Skocz do zawartości

GTA IV FAQ

Featured Replies

Opublikowano
dokladnie takie dwa w jednym, do tego Lambo doors ;] Mi sie najfajniej jezdzi Sultanem ( koniecznie wersja z wysokim spoilerem ) Coquette a do lansu Huntley Sport w 2 kolorach :D

Ja się lansuje w Cavalcade, ale ostatnio miejsce Huntleya zajęła "Pszczółka", czyli czarno żółty Sabre GT :D

• Odpowiedzi 603
  • Wyświetleń 37,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• http://img51.imageshack.us/img51/549/gta4m.jpg

• 3 złote się należy .       http://www.gta4.net/map/?lat=-34.47509765625&lng=53.8330078125&z=5&c=theft

• Trzeba było tak od razu mówić . Można wyłączyć zarówno HUD, jak i radar.

Opublikowano

Tia fajnie czasem spotkac jakas dopasiona wersje normalnego wozu :] Mnie najbardziej rozbrajaja zardzewiale rozpadajace sie fury :lol3:

Opublikowano

Jest jakaś szansa, albo sposób na własny soundtrack?

Opublikowano

na iksie bez problemowo zapuszczałem muzykę z konsoli podczas gry. jak na ps3 - nie wiem.

Opublikowano

Wie ktoś, jak wykonań stunt jumpa, który znajduje się w środku bazy "policyjnej"? Wjeżdżam tam i dostaję 4 gwiazdki od razu. Trzeba dostać się na dach budynku...

Opublikowano
Niestety wojnar mi nie udalo sie umowic z innymi laskami jak Kiki i Carmen :)

Carmen jest konkretna. Typowy produkt końcowy sieczki serwowanej w MTV.

Edytowane przez t3xz

Opublikowano

Weź motor, musisz dostać się po schodach od strony północy do góry, potem po rampach. OStateczny SJ jest na dachu samym.

Opublikowano

Nie mam pojecia metralpl, wiem ze zamiast 'paczek' jest 199 golebi do zabicia :) Jak na razie zabilem jednego a mam 35h na budziku :D

Opublikowano

Najfajniejszy jest pseudo - Viper - dźwięk silnika + duży płomień z rury przy wysokich obrotach, zupełnie jak w rzeczywistości. Znaleźć go można najczęściej na Time Square :)

Opublikowano

Czy random pedestrians pojawiaja sie zaleznie od pory dnia, w wybranych godzinach? xD

Opublikowano
Czy random pedestrians pojawiaja sie zaleznie od pory dnia, w wybranych godzinach? xD

Tylko Eddie i Sara (w nocy lub nad ranem). Reszta powinna stać tam cały czas. Mapek sobie poszukaj, bo nie chce mi się znowu szperać :P

Opublikowano

Hej wie ktos czy mozna gdzieś znaleźć samochód o nazwie Buffalo (kopia Dodge'a Charger'a)? Jest wersja FBI... ale czy jest też zwykła?

Edytowane przez Emet

Opublikowano

hmm jakos nie spotkalem go poza FBI Buffalo

co do pytania o czas gry fabuly to ja mialem ze 20h ale przez 95% gry sam jezdzilem do celu potem wybralem sobie taxowki, oraz wychodzilem czesto z goscmi jesli dzwonili

Edytowane przez signap

Opublikowano

Tylko Eddie i Sara (w nocy lub nad ranem). Reszta powinna stać tam cały czas. Mapek sobie poszukaj, bo nie chce mi się znowu szperać :P

a to trzeba robic w jakiejs kolejnosci czy jak? podjezdzam w miejsca pozaznaczane na mapkach i jak na razie tylko 3 mi sie pojawilo a reszty nie ma :(

Opublikowano
a to trzeba robic w jakiejs kolejnosci czy jak? podjezdzam w miejsca pozaznaczane na mapkach i jak na razie tylko 3 mi sie pojawilo a reszty nie ma :(

ehh... poszukaj na google, znajdziesz (chyba z ign) poradnik co u kogo zrobić i kiedy się pojawiają, oraz gdzieś indziej mapkę kiedy i w jakiej kolejności.

Opublikowano

ehh... poszukaj na google, znajdziesz (chyba z ign) poradnik co u kogo zrobić i kiedy się pojawiają, oraz gdzieś indziej mapkę kiedy i w jakiej kolejności.

wlasnie szukalem i nie moge znalezc dlatego pytam. moze ktos zarzucic linka?

Opublikowano

nie o to chodzilo ale dzieki ;)

Ehh... :]

http://img132.imageshack.us/img132/2610/ra...aractersbj2.jpg

Eddie'ego znajdziesz zarówno 1wszy raz jak i drugi ok. 1-3 w nocy, Sarę nad ranem. Nie wiem czy zabiłeś Vlada, Cherise i Clarence i nie odebrałeś telefonu od Jeffa, wtedy oni się już nie liczą do 100%.

o wielkie dzieki :)

Opublikowano

Jestem po kilku misjach na drugiej wyspie. Kiedy dostanę jakiś lepszy telefon z aparatem?

Opublikowano

Gdzie 3 woz dla Steviego znalezc. Pisze w mms-ie, ze w jakims car parku pod stacja anounsment park, moze cos pokrecilem. Gdzie to jest u licha? <_<