kubson 3 189 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 mam pytanie czy po zakoneczniu glownego watku jest mozliwosc dokonczenia misji u romana i little jacob'a itd ? pozdro Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Jakie ma znaczenie, zabicie Dwayne'a czy Playboy'a ? Jakieś inne zakończenie, czy co? Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 To nie jedyny taki wybór, będzie ich więcej . A czy coś ważnego zmieniają to nie wiem, gry jeszcze nie ukończyłem. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Są to tylko skutki w stylu pieniądze/willa, albo z kim będziesz się umawiać, a kto będzie wąchać kwiatki od spodu. Nic ważniejszego. Fabułę (końcówkę) zmienia tylko wybór zabić Dimitrija czy iść z nim na układ Główny wątek to ok. 60kilka%. @kubson - a niby jakich misji ? Jeśli chodzi o paczki dla Jacoba to tak, a misje Romana to tylko fabuła. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 (edytowane) Pytanko mam, mianowicie - o co chodzi w Dartsach? Moglby ktos przyblizyc ogolna zasade? Bo wlasciwie chodzi mi tylko o koncowke, zostajemy mi powiedzmy do wbicia 8 punktow, trafiam 8 i nie zalicza wygranej? A tutorial pominalem (przypadkiem!) ;] Edit - dobra juz nie wazne, poczytalem na googlach xd Edytowane 3 maja 2008 przez Sztajniec Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 (edytowane) Co z tym calym Sobcial Club ? Mam tam konto, zlinkowalem z PSN ID i co dalej ? Nie widze tam zadnych statystyk ani nic, w Games mam tylko ikonke GTA IV, ale nic poza tym. Edytowane 3 maja 2008 przez saptis Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Czy w tej część jest możliwość "pożyczenia" samolotu z lotniska? Cytuj
Psycho-Mantis 0 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 No to podziel się wiedzą, bo ja też nie wiemo ssso chodzi Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 (edytowane) Na sam koniec, trzeba uderzyć w pole "X2", czyli jak mamy 8, to celujemy w 4, by była podwójnie. Patrząc na tarcze mamy podział przy każdej liczbie na: normalną stawkę, podwójną i potrójną. http://pl.wikipedia.org/wiki/Dart#Punktacja Edytowane 3 maja 2008 przez Emtebe Cytuj
diolek 43 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 jedno pytanie: na opakowaniu z gry wersji na ps3 napisane jest ze gra chodzi w 1080p , a jak wlacza mi sie gra to przelacza sie w tryb 720p , dlaczego? czyzby niebylo 1080p? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Mozna gdzies jeszcze kupic pingle poza ruskim sklepem? Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Mozna gdzies jeszcze kupic pingle poza ruskim sklepem? Niet Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 jedno pytanie: na opakowaniu z gry wersji na ps3 napisane jest ze gra chodzi w 1080p , a jak wlacza mi sie gra to przelacza sie w tryb 720p , dlaczego? czyzby niebylo 1080p? Polecam instrukcję użytkowania od PlayStation 3. Jeśli takowej nie posiadasz to wejdź w ustawienia konsoli i wybierz opcję aby konsola wyświetlała obraz tylko w 1080p (nie polecam). Cytuj
Janush 224 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Czy da się tiuningować wozy. Bo widziałem kilka postów na gtasite i na youtube że się da ale wcześniej przed wyjściem gry była podana infor. że się nie da. Więc jak to jest z tym ? Cytuj
yanek 0 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Mam problem ze znalezieniem samochodu DF8-90 (samochody z sms), który wg. sms znajduje się w amusement park, ale tego na mapie nigdzie nie widzę ;/ Jak mi ktoś poda chociaż mniej więcej rejon gdzie to jest to już sobie poradzę ;p Cytuj
popiol 16 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 noo i jak z tą ilością pojazdow? Srak <_< Stary zastanów się, skąd my to mamy wiedzieć? Nikt nie jest w stanie policzyć ile modeli aut jest w grze. Google.pl i lecisz może coś znajdziesz. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 samemu policzyc nie mozesz iloma pojazdami jezdziles ?? mnie cieszy mercedes s-klasse oraz chrysler 300 c kombi, kradne glownie te samochody, jest jeszcze bmw m3 ale mnie nie rajcuje, ot fajnie ze jest. Cytuj
Gasei 3 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Czy jest jakas inna opcja mierzenia z klamki oprocz auto locka ? Bo np. jedzie samochod a ja chcialbym przebic mu oponę le nie moge bo lockuje sie na jakims typku idącym po ulicy Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Czy jest jakas inna opcja mierzenia z klamki oprocz auto locka ? Bo np. jedzie samochod a ja chcialbym przebic mu oponę le nie moge bo lockuje sie na jakims typku idącym po ulicy Jak grasz na ps3 to po prostu lekko przytrzymaj l2 -wtedy będziesz mieć zwykłe celowanie jak w każdej strzelaninie.Naciśnięcie l2 na maxa sprawia,że włącza się auto lock Cytuj
Qra 160 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Czy jest jakas inna opcja mierzenia z klamki oprocz auto locka ? Bo np. jedzie samochod a ja chcialbym przebic mu oponę le nie moge bo lockuje sie na jakims typku idącym po ulicy Jest też free aim, do zmiany w opcjach. Wystarczy także lżej nacisnąć spust - zamiast auto locka możesz swobodnie mierzyć. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 A ja chciałem się dowiedzieć czy są w grze jakieś elementy mocno erotyczne? Bo na razie zaliczyłem tylko "private dance" w klubie, i widoczek na kamienicę w której Nico przebywał z panną. Jak chce wziąć panienkę z ulicy to uciekają wszystkie. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Ktoś wcześniej pytał, czy są w grze jakieś garaże gdzie można zostawić auto/motor. Auto/motor można zostawić pod domem Nicko (jest takie żółte pole i w środku jest jakiś tam napis), wtedy można zapisać, a pojazd po zapisaniu i wczytaniu gry będzie tam stał Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 witam czy gta 4 dziala w rozdzielczosci 1080p czy 720p Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 A ja chciałem się dowiedzieć czy są w grze jakieś elementy mocno erotyczne? Bo na razie zaliczyłem tylko "private dance" w klubie, i widoczek na kamienicę w której Nico przebywał z panną. Jak chce wziąć panienkę z ulicy to uciekają wszystkie. Z dziwką za 20$ - robi ci handjoba 50$ - robi ci loda 70$ - Siada na tobie i ruchasz ją "na jeźdzca" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi