Tosh 1 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Umówiłem się na randkę z LawChick, napisała mi że będzie w jakimś Little F w Chinatown. Gdzie to dokładnie jest? Randke mam dopiero o dwunastej w południe, ale chce się upewnić, żeby nie błądzić przed randką ;f od kogo dostanę nowy telefon na misji? Nie mówcie na której, tylko od kogo A, pod kryjówką stoi biały Huntley Sport i czarny Cavalcade - That's how i roll! Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 7 maja 2008 Opublikowano 7 maja 2008 Umówiłem się na randkę z LawChick, napisała mi że będzie w jakimś Little F w Chinatown. Gdzie to dokładnie jest? Randke mam dopiero o dwunastej w południe, ale chce się upewnić, żeby nie błądzić przed randką ;f od kogo dostanę nowy telefon na misji? Nie mówcie na której, tylko od kogo A, pod kryjówką stoi biały Huntley Sport i czarny Cavalcade - That's how i roll! od Playboy X Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Jak bedzie randka sie zblizac dostaniesz namiar na mapie nie boj zaby. Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 (edytowane) Nie wiem czy to dobry temat, ale rzucę tutaj. Mógłby ktoś opisać dokładniej jak się klepać w GTA ? W sensie, że walczyć wręcz. Bo ja cały czas duszę tylko B (gram na 360tce), a wiem że kombosy też można robić. Ale jak wciskam unik to i tak Niko stoi jak idiota, a przechodnie go klepią równo Jak się robi z tym unikiem, żeby to dobrze wyszło ? Gram dość krótko więc może to po prostu kwestia wyczucia. Ale jak ktoś ma jakiś dobry sposób to chętnie przeczytam. Edytowane 8 maja 2008 przez Osaka Cytuj
Dud.ek 2 057 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Jak widzisz, że przeciwnik wyprowadza cios to klepiesz A, Niko robi unik i mozesz wyprowadzic countera (Y lub B) Cytuj
Drreyes 0 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Mam pytanie. Czy można zginąć dostając w głowę jakimś odłamkiem np. jeżeli rozwalasz samochód bazooką i jakaś blaszka ci w łeb strzeli. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Nie, odłamki przenikają przez wszystko i po chwili znikają :potter: Cytuj
bajej 28 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 jest jakis opis kazdej misji w PL? Szukam dl akumpla ktory ma problemy z angielskim.. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Czy ktoś z Was wie gdzie znajdę samochód Lamborghini podobny, tj. ten z 4 rurami wydechowymi z tyłu ułożonymi w kółko? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 jest jakis opis kazdej misji w PL? Szukam dl akumpla ktory ma problemy z angielskim.. Sa juz. Kilka stron wczesniej chyba bylo. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 maja 2008 Opublikowano 8 maja 2008 Czy ktoś z Was wie gdzie znajdę samochód Lamborghini podobny, tj. ten z 4 rurami wydechowymi z tyłu ułożonymi w kółko? Generalnie ciezko trafic,w polnocnym Alderney jest duzo dobrych fur, w okolicach Star Junction raz trafilem tez. W autoeroticar czasem stoja fajne auta. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Mam pytanko odnośnie 100% Mam 90.75% i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ,że już wszysko zrobiłem oprócz zestrzelenia 200 gołębi. Losowych osób znalazłem 11 i tu moje pytania: 1) Czy jest możliwe ,że za zestrzelenie tych 200 gołębi dostane prawie 10%? 2)Czy jeśli zabiłem wiekszośc osób w momentach w których moge to zrobić np. Ivan , to automatycznie trace możliwośc brania od nich misji dodatkowych ,więc i możliwośc zaliczenia gry na 100% ??? Cytuj
Blim 0 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Mam pytanko odnośnie 100% Mam 90.75% i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ,że już wszysko zrobiłem oprócz zestrzelenia 200 gołębi. Losowych osób znalazłem 11 i tu moje pytania: 1) Czy jest możliwe ,że za zestrzelenie tych 200 gołębi dostane prawie 10%? 2)Czy jeśli zabiłem wiekszośc osób w momentach w których moge to zrobić np. Ivan , to automatycznie trace możliwośc brania od nich misji dodatkowych ,więc i możliwośc zaliczenia gry na 100% ??? Story Missions - 60% * Complete every available story mission. This means, if there’s a mission blip on the map for a person, you have to go there and do said mission. Procedural Missions - 8% * Little Jacob drug delivery - 2% o See “Courier Service” HERE * Brucie 10 cars export - 2% o See “Order Fullfilled” HERE * Brucie Races - 2% o See “Genetically Superior” HERE o NOTE: Although the achievement requires you to win twenty races, you only need to win the original nine for the percentage. * Assassinations - 2% o See “Assassin’s Greed” HERE Car Thefts - 2% * Deliver all 30 vehicles to the garage o See “You Got the Message” HERE Friends - 10% * Open all unique abilities and complete all activities o You need to do every activity available for each person, HERE’s a printable spreadsheet showing what you can do with whom. Just check off the activity once you’re done. This will also work to unlock the procedural mission achievements. o For games, you must actually beat your friends (i.e. beat them at pool, darts, etc) o Roman and Dwayne do NOT count towards the percentage! Activities - 5% * Beat all activities at least once o Darts vs friend or computer - 1.25% o Bowling vs friend in a FULL game - 1.25% o Pool vs friend or computer win - 1.25% o QUB3D beat high score - 1.25% Random Characters - 5% * Find all the random characters and complete all their missions o See "No More Strangers" HERE o NOTE: The achievement for No More Strangers only requires you to meet each random character once, for the percentage, you must complete all parts i.e. Brian Part 1, 2, and 3. o Jeff, Cherise, Clarence, and Ivan do NOT count towards the percentage. Most Wanted - 2.5% * Kill all 30 PEDs on list o See 'Manhunt" HERE. Vigilante - 2.5% * Complete 20 crimes o See "Cleaned the Mean Streets" HERE. Flying Rats - 2.5% * Find all 200 pigeons o See "Endangered Species" HERE. Unique Stunt Jumps - 2.5% * Complete all 50 stunt jumps o See "Dare Devil" HERE. Total = 100% Complete all of the above and bask in the awesomeness of the Key to the City achievement. Cytuj
hitokiri 0 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Witam Czy za zabijanie gołebi dostaje sie jakieś bonusy tak jak to było w poprzednich czesciach z paczkami(bronie, pancerze w safehous) Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Można umawiać się przez neta czy tylko z tym adwokatem? Cytuj
wisza 5 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 (edytowane) Mozna umawiac sie z laskami, wystarczy kliknac na rozowa ramke w necie Lovemet i wybrac Female, polecam 19-latke SoBoHoe - chyba tak sie pisze Edytowane 9 maja 2008 przez wisza Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 A da się jakoś umówić z inną laską niż Kiki i Carmen? Bo jakoś inne ciągle odmawiają... Cytuj
Qra 160 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Blim ----> Kopsnij linka do tego http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ead.php?t=70783 Cytuj
Tosh 1 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Czy ktoś z Was wie gdzie znajdę samochód Lamborghini podobny, tj. ten z 4 rurami wydechowymi z tyłu ułożonymi w kółko? To akurat jest odpowiednik Pagani Zonda Cytuj
wisza 5 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Niestety wojnar mi nie udalo sie umowic z innymi laskami jak Kiki i Carmen Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Blim ----> Kopsnij linka do tego http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ead.php?t=70783 Kurna , i mam problem ,bo z tego wszystkiego wynika ,że powinienem miec 97.50% ,a mam tylko 92% po zaliczeniu tego automatu Bede robił chyba wszystko od nowa... Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Jak już się czepiać szczegołów to tył jest tylko od zondy, przód to czyste murcielago Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 dokladnie takie dwa w jednym, do tego Lambo doors ;] Mi sie najfajniej jezdzi Sultanem ( koniecznie wersja z wysokim spoilerem ) Coquette a do lansu Huntley Sport w 2 kolorach Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Witam Czy za zabijanie gołebi dostaje sie jakieś bonusy tak jak to było w poprzednich czesciach z paczkami(bronie, pancerze w safehous) Tylko za 200 dostajesz helikopter z rakietami. Nie wiem gdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi