Skocz do zawartości

Którą grę wybrać? ver. NDS

Featured Replies

Opublikowano

Phoenix Wright i jestes kupiony.

• Odpowiedzi 261
  • Wyświetleń 87,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Guernica, jak to nie byly powiazane? A postacie, a rozne watki wspomniane ? Kazda czesc jest ze soba bardziej lub mniej polaczona, mozna nie grac po kolei, ale wedlug mnie kubi sie duzo smaczkow nie o

• z rpg/taktycznych rpg 1. Dragon Quest iv,v,vi,x 2. dragon ball attack of the saiyans 3. final fantasy 4 heroes of light 4. front mission ds 5, luminous arc 1,2 6.pokemon conquest 7. sands of de

• Grałem tylko w pierwsze dwie czesci i nie byly powiazane.

Opublikowano

Za dużo tego jest. Podaj interesujące ciebie gatunki.

Albo spędź pół dnia przeglądając tę listę:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=222049

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Pierwszą grą jaką zakupię, to oczywiście Chinatown Wars. Wrighta też rozważam. I jakieś Poki.

Opublikowano

Pokemon Black/White. Prawdopodobnie najlepsza odsłona Ppkemonów

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

http://allegro.pl/nintendo-ds-4-gry-dragon-ball-zelda-pokemon-scooby-i4559990089.html

kurde mialem licytowac ale musialem wyjechac i przrgapilem a za grosze sie komus trafil niezly pakieci i to wydania europejskie:/ Ponoc platinum ciezko zlapac.

Zestaw zacny, poki same w sobie warte minimum 100 zł (jeśli wersja ang), zelda koło 70-90. 

Masa godzin grania na tym zestawie jest. Nic tylko pozazdrościć ceny. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Powiedzcie mi czy warto brać prince of persia battles oraz jakiegoś Harrego Pottera za 10 zł sztuka, raczej do pozbycia się. Pudełka są.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepiej od pierwszego i grać chronologiczne bo są powiązania fabularne 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecacie jakiś sprzedawców na ebayu gier na ds-a (pal), allegro jest strasznie biedne, a na ebayu z reguły przesadzone ceny wysyłki, ewentualnie jakieś sklepy ?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wlasnie zamowilem sobie pierwszego laytona curious village ciekaw jestem czy mi podejdzie ta seria.