Mustang 1 741 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Zlecenia przychodzą od pewnego momentu na maila. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Gdzie stoi Patriot dla Stevie'ego? To chyba pierwsze zlecenie od niego, a ja już mam problem . Gość pisze, że jest w Garden coś tam- znalazłem na mapie, dojechałem, rozejrzałem się po okolicy i nic ze znaków szczególnych na zdjęciu (okrągły budynek, oszklony obok) nie znalazłem. Help zioms Cytuj
Qra 160 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Gdzie stoi Patriot dla Stevie'ego? To chyba pierwsze zlecenie od niego, a ja już mam problem . Gość pisze, że jest w Garden coś tam- znalazłem na mapie, dojechałem, rozejrzałem się po okolicy i nic ze znaków szczególnych na zdjęciu (okrągły budynek, oszklony obok) nie znalazłem. Help zioms Ja przy drugiej misji dla niego jestem. Gdzie jest (pipi)a ten klub golfowy? <_< Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Ja przy drugiej misji dla niego jestem. Gdzie jest (pipi)a ten klub golfowy? <_<Zauważ że na zdjęciu widać w tle burgershota Po tym poznałem miejsce - Alqonquin, południowy zachód (brzeg wyspy), doki (obok autostrady), tam jest Burger Shot. Od razu wejdź i zapisze Ci się na mapie Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 To powie ktoś gdzie stoi ten Patriot? ;p Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Patriot (ten żółty?) powinien stać przy głównej ulicy... z prawej. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Gdzie stoi Patriot dla Stevie'ego? To chyba pierwsze zlecenie od niego, a ja już mam problem . Gość pisze, że jest w Garden coś tam- znalazłem na mapie, dojechałem, rozejrzałem się po okolicy i nic ze znaków szczególnych na zdjęciu (okrągły budynek, oszklony obok) nie znalazłem. Help zioms Przeciez jak maila od bruciego z fura dostajesz to dajesz mu "odpowiedz" w tym programie pocztowym i jak wyjdziesz z kafejki masz na mapie zaznaczone. O.o Chyba ze pozniej przychodza na smsa, ja nie wiem - dostawalem na razie tylko na maila. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 (edytowane) Misja dla Stevie'ego. Tak, pomyliłeś się. Już chyba wiem, gdzie szukać, thx. Edit: Wie ktoś gdzie jest Swingers Golf Club? Edytowane 9 maja 2008 przez qb3k Cytuj
Baqś 0 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Mam pytanie odnosnie misji dla Dimitri "The master and the molotoly", która polgea ze jedziemy do klubu faustina! Wchodze do srodka zabijam jego paru ziomków i w tym momen cie faustin ucieka z budynku , jego kropka sie swieci gdzies zaraz obok ale go nigdzie nie widze , w koncu mija czas i jest napisane ,ze uciekł. Jakas pomoc rady mile widziane:) Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Mam pytanie odnosnie misji dla Dimitri "The master and the molotoly", która polgea ze jedziemy do klubu faustina! Wchodze do srodka zabijam jego paru ziomków i w tym momen cie faustin ucieka z budynku , jego kropka sie swieci gdzies zaraz obok ale go nigdzie nie widze , w koncu mija czas i jest napisane ,ze uciekł. Jakas pomoc rady mile widziane:) Gośc z tego co pamiętam daje dyla na dach budynku drzwiami frontowymi klubu Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Mam pytanie odnosnie misji dla Dimitri "The master and the molotoly", która polgea ze jedziemy do klubu faustina! Wchodze do srodka zabijam jego paru ziomków i w tym momen cie faustin ucieka z budynku , jego kropka sie swieci gdzies zaraz obok ale go nigdzie nie widze , w koncu mija czas i jest napisane ,ze uciekł. Jakas pomoc rady mile widziane:) Gośc z tego co pamiętam daje dyla na dach budynku drzwiami frontowymi klubu No, tymi dużymi czerwonymi. Potem wykonujesz na nim egzekucję Używajcie spoilerów na przyszłość Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Mam misję u Francisa McReary, ta z wywiadem. Które buty mam założyć? Kupiłem pełny garnitur z czerwonym krawatem, ale to im nie pasuje Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Dobierz tam gdzie garniak kupiłeś. Ewentualnie jakieś mokasynki Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Dobierz tam gdzie garniak kupiłeś. Ewentualnie jakieś mokasynki No właśnie mam, te takie z tą jakby klamrą. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Ty na poważnie z tymi butami czy z nudów dla jaj? Cytuj
Baqś 0 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 ok spoko ucieka tymi czerwonymi dzrzwiami , ale jak ja mam wyjsc na dach? tez tymi dzwiami? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Na dach to chyba najlepiej schodami. Chyba że masz mega jumpa. Leć za nim, aż tak dużej przewagi nie ma. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 19h zajelo mi przejscie fabuly - zrobilem REVENGE, moze ktos opisac po jest w drugej opcji? Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 Wypróbowałem wszystkie 3 typy butów z Perseusa, i żadne nie pasują ;/ Możecie napisać nazwę tych butów które pasują? I który mam garniak ubrać? Nie piszcie "Ten od Perseusa" bo tyle to i ja wiem. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 19h zajelo mi przejscie fabuly - zrobilem REVENGE, moze ktos opisac po jest w drugej opcji? jedziesz odebrac kase za towar ale okazuje sie ze Dimitri zrobil sobie sieczke przy przekazywaniu towaru i musisz sobie poradzic zabierajac kase samemu. strzelanina i poscig za gosciem z walizka no i oczywiscie w(pipi)ienie na ruska. pozniej jedziesz na wesele do romana gdzie nasz kuzyn ginie. potem oczywiscie zemsta - poscig za dimitriewem i zabicie go - to tak w skrocie ;] Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 Wypróbowałem wszystkie 3 typy butów z Perseusa, i żadne nie pasują ;/ Możecie napisać nazwę tych butów które pasują? I który mam garniak ubrać? Nie piszcie "Ten od Perseusa" bo tyle to i ja wiem. Najlepiej idź do savehouse i zapisz grę. Spokojnie, spotkanie zostanie przełożone na później. Teraz idź do sklepu i kup garnitur (krawat, spodnie i buty te z klamrą) znowu pojedź do domu, zapisz grę i czekaj na smsa. Powinno się udać za którymś razem. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 Spoko, drugie zakończenie jest inne, nie bierz opcji z kasą to poznasz inny koniec. Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 ile zajmuje przejście fabuły bez zbędnych dupereli? Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 ile zajmuje przejście fabuły bez zbędnych dupereli? Ja fabułę (60%) przeszedłem grając przez 2 tygodnie po 2 - 3 godziny dziennie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi