MrSatan 20 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Civilization: Revolution. Spodziewałem się dobrego portu starej Cywilizacji, ale wszystko jest takie... uproszczone? Nie wiem jak będzie dalej, dopiero zaczynam... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Anno 1701 - Dawn of Discovery - takie Settlersy 7 Wonders of the Ancient World - genialna gra logiczna Picross DS - NAJLEPSZA IMO gra logiczna Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Civilization. Gierka bardzo wciaga mimo, ze nie lubie tego typu gier. Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Phoenix Wright:Ace attorney na zmianę z FF IV Cytuj
Ken Adams 274 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 z braku czasu [co zaczne jakas gre 'z zyciem, fabula' to odkladam na tydzien i po tym czasie juz nic nie wiem, musialbym od nowa zaczynac, metroida juz dwa razy probowalem ] zostaja mi tylko 'gry na chwile' aktualnie: arkanoid ds - najepsza gra jak jestes w pracy i nic sie nie chce mario kart - niesmiertelna i to w singlu 42 all time classics meta slug ten japonski SPACE INVADERS - to jest dopiero chore :o chyba dopiero nova castlevania, przyciagnie mnie do deesa na dluzej Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 final fantasy 3 - gra nie za bardzo mi sie podoba, ale uparlem sie ze ja przejde zanim przysiade sie do ff4, na szczescie juz niewiele mi zostalo (7-/10) yoshis island - jak mi final brzydnie to wlaczam na chwile zeby przejsc ze dwie plansze, ogolnie bardzo fajna platformowka (8+/10) Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 FFIV. Uwielbiam serie FF a od IV wzwyż to juz same zajedwabiste gry są. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2008 Final Fantasy IV Świetna, świetna gra na DS'a. Na dodatek dobry z niej remake, naprawdę, z wielu remake'ów ten jest świetny. Praktycznie cała gra napisana od nowa i wciąga jak cholera. Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Ostatnio to pokemon diamon (troche za prostacka i monotonna dla mnie ;/) , Mario Kart (klasyka polecam) , Warioware (świetne użycie TS) i Mario&Sonic at The Olimpic Games Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 A ja dziś przeszedłem naruto retsudana czy jak to szło i się zabrałem za ninja gaidena. Mmm, co za gieraa Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Viewtiful Joe double trougble Phoenix Wright trial and tribulations Dragon Quest monster joker Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 - Final Fantasy III (przy ponownym zakupie DS-a wreszcie dorwałem ten tytuł i pomimo znikomej fabuły, gra wciąga tak jak myślałem na razie 5h za mną) - Cooking Mama (drażni fakt, że proces robienia potrawy podzielony jest na części - myślałem że wszystko jest połączone, a to tymczasem raczej taki zbiór kilkusekundowych minigierek w stylu Wario Ware...) Cytuj
jaroz 0 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 touch detective,nawet ciekawe i potrafi wciagnac. Cytuj
Gość coopa Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 (edytowane) Edytowane 25 czerwca 2011 przez coopa Cytuj
Gość Tashi Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Viva Pinata Pocket Paradise:) Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Po przejściu Mario and Luigi PiT wziąłem się za Trauma Center Cytuj
Dante 433 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Castlevania: Dawn of Sorrow w oczekiwaniu na zamówione gry. Cytuj
Heihajin 0 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Od paru dni Final Fantasy IV i pierwszy Phoenix Wright, chyba jedne z najlepszych gier na DSa i mam kupę fanu Wspomnę tylko że jeszcze parę dni temu nie rozumiałem jakim cudem jakaś tekstówka o przygodach prawnika może tak wciągać. No, i się wciągnąłem Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 września 2008 Autor Opublikowano 11 września 2008 To jest właśnie magia tej gry. Człowiek w ogóle sobie nie zdaje sprawy, że gra w której 90 % się czyta jest tak genialna . Napawaj się każdą chwilą, bo ja niestety teraz siedzę i czekam na następne Gyakuteny, bo wszystkie juz zaliczyłem . Cytuj
RoL 561 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Ja czekam na Time Hollow, bo bardzo ciekawie sie zapowiada. Cos czuje, ze bedzie hit. http://pl.youtube.com/watch?v=9lnwBLwHfCc Juz tylko 11 dni do premiery. Obecnie w nic nie gram, bo nie mam czasu :| Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 Time Holllow świetna gierka. Obecnie próbuje skończyć inazuma eleven, potem moze tokyo majin i czekam na nowego phoenixa lub osu tatakae ouendan. Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Resident Evil: Deadly Silence. Najlepiej smakuje wieczorem/w nocy z dobrymi słuchawkami, lepsze od miodu Cytuj
Grabol 0 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 AW:DoR - generalnie stary dobry AW. Klimat postapocaliptic bardzo przypadł mi do gust, tylko ten wirus dzieci-kwiaty - co za szit. A tak to jeden wielki miód. Nanostray 2 - kupiłem dla niezobowiązującej rozgrywki na chwilę. Wymaga sporo skupienia i refleksu,jak to w staroszkolnych strzelankach bywa. 7/10 - jestem zadowolony. Bangai-O Spirit - mocna rzecz. Raczej umowna grafika ale w połączeniu z tempem akcji i arsenałem giwer daje rewelacyjny tytuł. Dobry samouczek wprowadzający w arkana walki, bez niego ani rusz. Potem to juz tylko jeden wielki hardcore. Arenki powtarzana dziesiątki razy, śrubowanie rekordów, jak dla mnie doskonały. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Gram wciąż w Final Fantasy III (jestem już tak mniej więcej w 3/4 gry), ale dorwałem się teraz też do Phoenix Wright: Ace Attorney - taka niepozorna, a tak wciągająca! Wspomnę tylko że jeszcze parę dni temu nie rozumiałem jakim cudem jakaś tekstówka o przygodach prawnika może tak wciągać. No, i się wciągnąłem Hehe, miałem te same uprzedzenia, a gra zaskoczyła mnie niesamowicie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi