Velius 5 750 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Znowu jade 999, save mi sie wy(pipi)l przed true ending wiec gram od nowa bo na Youtube to nie to samo, chce to przezyc na wlasne oczy. Cytuj
grykom 283 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 właśnie pęka 22 godzina w Pokemon Diamond potem mam wersję White do zaliczenia, grać od razu czy wcześniej spróbować Platinum? Cytuj
Velius 5 750 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Cory in the House, juz tylko w to gram Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 Pewnie w hurcie kupiłeś i chcesz to na fpe opchnąć przyznaj się Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 lutego 2015 Opublikowano 11 lutego 2015 (edytowane) Ostatnio pogrywam w Hotel Dusk Pokój 215 - klimatyczna libacja. Edytowane 11 lutego 2015 przez kazuyoshi 1 Cytuj
Kosmos 2 736 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 To zwyczajna gra w zbijaka? Poza samymi meczami są jakieś ciekawe tryby ? jakaś liga albo mistrzostwa? Cytuj
Gość Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 Gral ktos rpga lost magic? Szukam jakis opinii bo znajomy moze miec za okolo 30zl i sie zastanawiam czy gra warta swieczki Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 8 lipca 2015 Opublikowano 8 lipca 2015 gralem i raczej nie polecamfabula dla przedszkolaków, masakryczne spadki fps, rysowanie znaków stylusem nie zawsze wchodzi tak jakby się chciałotyle lepszych gier jest na tej konsoli, że serio nie warto sobie zawracać głowypomysł na gre jest fajny, jest w pizdu czarów, więc gameplay ma jakąś tam głębie nawet, ale nie jest to dopieszczone wystarczająco mocno, abym mógł polecić Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 Advance Wars: Dark Conflict Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 24 grudnia 2017 Opublikowano 24 grudnia 2017 (edytowane) Co tu taka cisza? Czy tylko ja jeszcze gram w pozycje z NDS? Kilka dni temu skończyłem pierwszą trylogię Laytona (CV, PB i LF) i ponownie utwierdzilem się w przekonaniu, że już dawno powinienem mieć handhelda N. 4 części za mną, bo 2 lata temu ukończyłem MM na 3DS. Teraz już wiem dlaczego Gulash w Neo+ tak się jarał przygodami profesorka. Edytowane 24 grudnia 2017 przez marcinwks Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Z okazji Świat Bożego Narodzenia ogrywałem grę o charakterze edukacyjnym. A Disneys Christmas Carol sprawiła, że stałem się lepszym człowiekiem. Wyższa półka gierek z gatunku hidden object. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 marca 2018 Opublikowano 4 marca 2018 Kilka lat temu zacząłem grać w Lost in Blue. Jakiś zapomniałem o tej grze. Teraz jak odgrzewam wspomnienia to muszę przyznać, że gra w swoim czasie wyprzedziła kilka trendów na gry survival. Jak na starą grę trzyma się całkiem nieźle. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 Wróciłem dokończyć pierwszego Front Mission. O kurka. Jaka ta gra jest jest świetna. Plan jest taki, żeby skończyć jedynkę. Wziąć się później za dwójkę i trójkę, które już czekają na PSP. Potem zrobić Into the Breach i w końcu przesiąść się na Battletecha którego dzisiaj dodałem do biblioteki Steam. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 grudnia 2021 Opublikowano 19 grudnia 2021 To znowu ja Kupiłem ostatnio 3DSa ale mimo, że mam na niego gry, które chce ograć to podkusiło mnie, żeby odświeżyć sobie Rune Factory. Nie jest to idealna gra ale od czasu Innocent Life żaden Harvest Moon mnie na tyle nie wciągnął. Planuje po kolei ograć sobie kolejne części i odpalić później 4 na Switchu. Poza tym mój DS przeżywa drugą młodość bo zamierzam spróbować sobie serii Dragon Quest ale do tego raczej szybko nie dojdzie Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 19 grudnia 2021 Opublikowano 19 grudnia 2021 Ostatnio grywałem poksy heartvgold gra wciąga jak bagno. Planowałem ograc dragon questyvale zawsze cos wypadało po drodze, swoja drogą ciezko dorwać oryginalne karty a ceny gier z tej serii sa chore. Cytuj
Suavek 4 811 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 "Pokutując" za emulatorowe piractwo sprzed kilkunastu lat kupiłem sobie niedawno Lego Battles i pogrywam po jednej-dwóch misjach przed snem. Klasyczny RTS - klon WarCrafta - na NDS w klimatach Lego. O dziwo całkiem dobrze wykonany i przemyślany, od sterowania, po samą zawartość. Trzy epoki - średniowiecze, piraci i kosmos - i sześć frakcji, aczkolwiek mocno do siebie podobnych. Wszelkie założenia, jednostki itp. to nic innego, jak WarCraft 2, choć oczywiście uproszczone na potrzeby NDS. Mimo tego gra się nawet przyjemnie. O dziwo nawet misje są bardziej urozmaicone, niż pamiętam, plus jest trochę sekretów i znajdźków do odszukania. Mógłbym grać w dosłownie cokolwiek innego, a ja takie starocie rozgrzebuję. Ale cóż, fajnie się gierka sprawdza do szybkiej, niezobowiązującej zabawy. 1 Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Jak szukasz staroci, to obczaj Sonic Chronicles od Bioware. Jest to rpg i raczej niszowe. Sam mam rozgrzebane, ale póki co wybrałem Miitopię z 3DSa. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Odpaliłem na NDSL Ghost Trick Detective, świetna gierka, nie spodziewałem się. 1 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Final Fantasy III Dawno nie grałem w jrpga z losowymi pojedynkami. Póki co 3,5h za mną. Jest całkiem nieźle, tylko zapowiadają się spore skoki w wymaganym lvl, aby popychać fabułę do przodu. Cytuj
grzybiarz 10 313 Opublikowano 25 lipca Opublikowano 25 lipca W dniu 20.07.2024 o 00:07, marcinwks napisał(a): Final Fantasy III https://grajpopolsku.pl/download/final-fantasy-iii/ Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Gram w Chrono Trigger. Jak skoncze to zagram w DQ9. To bedzie moja ostatnia nie ograna gierka z DSa. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi