Skocz do zawartości

Którą grę wybrać? ver. NDS

Featured Replies

Opublikowano

Jaką grę polecicie do szkoły na nudne lekcje?

Przeszedłem już Phoenix'y, Zelde, Mariany. Rpg'i mi nie podchodzą.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 261
  • Wyświetleń 87,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Guernica, jak to nie byly powiazane? A postacie, a rozne watki wspomniane ? Kazda czesc jest ze soba bardziej lub mniej polaczona, mozna nie grac po kolei, ale wedlug mnie kubi sie duzo smaczkow nie o

• z rpg/taktycznych rpg 1. Dragon Quest iv,v,vi,x 2. dragon ball attack of the saiyans 3. final fantasy 4 heroes of light 4. front mission ds 5, luminous arc 1,2 6.pokemon conquest 7. sands of de

• Grałem tylko w pierwsze dwie czesci i nie byly powiazane.

Opublikowano

Ludziska, polecie jakies godne grania action RPG na dsa ! TWEWY mam, ale to mi nie starcza :P chce cos pokroju legend of mana jesli ktos gral na psx. Inne tytuly tez mile widziane !

Opublikowano

Skoro coś pokroju legend of mana, to może Children of Mana :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam... RPG-a :) Odpadają FF III i IV, DQ IV i Joker, Chrono Trigger, TWEWY oraz Mario & Luigi. Mile widziana dobra fabuła :)

Opublikowano

Może Luminous Arc?

Opublikowano

summon night tez spoko

a na dniach bede sprawdzal soma bringer tez wydaje sie okej

Edytowane przez kubson

Opublikowano
a na dniach bede sprawdzal soma bringer tez wydaje sie okej

soma bringer? To wyszło po angielsku chociaż ?

Opublikowano

Nie wyszło, ale na gbatemp znajduje się prześwietny patch, który tłumaczy 99% gry :) Na razie grałem nieco ponad pół godziny i muszę powiedzieć, że translacja stoi na naprawdę dobrym poziomie.

Opublikowano

Dzisiejszej nocy udało mi się znaleźc wolny czas dla Soma Bringer i muszę powiedziec, ze to wstyd, ze nie została ona wydana oficjalnie w jezyku angielskim. Gra bez dwóch zdań jest genialna.

Edytowane przez andyhhc

Opublikowano

Wyszedł nowy Fire Emblem w zrozumiałej wersji, więc chyba mój problem się rozwiązał ;)

Opublikowano

z tego co widzę, to ciekawie się zapowiada... póki co to soma bringer męcze :P

Edytowane przez andyhhc

Opublikowano

szukam czegoś w mrocznych klimatach najlepiej jakiś survival horror. Pojawiło się coś dobrego na ds'a?

Opublikowano

Edytowane przez coopa

Opublikowano

do tego można doliczyć Theresia: Dear Emile i Haioku Byoutu (wydane tylko w Japonii jako Simple DS Series Vol.42, ale spokojnie da się grać bez znajomości języka)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie ale jakie gry polecacie dla dwojga na dwa dsy z jednym kardem( opcja DS Download)?? Moze poza Mario Kartem bo to katujemy z bratem non stop smile.gif

PS. Nie che byc wybredny ale jakies gry z dawka konkurencji

Opublikowano

Brothers in Arms, CoD: WaW

Edytowane przez 3d_

Opublikowano

Wyszły ostatnio jakiś fajne szpile na ds-a? Jakiś rpg byłby dobry. Btw wiadomo cos czy wyjdzie ouendan 3?

Opublikowano

o Ouendanie nie wiadomo, ma niedługo wyjść Tales of Innocence wersja w zrozumiałym języku, jeśli to Cię interesuje.

Opublikowano

Z ostatnio wydanych RPG-ów to chyba remake'i Final Fantasy IV i Dragon Quest IV najbardziej godne uwagi... A w I kwartale 2009 roku szykuje się sporo ciekawych tytułów dla fanów tego gatunku więc będzie w co grać :) .

Opublikowano
Z ostatnio wydanych RPG-ów to chyba remake'i Final Fantasy IV i Dragon Quest IV najbardziej godne uwagi... A w I kwartale 2009 roku szykuje się sporo ciekawych tytułów dla fanów tego gatunku więc będzie w co grać :) .

Zapomniałeś jeszcze o chyba najlepszym, Chrono Triggerze!

A wiadomo coś może o EBA 2? Wydadzą kiedyś w ogóle?

Opublikowano

Zapomniałeś jeszcze o chyba najlepszym, Chrono Triggerze!

Miałem na myśli europejskie premiery, niektórzy dopiero czekają na Chrono Triggera, właśnie do początku przyszłego roku ;) .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chodza po internecie pogloski, ze EXIT wyjdzie na naszego kochanego NDSa, wiecie moze cos o dacie premiery?

Opublikowano

Chodzi o

?

Jeśli tak, to to już wyszło. W Japonii rok temu, a poza nią jesienią.

Opublikowano

Dokladnie o to, gralem w to na 360tce arcade i jest bardzo przyjemna... jednak spodziewalem sie nieco lepszej daty dla europy :/

Opublikowano

nom, ale chodzi o jesien 2008