Opublikowano 22 września 200816 l Jaką grę polecicie do szkoły na nudne lekcje? Przeszedłem już Phoenix'y, Zelde, Mariany. Rpg'i mi nie podchodzą.
Opublikowano 20 listopada 200816 l Ludziska, polecie jakies godne grania action RPG na dsa ! TWEWY mam, ale to mi nie starcza chce cos pokroju legend of mana jesli ktos gral na psx. Inne tytuly tez mile widziane !
Opublikowano 30 listopada 200816 l Szukam... RPG-a Odpadają FF III i IV, DQ IV i Joker, Chrono Trigger, TWEWY oraz Mario & Luigi. Mile widziana dobra fabuła
Opublikowano 30 listopada 200816 l summon night tez spoko a na dniach bede sprawdzal soma bringer tez wydaje sie okej Edytowane 30 listopada 200816 l przez kubson
Opublikowano 1 grudnia 200816 l a na dniach bede sprawdzal soma bringer tez wydaje sie okej soma bringer? To wyszło po angielsku chociaż ?
Opublikowano 2 grudnia 200816 l Nie wyszło, ale na gbatemp znajduje się prześwietny patch, który tłumaczy 99% gry Na razie grałem nieco ponad pół godziny i muszę powiedzieć, że translacja stoi na naprawdę dobrym poziomie.
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Dzisiejszej nocy udało mi się znaleźc wolny czas dla Soma Bringer i muszę powiedziec, ze to wstyd, ze nie została ona wydana oficjalnie w jezyku angielskim. Gra bez dwóch zdań jest genialna. Edytowane 3 grudnia 200816 l przez andyhhc
Opublikowano 4 grudnia 200816 l Wyszedł nowy Fire Emblem w zrozumiałej wersji, więc chyba mój problem się rozwiązał
Opublikowano 4 grudnia 200816 l z tego co widzę, to ciekawie się zapowiada... póki co to soma bringer męcze Edytowane 4 grudnia 200816 l przez andyhhc
Opublikowano 11 grudnia 200816 l szukam czegoś w mrocznych klimatach najlepiej jakiś survival horror. Pojawiło się coś dobrego na ds'a?
Opublikowano 11 grudnia 200816 l do tego można doliczyć Theresia: Dear Emile i Haioku Byoutu (wydane tylko w Japonii jako Simple DS Series Vol.42, ale spokojnie da się grać bez znajomości języka)
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie ale jakie gry polecacie dla dwojga na dwa dsy z jednym kardem( opcja DS Download)?? Moze poza Mario Kartem bo to katujemy z bratem non stop smile.gif PS. Nie che byc wybredny ale jakies gry z dawka konkurencji
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Wyszły ostatnio jakiś fajne szpile na ds-a? Jakiś rpg byłby dobry. Btw wiadomo cos czy wyjdzie ouendan 3?
Opublikowano 28 grudnia 200816 l o Ouendanie nie wiadomo, ma niedługo wyjść Tales of Innocence wersja w zrozumiałym języku, jeśli to Cię interesuje.
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Z ostatnio wydanych RPG-ów to chyba remake'i Final Fantasy IV i Dragon Quest IV najbardziej godne uwagi... A w I kwartale 2009 roku szykuje się sporo ciekawych tytułów dla fanów tego gatunku więc będzie w co grać .
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Z ostatnio wydanych RPG-ów to chyba remake'i Final Fantasy IV i Dragon Quest IV najbardziej godne uwagi... A w I kwartale 2009 roku szykuje się sporo ciekawych tytułów dla fanów tego gatunku więc będzie w co grać . Zapomniałeś jeszcze o chyba najlepszym, Chrono Triggerze! A wiadomo coś może o EBA 2? Wydadzą kiedyś w ogóle?
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Z ostatnio wydanych RPG-ów to chyba remake'i Final Fantasy IV i Dragon Quest IV najbardziej godne uwagi... A w I kwartale 2009 roku szykuje się sporo ciekawych tytułów dla fanów tego gatunku więc będzie w co grać . Zapomniałeś jeszcze o chyba najlepszym, Chrono Triggerze! Miałem na myśli europejskie premiery, niektórzy dopiero czekają na Chrono Triggera, właśnie do początku przyszłego roku .
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Chodza po internecie pogloski, ze EXIT wyjdzie na naszego kochanego NDSa, wiecie moze cos o dacie premiery?
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Chodzi o ? Jeśli tak, to to już wyszło. W Japonii rok temu, a poza nią jesienią.
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Dokladnie o to, gralem w to na 360tce arcade i jest bardzo przyjemna... jednak spodziewalem sie nieco lepszej daty dla europy