Skocz do zawartości

GTA IV FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dokladnie takie dwa w jednym, do tego Lambo doors ;] Mi sie najfajniej jezdzi Sultanem ( koniecznie wersja z wysokim spoilerem ) Coquette a do lansu Huntley Sport w 2 kolorach :D

Ja się lansuje w Cavalcade, ale ostatnio miejsce Huntleya zajęła "Pszczółka", czyli czarno żółty Sabre GT :D

Opublikowano (edytowane)
Niestety wojnar mi nie udalo sie umowic z innymi laskami jak Kiki i Carmen :)

Carmen jest konkretna. Typowy produkt końcowy sieczki serwowanej w MTV.

Edytowane przez t3xz
Opublikowano
Czy random pedestrians pojawiaja sie zaleznie od pory dnia, w wybranych godzinach? xD

Tylko Eddie i Sara (w nocy lub nad ranem). Reszta powinna stać tam cały czas. Mapek sobie poszukaj, bo nie chce mi się znowu szperać :P

Opublikowano (edytowane)

Hej wie ktos czy mozna gdzieś znaleźć samochód o nazwie Buffalo (kopia Dodge'a Charger'a)? Jest wersja FBI... ale czy jest też zwykła?

Edytowane przez Emet
Opublikowano (edytowane)

hmm jakos nie spotkalem go poza FBI Buffalo

co do pytania o czas gry fabuly to ja mialem ze 20h ale przez 95% gry sam jezdzilem do celu potem wybralem sobie taxowki, oraz wychodzilem czesto z goscmi jesli dzwonili

Edytowane przez signap
Opublikowano
Czy random pedestrians pojawiaja sie zaleznie od pory dnia, w wybranych godzinach? xD

Tylko Eddie i Sara (w nocy lub nad ranem). Reszta powinna stać tam cały czas. Mapek sobie poszukaj, bo nie chce mi się znowu szperać :P

a to trzeba robic w jakiejs kolejnosci czy jak? podjezdzam w miejsca pozaznaczane na mapkach i jak na razie tylko 3 mi sie pojawilo a reszty nie ma :(

Opublikowano
a to trzeba robic w jakiejs kolejnosci czy jak? podjezdzam w miejsca pozaznaczane na mapkach i jak na razie tylko 3 mi sie pojawilo a reszty nie ma :(

ehh... poszukaj na google, znajdziesz (chyba z ign) poradnik co u kogo zrobić i kiedy się pojawiają, oraz gdzieś indziej mapkę kiedy i w jakiej kolejności.

Opublikowano

ehh... poszukaj na google, znajdziesz (chyba z ign) poradnik co u kogo zrobić i kiedy się pojawiają, oraz gdzieś indziej mapkę kiedy i w jakiej kolejności.

wlasnie szukalem i nie moge znalezc dlatego pytam. moze ktos zarzucic linka?

Opublikowano

nie o to chodzilo ale dzieki ;)

Ehh... :]

http://img132.imageshack.us/img132/2610/ra...aractersbj2.jpg

Eddie'ego znajdziesz zarówno 1wszy raz jak i drugi ok. 1-3 w nocy, Sarę nad ranem. Nie wiem czy zabiłeś Vlada, Cherise i Clarence i nie odebrałeś telefonu od Jeffa, wtedy oni się już nie liczą do 100%.

o wielkie dzieki :)