(pipi)iel jakiego widzialem chyba : D