Skocz do zawartości

GTA IV FAQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
www.whattheydonotwantyoutoknow.com

Po kiego wala mi link do strony GTA IV oficjalnej? :huh:

wpisujesz to w przegladarce w grze i masz pozaznaczane wszystko ;)

Opublikowano
www.whattheydonotwantyoutoknow.com

Po kiego wala mi link do strony GTA IV oficjalnej? :huh:

wpisujesz to w przegladarce w grze i masz pozaznaczane wszystko ;)

Nie mam boxa podlaczonego do boxa i nie moge podlaczyc. Jakies inne sugestie? :(

Opublikowano
Gdzie 3 woz dla Steviego znalezc. Pisze w mms-ie, ze w jakims car parku pod stacja anounsment park, moze cos pokrecilem. Gdzie to jest u licha? <_<

O ile dobrze pamietam to naprzeciwko wesolego miasteczka w Broker

Opublikowano
jak zrobić żeby Cie policja nie goniła po lotnisku?

Automatycznie zaczynają cię gonić i nic z tym nie zrobisz ... ale nie ma problemu, jeżdżą głównie poza pasem i nie przeszkadzają zbytnio ;)

Opublikowano

Natknęliście się w Liberty City na ślady Ground Zero (Strefy Zero)? Szukałem śladów WTC w grze, ale sam nic nie mam, może jednak ktoś coś wyczaił ciekawego. W końcu to była ikona New Yorku.

Opublikowano
Jakiś paralita ze mnie. Countery wychodzą mi raz na kilka prób. Jakieś rady?

kwestia wyczucia. jak widać że koleś zaraz wyprowadzi ciosa to wciskasz X a potem (pipi) kwadrat i dup dup dup i kolesia nie :P

Opublikowano

Ale trzymacie blok i wyczekujecie czy zero bloku i kontry (można energie trafić jak parę combo zrobi).

Bo mam wrażenie, że szybcy są w wyprowadzaniu ciosów (lub ja zbytnio zmiękczony :P )

Opublikowano

@Królik, wystarczy trochę poćwiczyć. Ja już widzę kiedy koleś się zamachnie, a kiedy wali prostego w ryj i nie ma szans na countera. Do tego - czarnuchy przeważnie walą na odlew, natomiast kobiety zwykle nawalają szybko.

Opublikowano
Jak i gdzie w tej grze powinąć samolot? Nie helikopter chociaż i ten nie wiadomo gdzie jest :huh:

Zapomnij o samolotach. Jedynie śmigłowce są w zasięgu gracza.