Opublikowano 13 maja 200816 l www.whattheydonotwantyoutoknow.com Po kiego wala mi link do strony GTA IV oficjalnej?
Opublikowano 13 maja 200816 l www.whattheydonotwantyoutoknow.com Po kiego wala mi link do strony GTA IV oficjalnej? wpisujesz to w przegladarce w grze i masz pozaznaczane wszystko
Opublikowano 13 maja 200816 l www.whattheydonotwantyoutoknow.com Po kiego wala mi link do strony GTA IV oficjalnej? wpisujesz to w przegladarce w grze i masz pozaznaczane wszystko Nie mam boxa podlaczonego do boxa i nie moge podlaczyc. Jakies inne sugestie?
Opublikowano 13 maja 200816 l GTA ma wewnętrznego neta więc nigdzie się nie musisz podłaczać Idziesz do kompa i klepiesz adres.
Opublikowano 13 maja 200816 l Gdzie 3 woz dla Steviego znalezc. Pisze w mms-ie, ze w jakims car parku pod stacja anounsment park, moze cos pokrecilem. Gdzie to jest u licha? <_< O ile dobrze pamietam to naprzeciwko wesolego miasteczka w Broker
Opublikowano 13 maja 200816 l GTA ma wewnętrznego neta więc nigdzie się nie musisz podłaczać Idziesz do kompa i klepiesz adres. LOL. Dziekuje slicznie.
Opublikowano 15 maja 200816 l jak zrobić żeby Cie policja nie goniła po lotnisku? Automatycznie zaczynają cię gonić i nic z tym nie zrobisz ... ale nie ma problemu, jeżdżą głównie poza pasem i nie przeszkadzają zbytnio
Opublikowano 15 maja 200816 l to do dupy. szukałem jakiegoś miejsca żebym se mógł motorkiem na gumie pojeździć i w ogóle gdzieś gdzie jest dużo wolnego miejsca.
Opublikowano 15 maja 200816 l w VC by wejsc do bazy wojskowej czy komisariatu wystarczyl stroj policianta by nie lapac gwiazek - niby proste a jak cieszy...
Opublikowano 15 maja 200816 l wiem co było w VC. Tutaj się niestety nie przebiorę za Policjanta. Myślałem że może jakimś autem specjalnym wjechać albo jakiś trik może jest.
Opublikowano 15 maja 200816 l Natknęliście się w Liberty City na ślady Ground Zero (Strefy Zero)? Szukałem śladów WTC w grze, ale sam nic nie mam, może jednak ktoś coś wyczaił ciekawego. W końcu to była ikona New Yorku.
Opublikowano 16 maja 200816 l Jakiś paralita ze mnie. Countery wychodzą mi raz na kilka prób. Jakieś rady?
Opublikowano 16 maja 200816 l Jakiś paralita ze mnie. Countery wychodzą mi raz na kilka prób. Jakieś rady? kwestia wyczucia. jak widać że koleś zaraz wyprowadzi ciosa to wciskasz X a potem (pipi) kwadrat i dup dup dup i kolesia nie
Opublikowano 16 maja 200816 l Ale trzymacie blok i wyczekujecie czy zero bloku i kontry (można energie trafić jak parę combo zrobi). Bo mam wrażenie, że szybcy są w wyprowadzaniu ciosów (lub ja zbytnio zmiękczony )
Opublikowano 16 maja 200816 l @Królik, wystarczy trochę poćwiczyć. Ja już widzę kiedy koleś się zamachnie, a kiedy wali prostego w ryj i nie ma szans na countera. Do tego - czarnuchy przeważnie walą na odlew, natomiast kobiety zwykle nawalają szybko.
Opublikowano 16 maja 200816 l Jak i gdzie w tej grze powinąć samolot? Nie helikopter chociaż i ten nie wiadomo gdzie jest
Opublikowano 16 maja 200816 l Jak i gdzie w tej grze powinąć samolot? Nie helikopter chociaż i ten nie wiadomo gdzie jest Zapomnij o samolotach. Jedynie śmigłowce są w zasięgu gracza.
Opublikowano 17 maja 200816 l Ja nie mam pojęcia, gdzie zrobić achiva za 5 beczek, na lotnisku, mi nie wychodzi. Nie wiem nawet jaki samochód jest najlepszy do tego....fuck