Skocz do zawartości

Naruto: Rise of a Ninja

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś moze wie, na czym polega Complete the Forest of Death exam as ...... Duzo Tych achivmentow, ale do tej pory nie mam bladego pojecia na czym polegaja.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 686
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mecze rankingowe online. Jak zrobisz chociaz 1 za multi, to bedziesz miszczem...

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za odpowiedz, w sumie ani razu nie gralem trybu versus - moze dzisiaj to sprawdze, zanim z kims wymienie ta gre.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie - Mianowicie poszedłem na pierwsze spotkanie drużyny i pokonałem wszystkich, w tym Kakashiego. Problem jest taki, iż nie wyskoczył mi za to achiv (Ace Student). Czy trzeba pokonać Kakashiego gdzie indziej? A może będę musiał zacząć grę od początku z powodu jakiegoś błędu?

EDIT: OK, już dowiedziałem się o co chodzi - trzeba powalić nauczyciela gdy będzie on dostępny jako NPC.

Edytowane przez miki77

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Max gdzie doszłem w online czyli walczyłem o 1 miejsce w forest of death exam czasem jak mam czas pykne sobie dla rekreacji :D

PS. jak ktoś jest chętny z polaków to zgłaszać sie na PW lub gg.

Opublikowano

Nie, On chce po prostu pograc.