Scorp1on 8 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 co zrobic by Jeff oraz Dwayna mozna bylo wozic do klubu, picie,itp? Bo Jeff jest w statsach ale nie mam go w telefonie, zas Dwayne nie odpowiada na telefonowanie (moge tylko zadzwonic lecz nigdzie go nie moge zabrac) Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 Dwayne dopiero po jakimś czasie dzwoni żeby się "zakumplować" Jeżeli już to zrobił to poczekaj i próbuj. Do Jeff'a jeszcze nie doszedłem ale pewnie będzie podobnie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 Dwayne chyba maila najpierw wysyła. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 Dwayne chyba maila najpierw wysyła. Dzwoni z pytaniem czy to ty mu przeszkodziłeś w kąpieli, potem wysyła maila i się w końcu odzywa. Co do Jeff'a to nie wiem, bo do mnie nie dzwoni o 2gą misję :| Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 a takie pytanie co do laski - grajac olalem 1 laske - znajoma laski Romana, zas druga zabito bo takie zakonczenie mialem .Da rade jakas nowa znalesc? Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 Czy jak zabiję Francisa, a nie Derricka, czy będe mógł mieć 100% całej gry? Czytałem ze jeśli zaijemy Franka, to nie będziemy mieć u niego 10)% wykonania misji Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 14 maja 2008 Opublikowano 14 maja 2008 signap - wejdź w internet, meetlove i zarywasz Ktoś wcześniej pisał ze warto pokręcić z LawChick. Za znajomość daje fajnego bonusa przydatnego w trakcie fabuły I faktycznie dobrze czasami mieć prawniczkę ze znajomościami Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 jeszcze jedno , zrobilem chyba wszystkie misje dla Fanczisa (niewiem jak sie go pisze ) i dostalem smsa by zadzownic do niego gdy mam jakis poscig ale w fonie nie ma go w liscie kontaktow Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Mam misję u Packiego pt. Three Leaf Clover ( napad na bank ). Podchodzę do ikonki a mi tam tekst wyskakuje że mam się przebrać. W co pytam? Gdzie? Za ile? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Mam misję u Packiego pt. Three Leaf Clover ( napad na bank ). Podchodzę do ikonki a mi tam tekst wyskakuje że mam się przebrać. W co pytam? Gdzie? Za ile? Garniak z krawatem, stylowe buty i możesz startować do misji. Cytuj
okens 541 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Glupi lecz irytujacy problem: Mam misje u Bruca chodzi o wygranie wyscigu, zoltym pseudo porsche... robie wyscig na pierwszym miejscu( nie strzelam do nikogo, zaliczam checkpointy) a misja konczy sie niepowodzeniem niech ktos mi powie WTF??? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 moze jakis bug? bo ja jak brejdak ukonczylismi ja bez problemow pytanko co do Jeffa - szukajac nieznajomych natrafilem na Jeff lecz po cutscence idzie sobie uliczka i ginie w wypadku - wtf? tak ma byc? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Czy jak zabiję Francisa, a nie Derricka, czy będe mógł mieć 100% całej gry? Czytałem ze jeśli zaijemy Franka, to nie będziemy mieć u niego 10)% wykonania misji Wydaje mi się, że gra jest tak skonstruowana, aby niezależnie od wyborów, dało się ją ukończyć na 100%. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 moze jakis bug? bo ja jak brejdak ukonczylismi ja bez problemow pytanko co do Jeffa - szukajac nieznajomych natrafilem na Jeff lecz po cutscence idzie sobie uliczka i ginie w wypadku - wtf? tak ma byc? Tak, jeżeli jest to 3cia misja dla niego (ta w której zabijasz jego żonę) Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 moze jakis bug? bo ja jak brejdak ukonczylismi ja bez problemow pytanko co do Jeffa - szukajac nieznajomych natrafilem na Jeff lecz po cutscence idzie sobie uliczka i ginie w wypadku - wtf? tak ma byc? Tak, jeżeli jest to 3cia misja dla niego (ta w której zabijasz jego żonę) Żaden bug tylko kontynuacja fabuły. Najpierw robisz dla niego pare zdjęć, później pomagasz mu pozbyć się ciała żony, a na końcu ma pecha i ginie na ulicy. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 aha myslalem ze musze miec go jako frienda w fonie i zapraszac go na wypady gdyz w statsach widnial Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Witam, Znalazł ktoś z Was może fure z sms-ów od Stiviego co się zwie Buccanner, z sms-a wynika, że jest gdzieś w Industrial District i tyle żadnej inne wskazówki Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 15 maja 2008 Opublikowano 15 maja 2008 Witam, Znalazł ktoś z Was może fure z sms-ów od Stiviego co się zwie Buccanner, z sms-a wynika, że jest gdzieś w Industrial District i tyle żadnej inne wskazówki Tu masz wszystko czarno na bialym http://www.xbox360achievements.org/forum/s...amp;postcount=4 Pzdr @ll Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Witam, Znalazł ktoś z Was może fure z sms-ów od Stiviego co się zwie Buccanner, z sms-a wynika, że jest gdzieś w Industrial District i tyle żadnej inne wskazówki Tu masz wszystko czarno na bialym http://www.xbox360achievements.org/forum/s...amp;postcount=4 Pzdr @ll Danke, już myślałem że mnie poj...ebie z szukaniem tej fury. Najlepsze jest to, że szukałem jej na 3 wyspie qr.wa Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 16 maja 2008 Opublikowano 16 maja 2008 Taka mała prośba do osób które ukończyły fabułę i mają pojęcie na temat "wyborów" Mogłby ktoś zrobić pełną listę wyborów jakie są w grze? Na zasadzie - zabijemy go dostaniemy to, darujemy mu życie dostaniemy tamto, skasujemy tego zioma zamiast drugiego to co otrzymamy itp. Wiem że takie porady już się przewijały przez forum ale były pojedyncze, porozrzucane w tematach i wielokrotnie powtarzały się <_< Przydała by się jedna, pełna lista, również na przyszlość dla kolejnych graczy będzie pomocna Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 (edytowane) Taka mała prośba do osób które ukończyły fabułę i mają pojęcie na temat "wyborów" Mogłby ktoś zrobić pełną listę wyborów jakie są w grze? Na zasadzie - zabijemy go dostaniemy to, darujemy mu życie dostaniemy tamto, skasujemy tego zioma zamiast drugiego to co otrzymamy itp. Wiem że takie porady już się przewijały przez forum ale były pojedyncze, porozrzucane w tematach i wielokrotnie powtarzały się <_< Przydała by się jedna, pełna lista, również na przyszlość dla kolejnych graczy będzie pomocna No nie wiem może na początek coś takiego, żeby inni mogli tą bazę modyfikować: Playboy-Dwayne -Playboy: dostajemy jego dom, Dwayne zostaje naszym przyjacielem i jeśli nas lubi, możemy wezwać jego kumpli na pomoc -Dwayne: (nie wiem, chyba nic się nie dostaje) Francis-Derrick -Francis: nic się nie dostaje -Derrick: (podobno dostajemy niedziałającą w praktyce możliwość zgubienia pościgu) Uwaga ostatnia misja! zemsta-kasa -zemsta: Kate jest zadowolona z naszego wyboru, jedzie z nami na ślub Romana i zostaje zabita przez Pegorino, którego zabijamy po pościgu na samym końcu -kasa: Kate jest niezadowolona z naszego wyboru i nie chce się z nami kontaktować; Roman zostaje zabity przed kościołem przez człowieka Dimitriego, na końcu mamy pościg za Dimitrim Edytowane 20 maja 2008 przez Wampis Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 ile jest misji głównego wątku fabularnego w IV? Skończyłem 40 w raptem 7 godzin i martwię się na ile mi starczy gra. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 94, do zrobienia w 20-30 godzin Cytuj
dx36 2 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 Jak nazywa się misja w ktorej odblokuje druga wsype ? Nie Bohan tylko Alon... cos tam cos tam Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 (edytowane) Nie pamietam dokładnie nazwy misji ale dość szybko ma się dostęp do Algonquin Edytowane 18 maja 2008 przez Colin84 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi