Qra 160 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Czy Super GT jeździ normalnie po ulicach? Dotąd widziałem go tylko 2 razy, w misjach. Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Czy ktos z Was orientuje sie czy na pierwszej wyspie znajde gdzies helikopter? Jesli tak to gdzie? Na pierwszej wyspie jest na lotnisku (jest tam też N900), jednak postawienie stopy na płycie równa się 4 gwiazdki ... Warto jednak od początku mieć dziewięć set na stanie, a helikopterem można zwiedzić całe miasto.. Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Mam pytanko: gdzie znajduje się ten garaż tzn. miejsce do zaparkowania ? To jest przed naszym pierwszym safehousem (niby Romana) czy jakoś dalej w grze ? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Mam pytanko: gdzie znajduje się ten garaż tzn. miejsce do zaparkowania ? To jest przed naszym pierwszym safehousem (niby Romana) czy jakoś dalej w grze ? Prostokat na poboczu ulicy oznaczony zolta linia z napisem Park Here czy jakos tak, przed wejsciem do mieszkania Romana. Cytuj
yanek 0 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Gdzie stoi BF8-90 , 27 samochod z listy Steviego? Niby znajduje sie przy amusement park, ale nie moge i tak znalesc bo nie wiem gdzie to jest o, elito, nie wiesz gdzie jest amusement park? ;] ...a o co kaman? Ponawiam pytanie. też nie wiedziałem dopóki nie sprawdziłem w słowniku co to znaczy amusement Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 a z czym masz problem? XD, na GAMEFAQS, IGN, google jest juz Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 (edytowane) Mam pytanko: gdzie znajduje się ten garaż tzn. miejsce do zaparkowania ? To jest przed naszym pierwszym safehousem (niby Romana) czy jakoś dalej w grze ? Tak wygląda teraz garaż Ten co jest później zaznaczony na mapie służy niestety tylko do zarabiania. Z drugiej strony w grze jest tyle fajnych autek, że zawsze się coś znajdzie ciekawego i można zaparkować przed jednym z kilku sefahouse'ów. czy jest juz jakas solucja do gry? Są już różne solucje ale chyba nie pełne i po angielsku. Ta jest bardzo fajna. A tutaj jest jakaś po polsku. Jutro wychodzi nowy numer konkurencji gdzie ma być jakiś poradnik (pewnie tylko kawałek), a ekipa PE też na bank dłubie jakiś fachowy poradnik. Najlepsza solucja jest jednak tutaj na tym forum, chyba na każde pytanie można uzyskać odpowiedź Edytowane 6 maja 2008 przez aux Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Na torrentach krąży bardzo fajna wersja poradnika do GTA IV - wszystko fajnie opisane, poradnik w pdf, mapy i kilka video do końcowych misji. Całość waży ok.135mb i jest oficjalnie darmowe (więc nie łamię regulaminu ). Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 czy jest gdzie spis WSZYSTKICH utworow i wykonawcow w GTA IV?a jesli nie to zalezy mi najbardziej na piosenkach ze stacji Vladivostok. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 (edytowane) http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV_soundtrack Pierwszy link w google... Edytowane 7 maja 2008 przez wojnar Cytuj
szafajego 0 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Czy ktos z Was orientuje sie czy na pierwszej wyspie znajde gdzies helikopter? Jesli tak to gdzie? Na pierwszej wyspie jest na lotnisku (jest tam też N900), jednak postawienie stopy na płycie równa się 4 gwiazdki ... Warto jednak od początku mieć dziewięć set na stanie, a helikopterem można zwiedzić całe miasto.. Hmmm... szukalem tam ale niezbyt dokladnie, bo wciagnelo mnie robienie Rolled Over Jesli mozesz to napisz gdzie dokladniej znajde heli. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 lol.nie mam pojecia czemu mi to nie wyskakiwalo po wpisywaniu w google...dzieki. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 (edytowane) Jak wykonuje się różne kombinacje ciosów? Czy można wykonywać jakieś złożone akcje czy tylko pozostaje wciskanie jednego przycisku? Można wciskać trzy razy kółeczko lub trzy razy trójkąt i za każdym razem Niko wykona inne animacje ciosów. Oczywiście wiem, że można robić uniki oraz zapodać kopa. Chodzi mi czy są jakieś bardziej złożone kombinacje. Pytam się bo duszenie jednego przycisku wychodzi najlepiej ale jak są jakieś dodatkowe akcje to warto je wypróbować. Edytowane 7 maja 2008 przez rkBrain Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Najlepiej w walce wrecz szukac countera, po tym NB dobre comba wyprowadza. Cytuj
estel 806 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 (edytowane) Hihi, ludzie narzekaja, ale i tak ostro szpilaja ;] Jakies info odnosnie ilosci sprzedanych kopii w dzien premiery? Edit: I pytanie, przejscie glownego watku to ile +/- h gry? Edytowane 7 maja 2008 przez estel Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 (edytowane) serwis Chart Track ogłosił, iż GTA IV sprzedała się w 926,000 kopiach w Anglii, pobijając dotychczasowego rekordzistę Fifę 2008! GTA IV stało się też najlepiej sprzedającą się grą w historii Wielkiej Brytanii! Gratuluję tak dobrego wyniku! Dodam jeszcze, iż w USA GTA IV na Xbox 360 sprzedała się w 2,317,774 sztukach! A GTA IV na PS3 sprzedała się w 1,386,032 sztukach! Bardzo dobre wyniki. Co do dnia sprzedaży to nie znalazłem... -gtasite.pl- Edytowane 7 maja 2008 przez Fab3r Cytuj
vip77 237 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 da sie pojezdzic kolejka gorska, albo jakimis innymi atrakcjami w wesolym miasteczku? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Edit: I pytanie, przejscie glownego watku to ile +/- h gry? Około 24-26 godzin. Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 (edytowane) W radiu leciał kawałek z plumkającą melodią z "The next episode" Dr. Dre. Co to za kawałek? Bo nawet, z którego radia zapomniałem.. Senk ju. Edytowane 7 maja 2008 przez Sikor Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 W sumie nie wiem, ja zawsze uzywam ZiT jak slysze fajny kawalek. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 W radiu leciał kawałek z plumkającą melodią z "The next episode" Dr. Dre. Co to za kawałek? Bo nawet, z którego radia zapomniałem.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi