Opublikowano 9 maja 200816 l dokladnie takie dwa w jednym, do tego Lambo doors ;] Mi sie najfajniej jezdzi Sultanem ( koniecznie wersja z wysokim spoilerem ) Coquette a do lansu Huntley Sport w 2 kolorach Ja się lansuje w Cavalcade, ale ostatnio miejsce Huntleya zajęła "Pszczółka", czyli czarno żółty Sabre GT
Opublikowano 9 maja 200816 l Tia fajnie czasem spotkac jakas dopasiona wersje normalnego wozu :] Mnie najbardziej rozbrajaja zardzewiale rozpadajace sie fury :lol3:
Opublikowano 10 maja 200816 l na iksie bez problemowo zapuszczałem muzykę z konsoli podczas gry. jak na ps3 - nie wiem.
Opublikowano 10 maja 200816 l Wie ktoś, jak wykonań stunt jumpa, który znajduje się w środku bazy "policyjnej"? Wjeżdżam tam i dostaję 4 gwiazdki od razu. Trzeba dostać się na dach budynku...
Opublikowano 10 maja 200816 l Niestety wojnar mi nie udalo sie umowic z innymi laskami jak Kiki i Carmen Carmen jest konkretna. Typowy produkt końcowy sieczki serwowanej w MTV. Edytowane 10 maja 200816 l przez t3xz
Opublikowano 10 maja 200816 l Weź motor, musisz dostać się po schodach od strony północy do góry, potem po rampach. OStateczny SJ jest na dachu samym.
Opublikowano 10 maja 200816 l Nie mam pojecia metralpl, wiem ze zamiast 'paczek' jest 199 golebi do zabicia Jak na razie zabilem jednego a mam 35h na budziku
Opublikowano 10 maja 200816 l Laski nie sa wymagane na 100%, ale kiki i carmen daja fajne bonusy po pewnym czasie.
Opublikowano 10 maja 200816 l Najfajniejszy jest pseudo - Viper - dźwięk silnika + duży płomień z rury przy wysokich obrotach, zupełnie jak w rzeczywistości. Znaleźć go można najczęściej na Time Square
Opublikowano 11 maja 200816 l Czy random pedestrians pojawiaja sie zaleznie od pory dnia, w wybranych godzinach? xD
Opublikowano 11 maja 200816 l Czy random pedestrians pojawiaja sie zaleznie od pory dnia, w wybranych godzinach? xD Tylko Eddie i Sara (w nocy lub nad ranem). Reszta powinna stać tam cały czas. Mapek sobie poszukaj, bo nie chce mi się znowu szperać
Opublikowano 11 maja 200816 l Hej wie ktos czy mozna gdzieś znaleźć samochód o nazwie Buffalo (kopia Dodge'a Charger'a)? Jest wersja FBI... ale czy jest też zwykła? Edytowane 11 maja 200816 l przez Emet
Opublikowano 11 maja 200816 l hmm jakos nie spotkalem go poza FBI Buffalo co do pytania o czas gry fabuly to ja mialem ze 20h ale przez 95% gry sam jezdzilem do celu potem wybralem sobie taxowki, oraz wychodzilem czesto z goscmi jesli dzwonili Edytowane 11 maja 200816 l przez signap
Opublikowano 11 maja 200816 l Czy random pedestrians pojawiaja sie zaleznie od pory dnia, w wybranych godzinach? xD Tylko Eddie i Sara (w nocy lub nad ranem). Reszta powinna stać tam cały czas. Mapek sobie poszukaj, bo nie chce mi się znowu szperać a to trzeba robic w jakiejs kolejnosci czy jak? podjezdzam w miejsca pozaznaczane na mapkach i jak na razie tylko 3 mi sie pojawilo a reszty nie ma
Opublikowano 11 maja 200816 l a to trzeba robic w jakiejs kolejnosci czy jak? podjezdzam w miejsca pozaznaczane na mapkach i jak na razie tylko 3 mi sie pojawilo a reszty nie ma ehh... poszukaj na google, znajdziesz (chyba z ign) poradnik co u kogo zrobić i kiedy się pojawiają, oraz gdzieś indziej mapkę kiedy i w jakiej kolejności.
Opublikowano 11 maja 200816 l a to trzeba robic w jakiejs kolejnosci czy jak? podjezdzam w miejsca pozaznaczane na mapkach i jak na razie tylko 3 mi sie pojawilo a reszty nie ma ehh... poszukaj na google, znajdziesz (chyba z ign) poradnik co u kogo zrobić i kiedy się pojawiają, oraz gdzieś indziej mapkę kiedy i w jakiej kolejności. wlasnie szukalem i nie moge znalezc dlatego pytam. moze ktos zarzucic linka?
Opublikowano 11 maja 200816 l http://www.onlinecenter.pl/upload/gtaporadnik/ludzie.jpg Mapka z www.onlinecenter.pl
Opublikowano 11 maja 200816 l Ehh... :] http://img132.imageshack.us/img132/2610/ra...aractersbj2.jpg Eddie'ego znajdziesz zarówno 1wszy raz jak i drugi ok. 1-3 w nocy, Sarę nad ranem. Nie wiem czy zabiłeś Vlada, Cherise i Clarence i nie odebrałeś telefonu od Jeffa, wtedy oni się już nie liczą do 100%.
Opublikowano 12 maja 200816 l http://www.onlinecenter.pl/upload/gtaporadnik/ludzie.jpg Mapka z www.onlinecenter.pl nie o to chodzilo ale dzieki Ehh... :] http://img132.imageshack.us/img132/2610/ra...aractersbj2.jpg Eddie'ego znajdziesz zarówno 1wszy raz jak i drugi ok. 1-3 w nocy, Sarę nad ranem. Nie wiem czy zabiłeś Vlada, Cherise i Clarence i nie odebrałeś telefonu od Jeffa, wtedy oni się już nie liczą do 100%. o wielkie dzieki
Opublikowano 12 maja 200816 l Jestem po kilku misjach na drugiej wyspie. Kiedy dostanę jakiś lepszy telefon z aparatem?
Opublikowano 13 maja 200816 l Gdzie 3 woz dla Steviego znalezc. Pisze w mms-ie, ze w jakims car parku pod stacja anounsment park, moze cos pokrecilem. Gdzie to jest u licha? <_<