w07t3k 0 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Mam pytanko odnosnie randomowych postaci. Czytalem, ze trzeba zrobic u nich misje, by miec 100%. Jedna z nich jest Ivan, ktorego zabilem . Czy mam teraz szanse na 100%. Niby w poradniku jest napisane "-Czy podejmowane w fabule decyzje wpływają na 100% gry? -Nie", ale jednak wole sie upewnic, bo przeciez te postacie(oby nie wszystkie) sa wliczane do statsow. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 (edytowane) ja dla zabawy potracilem jakiegos randoma ze skutkiem smiertelnym ale potem znow byl na mapce Edytowane 10 czerwca 2008 przez signap Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 W każdej liście 100% przy randomowych ludziach jest adnotacja które postacie są liczone do 100 a które nie. Problem looknać 2-3 listy i poczytać? <_< Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Napewno nie masz dla Gambettiego? Jego misje są na pierwszej wyspie w szpitalu. Przy okazji jak juz zaliczyłeś motyw Pest Control to zadzwon do UL Paper, może sie ruszy do przodu. dzwonie i wlacza sie poczta glosowa . Lipa . dzieki za ten TIP . Tu byl chyba jakis bug bo w ogole nie mialem tego na mapie . GTA skonczone , chce juz nowe Cytuj
QTF 8 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 hmmm zauwazylem ze i tak czy sie przejdzie gre wybierajac zemste czy ugode dostaje sie te 250tys. wiec roznica w zakonczeniu jest tylko tak ze umiera jedna luub druga osoba... dziwne bo niby pisze ze tylko w jednym zakonczeniu dostaje sie ta kase... Cytuj
QTF 8 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 mimo tego ze dostarczylem wszystkie auta zlecone przez Steviego to nie pojawil mi sie Infernus przed pizzeria... nie wiem o co chodzi.... a wy?? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 I sie nie pojawi. Infernusa możesz wychaczyć na spokojnie w 2 momentach - podczas dostarczania do dla Stevie'go - po wykonaniu wszystkich misji dla Bernie'go, dostaniesz tele od niego z info o furze. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 pojawi się... jak nie teraz to później. Zawsze jak tam przejeżdżałem, to stał... Cytuj
bajej 28 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 robie ostatnia misje i mnie zawsze rozwalają z rocket lunchera kiedy jestem juz w śmigłowcu.. Jakies rady? Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Ja też dostałem rakietą raz, ale doleciałem i tak do końca. Myśle, że tak musi być Gdzie znajdę randomowe postacie? Na mapie nie są chyba zaznaczeni. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Ok gra ukonczona, ale do tej pory nie mialem misji z MMS (samochody), które trzeba dostarczyc. WTF? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Ok gra ukonczona, ale do tej pory nie mialem misji z MMS (samochody), które trzeba dostarczyc. WTF? Moze dostales ale nie wiesz, szukaj w smsach wiadomosci od steviego. Ktos tu pytal o randomowe postaci, pamietajcie, ze przebieg fabuly i komu darujecie zycie wplywa na to kogo spotkacie, wiec jesli pierwszego ziomka zrzuciliscie z dachu no to sorry wodzu, pozniej go nie szukajcie! :idea: Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Trzeba tez dodac, ze nie wszystkie postaci sa wliczane do 100% gry i do achievementa za poznanie wszystkich randomow(No More Strangers bodajze). Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Mam starego smsa od Steviego (bo misji jeszcze nie robiłem z nim, fabuła zaliczona), ale nie mogę w niego kliknąć, żeby się włączyła misja. JEst tylko tekst ze zdjęciem. Można jakoś aktywować te misje> Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Tych misji sie nie aktywuje, jak u Bruciego. Znajdz ten pojazd, a pojawi sie komunikat, ze wlasnie tego modelu poszukuje Stevie. Zawiez do garazu najlepiej bez uszkodzen i czekaj na kolejnego smsa. Jesli nie chce ci sie czekac idz zapisac gre. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Skończyłem fabułe i zabrałem się za wyciskanie setki, zacząłem od misji dla Fixera (Assassin). Wyczytałem że jest ich dziewięć, zrobiłem chyba z pięć, ale gra nie naliczyła mi za nie żadnych procentów w stats'ach. wtf?! Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 A po co ma naliczać za pojedyncze? Procenty i achivy wpadają za komplet Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Niah da ktoś jakieś porady co do latania śmigłowcem ? Bo za cholere nie moge tego ogarnąc... Mam 59 % i ną ta chwile mam misje tylko w "U" i nie moge przejść misji co najpierw się sledzi smigłowiec a potem należy go ukraść, przez tą misje nie moge dalej popchnąc fabuły, a z tego co się orientuje to potem jest jeszcze jedna misja a potem zdzwoni to mnie "U" i mówi, że znaleźli tego typka co go szukalismy ( nie pamietam jak sie nazywał ) Dobra wiem, że chaotycznie ale chyba zrozumiecie ... Musze jakos sie latać nauczyc żeby skończyć wątek fabularny... Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 A co Ci nie wychodzi? Bo to dosyć proste jeśli przeczytałeś podane instrukcje Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Ogolnie to dodam troche szybkości i najczęściej mi sie nastepna instrukcja nie zdązy wyswietlic tylko BOOM jestem na jakimś budynku Będe musiał probować aż sie naucze... Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Dobra przed chwilą zrobiłem misję w której zabijamy Ray'a i jego strażników , teraz nie mam żądnej misji do wypełnienia, telefon milczy a ja sie wkur... bo chce dostać na koniec gry 3 achivy, a zostało mi mało czasu. Co muszę zrobić? Edytowane 24 października 2008 przez A.L.I Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Pomóżcie proszę wymiatacze : Jestem przed jakąś misją u Packiego, ale kiedy jadę na miejsce jest napisane,że mam kupić suit (garniak) i buty. Ale jakie te buty i garniak mają byc i w którym sklepie ? Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 26 października 2008 Autor Opublikowano 26 października 2008 Jakiekolwiek, Perseus w Algonquin. Pamiętaj tylko, że nie możesz mieć na sobie okularów ani czapki. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Pytanie: Zabić Darko czy nie? - Są jakieś konsekwencje tego wyboru? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi